اگر وارز و چورن نیست که بهترین راه گوگل ادسنس هستیه سایت انگلیسی دارم
میخوام ازش کسب درآمد کنم بازدیدش هم حدود 8-10 هزارتاست
به نظرتون چه راه هایی برای کسب درآمد ازش هست؟
گوگل دیوث جدای اینکه سایت ات کپی رایت رو رعایت میکنه یا نه ، اینقدر تو تایید سایت ها سخت گیری داره ، آخرش قیداش رو میزنی ،اگر وارز و چورن نیست که بهترین راه گوگل ادسنس هست
سایت های دیگه مثل Skimlinks و viglink هم هستن که به پی پال هم پرداخت می کنن ( شخصا از هر 2 تاشون دریافتی بالای 500 دلار داشتم کاملا مطمئن هستن از این نظر)
دردسرهای مراحل تایید و پرداخت گوگل ادسنس رو ندارن البته درامدشون به پای ادسنس نمی رسه
اگر هم موضوعش مربوط به مسائل پشت پرده! باشه بلک ادز بزرگترین شبکه تبلیغاتی این مدل سایت هاست
popcash.net واسه پاپ اپیه سایت انگلیسی دارم
میخوام ازش کسب درآمد کنم بازدیدش هم حدود 8-10 هزارتاست
به نظرتون چه راه هایی برای کسب درآمد ازش هست؟
سلام دوستان
بفرماید فیلــ*ـترشکن رایگان، اونم چه فیلتر شکنی برات حجم صفحات را تا 50% کاهش میده (برای من تا 80 ردصد کاهش داد!)
![]()
data saver
نه، توسط خود گوگل تولید شده.از ایناس که تبلیغات میاره ؟
مثل اینکه یه بلایی سر پاپ موزیک آوردن !
چون نکس1 هم بالای سایتش عکس امام و **** گذاشته :|
پاپ موزیک مشکل سرور داره چون خطای 403 رو میده این هاست دی ال دیگه شورشو داره در میاره
سایت منم امروز قطع بود 2 ساعت :general710:
مدت قطع بودنش خیلی طولانی شده
چون 403 میده گفتم شاید به هاست دی ال گفتن جمعش کنن
در هر صورت آلبوم میذاشت واسه دانلود
سایتش مجازه مشکلی نداره اینا رو جمع کنن که غیر مجازا بیان باز ؟
از شورم گذشتهپاپ موزیک مشکل سرور داره چون خطای 403 رو میده این هاست دی ال دیگه شورشو داره در میاره
سایت منم امروز قطع بود 2 ساعت :general710:
از نظر من سایتی که آلبومی که پشتش نوشته کپی برداری ممنوع هست رو میذاره واسه دانلود غیرمجازه
این هم چون الکساش خیلی اومد پایین ، گفتم شاید بهش گیر دادن
وگرنه بنظر من همه رو آزاد کنن یا همه رو ببندن تا قانون برای همه یجور اجرا بشه
حالا این احتمالا همون مشکل فنی باشه که یکم زیاد طولانی شده ، ولی اگه مشکل فنی هست میتونستد یه ریدارکت کنن دامین رو به یک صفحه معمولی و بگن مشکل فنی هست و بزودی حل میشه
واسه همین مشکوک شدم به گیر دادن