farbodpoles
Registered User
- نوشتهها
- 1,219
- لایکها
- 481
کسی میدونه این چه کدی هست؟!
<PRE>
<?php
var_dump($_SERVER);
?>
</PRE>
<?php
var_dump($_SERVER);
?>
</PRE>
نتایج گوز نه ببخشید یوز :/این نتایج گوگل که خز شد ، کسی ایده واسه اسپمر نداره؟
کلا روشش خز شده :/نتایج گوز نه ببخشید یوز :/
بی ادب
من از تلویزیون دیدمبی ادب![]()
پ.ن : The Wolf Of Wall Street چه فیلم خفنی بود! نبینید نصف عمرتون برفناست.
تی وی چطوری اینو نشون داد؟من از تلویزیون دیدم
ریده شد به اون نصفه عمرمون
این فیلم رو 1 سال خورده ای پیش دیدم ، فیلم خوبی بود ، بازی مارگارت روبی هم عالی بود :دیبی ادب![]()
پ.ن : The Wolf Of Wall Street چه فیلم خفنی بود! نبینید نصف عمرتون برفناست.
خیر از جوونیت ببینی مجید جاندوستان لطفا در بازارچه هر تاپیکی با مضمون اسپمر (ارسال نظر به وبلاگدهی. ارسال مطالب اتوماتیک به وبلاگدهی، فیدخوان و خبر خوان و فیدر گوگل! و اسکریپتهای شناخته شده ی اسپم و مانند اینها) را دید ریپورت کنید تا حذف شوند و در صورت تکرار بن!
تلویزیون؟!!!!!!!!من از تلویزیون دیدم
ریده شد به اون نصفه عمرمون
این فیلم رو 1 سال خورده ای پیش دیدم ، فیلم خوبی بود ، بازی مارگارت روبی هم عالی بود :دی
پیشنهاد میشه فیلم Bridman رو ببینی ، بهترین فیلم 2014 هست ، بازی مایکل کیتون و اما استون حرف نداره ، این فیلم نقدی صریحی داره روی سینمای حال حاضر هالیوود ، فیلمی که باعث میشه پی ببرید اصل سینما برای چی هست.
البته از شبکه های ابدوخیاری ماهواره ای و چون هیچ صحنه محنه ای هم نداشت و دوبله خوبی هم داشت حدس زدم از تلویزیون ضبط شده.تلویزیون؟!!!!!!!!
فک کنم فقط قسمت cast رو نشون داده..
معمولا با فیلمهایی که زیاد اسکار میبرن حال نمیکنم ، با فیلمهایی که نامزد اسکار میشن یا حداکثر 1 اسکار میبرن بیشتر حال میکنم.این فیلم رو 1 سال خورده ای پیش دیدم ، فیلم خوبی بود ، بازی مارگارت روبی هم عالی بود :دی
پیشنهاد میشه فیلم Bridman رو ببینی ، بهترین فیلم 2014 هست ، بازی مایکل کیتون و اما استون حرف نداره ، این فیلم نقدی صریحی داره روی سینمای حال حاضر هالیوود ، فیلمی که باعث میشه پی ببرید اصل سینما برای چی هست.
خواهش میکنممشاهده پیوست 778427
عزیزان عید همگی مبارک ، خصوصا دوستان گرامی :| بجز سیاوش
سال خوبی پیش رو داشته باشید ، پوزشمندم اگر شوخی و سبک سری کردم با کسی و ناراحتش کردم خصوصا : @AmirST و @محمد هستم و @siavashx
ببخشید اسپم دادم
دوستانیکه اسکریپت خبرخوان میفروشن اونم تو روز روشن چی؟ :general711: :دیدوستان لطفا در بازارچه هر تاپیکی با مضمون اسپمر (ارسال نظر به وبلاگدهی. ارسال مطالب اتوماتیک به وبلاگدهی، فیدخوان و خبر خوان و فیدر گوگل! و اسکریپتهای شناخته شده ی اسپم و مانند اینها) را دید ریپورت کنید تا حذف شوند و در صورت تکرار بن!
موافقم ، چند وقیته بحث همش شده فیلم و سریالمن پیشنهاد میکنم اصلا در این بخش از فیلم صحبت نشه
خب یکیش فرجاد :دیدوستانیکه اسکریپت خبرخوان میفروشن اونم تو روز روشن چی؟ :general711: :دی