• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
@aalireza439
اینو دیدی ؟ :D
دقیقا کار entity framework تو asp.net رو انجام میده. :eek::general609:
کلی با sails و express کار کردم تازه اینو پیدا کردم. خودش model , view , controller قسمت مدیریت رو میسازه :general509:

پ.ن : بحث فیلم شد ، gone girl هم ببینید جالبه
نه ، تو هم گیری دادی به Sails.js :دی همون Express.js برای من بهتره.
تلویزیون؟!!!!!!!!
فک کنم فقط قسمت cast رو نشون داده..

:)))) اون صحنه اش خخخخخخخ

خداییش ناامید شدم..Birdman؟!!!
اسکار در یک کلام ری*ده اون پارسال اینم امسال
من به اسکار کاری ندارم ، فیلم Bridman هم از لحاظ داستانی و بازیگری از فیلم های دیگه سال 2014 بهتر بود ( به جز فیلم Boyhood که این هم فیلم هم فیلم خیلی خوبی بود) ، کلا سال به سال داره فیلم های خوب کم کم تر ساخته میشه ، کل سینما شده یک مشت فیلم ، اکشن و ابر قهرمانه ها و از این جور فیلم ها.
شما خودت فیلم Bridman رو دیدی ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
قبلا که سایت رو بروز نمی کردم و بازدید نداشت هر روز داشت الکسا بهتر می شد الان که یه هفتس دارم مطلب می زارم بازدید هر امده بالا الکسا داره بد تر می شه کسی نمی دونه این چه مرگشه؟
قبلا که سایتو بروز نمیکردی مطلبی نبوده که سایتای اسپم ازت کش برن:general601:
ولی الان داری واسشون مطلب جور میکنی:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اینکه روی کامپیوتر وب سرور و اینحرفا رو نصب کنیم
چی باعث میشه که افلاین یا انلاین باشه ؟ منظورم اینکه کسایه دیگه هم بتونن سایت مورد نظر توی لوکال رو ببینن :دی چجوریاس ؟

@l3est @aalireza439 @دوستان و همراهان و سایر بستگان

tabarokk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
اقا روی سرور ویندوز نرم افزار exe میشه اجرا کرد ؟
کسی سرور ویندوز معمولی سراغ داره ؟ :)

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اینکه روی کامپیوتر وب سرور و اینحرفا رو نصب کنیم
چی باعث میشه که افلاین یا انلاین باشه ؟ منظورم اینکه کسایه دیگه هم بتونن سایت مورد نظر توی لوکال رو ببینن :دی چجوریاس ؟

@l3est @aalireza439 @دوستان و همراهان و سایر بستگان
برای اینکه کاربرهای دیگه بتونن فایل های لوکال ات رو ببینند ، نیاز به IP ثابت داری و یکسری تنظیمات روی روتر ات.

اقا روی سرور ویندوز نرم افزار exe میشه اجرا کرد ؟
کسی سرور ویندوز معمولی سراغ داره ؟ :)
ویندوز روی سرور با ویندوز معمولی فرق چندانی نداره ، تنها تفاوت شون تو یکسری امکانات برای مدیریت شبکه ها و سرور ها و... که تو نسخه معمولی وجود نداره (یا اگه داشته باشه هم کامل نیست)

tabarokk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
زیاد ازین چیزا سر درنمیارم ولی یه چیزی مثل htaccess داره تو اون allow بزنی از اینترنت هم میشه بهش دسترسی داشت. الان گشتم دنبالش چیزیی پیدا نکردم.
رو شبکه خونه یه مدت اینکارو میکردم (برا ارسال فایل با وای فای :D ) براش یه nginx نصب کردم و role خروجی برای پورت 80 تعریف کردم. البته الان برنامه shareit برا پی سی اومده اونو غیر فعال کردم :general601:

بله اجرا میشه. مگه ویندوز غیر معمولی هم داریم :D
برای اینکه کاربرهای دیگه بتونن فایل های لوکال ات رو ببینند ، نیاز به IP ثابت داری و یکسری تنظیمات روی روتر ات.

ویندوز روی سرور با ویندوز معمولی فرق چندانی نداره ، تنها تفاوت شون تو یکسری امکانات برای مدیریت شبکه ها و سرور ها و... که تو نسخه معمولی وجود نداره (یا اگه داشته باشه هم کامل نیست)
کسی رو سراغ دارید سرور ویندوز ارائه بده ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
زیاد ازین چیزا سر درنمیارم ولی یه چیزی مثل htaccess داره تو اون allow بزنی از اینترنت هم میشه بهش دسترسی داشت. الان گشتم دنبالش چیزیی پیدا نکردم.
دوشواری همین جاست :دی

جدا ز اینا توی تنظیمات خود برنامه ها نیازی به دستکاری نیست؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
رو شبکه خونه یه مدت اینکارو میکردم (برا ارسال فایل با وای فای :D ) براش یه nginx نصب کردم و role خروجی برای پورت 80 تعریف کردم. البته الان برنامه shareit برا پی سی اومده اونو غیر فعال کردم :general601:

بله اجرا میشه. مگه ویندوز غیر معمولی هم داریم :D
اورین
httpd.conf

http://www.howtogeek.com/177129/beginner-geek-how-to-host-your-own-website-on-windows-wamp/

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دوشواری همین جاست :دی

جدا ز اینا توی تنظیمات خود برنامه ها نیازی به دستکاری نیست؟
اگر منظورت وب سرور هست ، نه ، اگر بخواهی DNS سرور نصب کنی ، یکسری تنظیمات نیاز هست.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان یه سوال داشتم من اگر بخوام برنامه اندروید برای سایت موزیک درست کنم(بدم درست کنن) دقیقا چه زیر ساختی (خخخ) مورد نیازه؟امکانات و ایده رو نمی خوام منظورم اینه همون هاست دانلود و ... برای ذخیره فایل ها و دانلود کاربر استفاده می شه؟نحوه مدیریتش کسی اشنایی داره؟

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
بستگی به نوع برنامه داره.
حالت اول اینه که قالب سایت رو ریسپانسیو کنی و فقط تو برنامه لودش کنی که خیلی کار راحتیه.
حالت دوم یه api میزنی و برنامه بهش درخواست میده و نتیجه رو میگیره، فکر کنم twitter , fb برای برنامه های اندرویدیشون این کارو میکنن.
تو حالت دوم باید تو خود سایت هم تغییرات ایجاد کرد؟
چقدر هزینه بره؟

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
دوستان قصد راه اندازی یه رادیو و ایشالا اگه بشه یه تلوزیون آنلاین رو دارم.
جریان فیلترینگ رو میدونم و خودم رو هم برای هزینه های سرورش آماده کردم , خداروشکر کارگردان هم پیدا کردم فقط الان میخوام بدونم چجوری باید ساختش؟ اگه کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه
پ ن : هزینه های حدودیش هم لطفا بگید

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان من الان از اسکریپت پست ساز سایت 4dah استفاده می کنم یعنی اسم خواننده و اهنگش رو می دم خودش اتوماتیک پست رو می سازه نمی دونم نمی شه یه تغییری تو خودش داد که تگ اون رو هم بسازه؟و لینک کنه؟مثل سایت نکس وان
یعنی مثلا اسم خواننده رو با همون اسم خواننده تگ کنه و لینک شه؟
@l3est
@aalireza439
کد:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>تگ ساز حرفه ای تیم چهارده</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<meta name="description" content="تگ ساز حرفه ای تیم چهارده">
<meta name="keywords" content="تگ ساز,برچسب ساز,tag,تگ,برچسب,چهارده">
<meta name=robots content="index, follow">
<meta name="googlebot" content="index, follow">
</head>
<body>
<center><div class="entry">
<span class="tagtitle"><span class="icon-comment">
</span>خروجی تگ موزیک</span>
<p>
<textarea readonly="readonly" onclick="javascript:this.select();" width="490px" name="comment" id="comment" cols="50%" rows="10" tabindex="4" style="font-family:tahoma;font-size:12px;border:1px solid #bbbbbb;padding:5px;width:490px;height:100px;text-align:right;direction:ltr;margin-top:7px;">
<p style="text-align: center;"><span style="color: #000000;"><strong><a href="http://livesong.ir/">دانلود آهنگ جدید</a></span></strong> <span style="color: #000000;"> و بسیار زیبای </span><strong><span style="color: #ff0000;"><?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?></span></strong> <span style="color: #000000;">به نام</span> <strong><span style="color: #ff0000;"><?php $nfa=$_POST['nameahang-fa']; echo "$nfa"; ?></span></strong><span style="color: #000000;"> با بالا ترین کیفیت</span>
<p style="text-align: center;"> <span style="color: #808080;"> با کیفیت 128 و 320 بهمراه پخش آنلاین و متن آهنگ</span>
<p style="text-align: center;"> <span style="color: #e94f2e;"><?php $des=$_POST['description']; echo "$des"; ?></span>
<p style="text-align: center;"><strong><span style="color: #000000;">Download New Music <span style="color:#ff0000"> <?php $sen=$_POST['singer-en']; echo "$sen"; ?> </span> <strong><span style="color: #000000;"> called </span></strong> <span style="color:#ff0000"> <?php $nen=$_POST['nameahang-en']; echo "$nen"; ?></span></span></strong></p>
</p>
</textarea>
<br>
<textarea readonly="readonly" onclick="javascript:this.select();" width="490px" name="comment" id="comment" cols="50%" rows="10" tabindex="4" style="font-family:tahoma;font-size:12px;border:1px solid #bbbbbb;padding:5px;width:490px;height:100px;text-align:right;direction:ltr;margin-top:7px;">
دانلود آهنگ,
دانلود آهنگ جدید,
دانلود آهنگ جدید ایرانی,
دانلود آهنگ <?php $nfa=$_POST['nameahang-fa']; echo "$nfa"; ?>,
دانلود آهنگ <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>,
متن آهنگ <?php $nfa=$_POST['nameahang-fa']; echo "$nfa"; ?> از <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>,
کد پیشواز <?php $nfa=$_POST['nameahang-fa']; echo "$nfa"; ?> از <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>,
<?php $sen=$_POST['singer-en']; echo "$sen"; ?>,
<?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>,
بیوگرافی <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>,
دانلود آهنگ های <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>,لایو سانگ,
</textarea>
</p>
<span id="button"><a title="بازگشت" href="index.php" style="color:#FFF;">بازگشت</a></span>
<p style="font:12px Yekan,tahoma">طراحی شده توسط : <a title="چهارده" href="http://www.4dah.ir" target="_blank">چهارده</a></p>
</div></center>
</body>
</html>

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
دوستان یه سوال داشتم من اگر بخوام برنامه اندروید برای سایت موزیک درست کنم(بدم درست کنن) دقیقا چه زیر ساختی (خخخ) مورد نیازه؟امکانات و ایده رو نمی خوام منظورم اینه همون هاست دانلود و ... برای ذخیره فایل ها و دانلود کاربر استفاده می شه؟نحوه مدیریتش کسی اشنایی داره؟
بستگی به این داره که چه انتظاراتی که از اون اپ ات داری ، اگر فقط میخواهی یک آپ داشته باشی که سایت ات رو نشون بده ، همونطور که @l3est گفت ، کافیه از یک قالب واکنش گرا استفاده کنی ، تو اپ ات هم از Android WebView استفاده کنی.
اما اگر انتظار داری اپ ات امکاناتی مثل ایجاد ، ویرایش ، حذف ، پست ها ، کامنت ها و... داشته باشی ، باید روی اپلیکیشن اصلی ات (مورد شما همون سایت وردپرسی تون) از معماری REST که بهش میگن RESTful APIs استفاده کنی.
با استفاده RESTful APIs شما برای کارهای مختلف روی سایت تون می تونید دسترسی ایجاد کنید .
الان اکثر سایت های بزرگ از همین روش برای اجازه دسترسی استفاده میکنن ، کل توسعه وب داره به همین سمت میره ، یعنی جدا کردن Back-end و Front-end ، اینطور شما به عنوان یک توسعه دهند تنها نگران سمت سرور هستید و کاری با سمت کاربر ندارید ، همینطور توسعه دهنده سمت کاربر هم کاری با سمت سرور ندارن ، بعلاوه اینکه کارایی هم تو این مدل خیلی بالاتره.
از CMS های معروف هم تنها دروپال خیلی جدی بهش توجه کرده ، توی دروپال 8 یک وب سرویس کامل برای ایجاد دسترسی مختلف ایجاد شده (جزو هسته خود دروپال 8 توسعه داده شده)، نسخه 7 هم یک ماژول کامل برای اینکار وجود داره.
وردپرس و جوملا مثل اینکه هنوز هیچ برنامه ای ندارن.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این eclipse کدوم نسخه ش باید گرفت ؟ مثلا اون که نوشته برای php هست چه فرقی داره با اینکه کلاسیکش رو دانلود کنم و پلاگین pdt رو نصب کنم روش ؟

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
سلام دوستان من لیست همه ی وبلاگ های میهن بلاگ رو میخوام باید از کجا گیرش بیارم؟

بالا