• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
دوستان عزیز ، در وردپرس به جز زمینه های دلخواه ، قابلیت دیگه ای وجود داره تا مثل سایت های خبری ، یه توضیحی قبل از تیتر مطلب اضافه کنیم و یه توضیح یک سطری برای بعد از تیتر داشته باشیم ؟
ممنون
70846735668626641252.jpg

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان کسی از امین خشنود خبر داره؟
چجوری میشه باهاش تماس گرفت؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
دوستان سایتی دارم مقالات علمی خاصی به شکل زیپ شده با رمز اسم سایت درونش قرار میگیره ، داخل هاست خودم
الان نه بازدید بالاست و نه دنبال درامدم ... البته بازدید رو به افزایشه
ولی آینده نگر اگه نگاه کنیم ، لینک ها رو بزنم تو یه کوتاه کننده لینک ، یا یک کوتاه کننده لینک خودم راه بندازم در آینده برای اون صفحه تبلیغ بگیرم؟
و یا لینک مستقیم همینجوری بهتره؟!!
////
یه سوال دیگه هم داشتم
برای آپلود فایلهای کپیرایت دار ، همین که داخل سرور ایران باشه کفایت میکنه یا باید همه آی پی ها بجز آی پی ایران رو ببندم؟

##ارسال شده با Tapatalk##

kianoosh hosseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان من سایت اموزشی رسم بنفش رو دارم،واقعیتش اول میخواستم یه جامعه ای از کتربرا رو جذبش کنم که دوست دارن دانسته هاشونو رو رایگان با دیگران به اشتراک بذارن و همچنین با استفاده از راهکارهای تبلیغاتی درامد سایتو با داوطلبان اموزشی با نسبت خاصی تقسیم کنم؛اما اینکه کاربرا اول باید زیاد مطلب و محتوای اموزشی به اشتراک بذارن تا بتونن حداقل پس از یه سال به درامد برسن هستش!واقعیتش بنظرتون بهتره من چیکار کنم؟روی ایده ی رایگان و جذب حامی مالی و تبلیغات کار کنم؟!یا اینکه بیام بخشهای اموزشی رو پولی کنم و هر کی که اموزش میزاره برحسب تعداد کاربراش بهش پول بدم؟کدوم بهتره!لطفا راهنمایی کنید!ادرس سایت
Rasmebanafsh.ir
در ضمن ما یک تیم هستیم که تازه کاریم و بصورت پاره وقت رو سایت کار میکنیم بخاطر اینکه دانشجو هستیم!
نیازمند راهنمایی تون هستم لطفا کمک کنین ممنون میشم

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
دوستان walking dead s05e17 نیومده ؟ جایی ندیدم گذاشته باشه.
یعنی خدایی گرفتی ما رو ؟
عامو سیزن تموم شد ( 4 ) رفت برای سیزن بعدی یه 5-6 ماه دیگه شااااید

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
کسی هست اینجا قالب ریسپانسیو کنه؟
یا کسی رو میشناسین؟

kianoosh hosseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
خب دوستان اینهمه درمورد حرف من درمورد اینکه بحث وبمستریه یا فیلمه نظر دادین!خب یه نظری هم درمورد ارسال قبلی من که حدود 1 ساعت قبل ارسال کردم اینجا منو راهنمایی کنین

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
خب دوستان اینهمه درمورد حرف من درمورد اینکه بحث وبمستریه یا فیلمه نظر دادین!خب یه نظری هم درمورد ارسال قبلی من که حدود 1 ساعت قبل ارسال کردم اینجا منو راهنمایی کنین

دوست عزيز ارسال شما كه جاي بحث نداره ! يعني نميدوني اينجا ايرانه ! هرچقد بتونيد خدمات رايگانه بيشتري ارائه بديد محبوبتريد ! حداقل براي شروع و شناسي شدن سايتتون

scorpion هم قسمت 20 اومده :general601:

21 كي مياد ؟!

kianoosh hosseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
خب ما محتوام رو بخشی شو خودمون تولید میکنیم که خیلی کمه! اگه سایت (rasmebanafsh.ir)رو ببینید بخش داوطلب رو بخونید من یه ایده پیاده کردم و با چنتا کار میخوام دیگران رو علاقه مند به تولید محتوای اموزشی کنم و تو سایت منتشر کنن!مثلا درامد حاصل از تبلیغات در فیلمها و کتب و اسلایدهای تولیدی اونها به نسبت 60(اونا)40(سایت) تقسیم کنیم ولی بازم خیلیا علاقه ای ندارن البته یه ایده دارم که بشه درامد تولید کنندگان محتوا رو بیشتر کنه اما متاسفانه هزینه 3 تا 4 میلیون شایدم بیشتر میخواد که من ندارم! بنظر شما چه مواردی رو اضافه کنم به صفحه داوطلب تا افراد بیشتری ترغیب بشن!

Last edited:

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
به نظرم ميشه بر اساس كيفيت و محبوبيت محتواي آموزشي توسط كاربر ها درصد درآمدي نويسنده رو تغيير داد (يه جورايي شناور در نظر گرفت ) و در بعضي موارد ارسال ها و آموزش ها ممكنه اون كيفيت مطلوب رو نداشته باشه

kianoosh hosseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردین!اگه پیشنهاد و نظر دیگه ای دارین لطفا!خواهشا!بگین!!!
ممنون

بالا