Mohammad_Vazin
Registered User
دوستان از بچه های اینجا کسی سایت درگاه واسط داره؟
درگاه اینترنتی ارائه بده.
سوال مهمی ازش داشتم...!
درگاه اینترنتی ارائه بده.
سوال مهمی ازش داشتم...!
دوستان اساتید ، یه سوال دارم :
توی یه سایت ک چند تا ساب دامنه داره و رو هرکدوم یه وردپرس نصبه میخوام توی صفحه اصلی برنامه ای بنویسم اطلاعاتو بگیره بره بریزه توی دیتابیسای وردپرس ک مثلا یارو میاد توی سایت مجبور نشه 4 بار ثبت نام کنه یا مثلا یه کاری میکنم توی یه کدومش با اون برنامه توی دیتابیسای بقیه هم اضافه کنم.
1- میشه همچین کاری ؟
2-راه حل بهتری هم هست ؟
پاسخ ؟ روی دکمه پاسخ!!؟
جمله را بنویسید راحت تر میشه معنی کرددوستان کسی معنی این کلمه رو میدونه؟ coconut cottontails
از اینا میشه ؟دوستان کسی معنی این کلمه رو میدونه؟ coconut cottontails
جمله نداره همینه.جمله را بنویسید راحت تر میشه معنی کرد
احتمالا
شیرینی یا کیک نارگیلی
والااز اینا میشه ؟مردم چه غذاهایی میخورن
)
![]()
میگم یک سایت به تنها می تونه از تنهایی این کاری رو که می خواهی رو از عهده ی انجامش بر بیاد :دینرم افزار یا سایتی هست که شماره های موبایل را 4 رقم 4 رقم (یا کمتر) جدا کنه؟ منظورم با اسپیس هست
مثلا 09351001234
تبدیل بشه به:
1234 100 0935
var number = "09351001234";
var phone = [number.slice(0,4), number.slice(4,7), number.slice(7)].join(' ');
console.log(phone);
2 راه :سلام دوستان
من میخوام یه سایت بسازم که این امکان رو داشته باشه.
مردم بیان توش اگهی خودشون رو برای فروش محصول ثبت کنن . وقتی میخوان ثبتش کنن اول به من 5 تومن واریز کنن بعد این اگهی رو ثبت کنن
اینو باید چجوری بسازم؟
اسکریپت یدونه پیدا کردم 200 تومن میده طرف به نظر خوب میرسه2 راه :
1-راه به نسبت ارزان تر :وردپرس--->افزونه اختصاصی
2-راه پر هزینه تر و درست تر : اسکریپت اختصاصی
نا هم هستن ولی نمیدونم چطور میشه ازشون استفاده کرد. یه بار کپی کردم با یه مرورگر دیگه بازش کردم درست نشون نمیداد : http://forum.soft98.ir/45064-مجموعه-نمادهای-گرافیکی-جهت-استفاده.html
اینا هم هستن ولی نمیدونم چطور میشه ازشون استفاده کرد. یه بار کپی کردم با یه مرورگر دیگه بازش کردم درست نشون نمیداد : http://forum.soft98.ir/45064-مجموعه-نمادهای-گرافیکی-جهت-استفاده.html
مشکلی ندارن . اینا رو درست نمی بینی ؟
⋆ ✢ ✣ ✤ ✥
❋ ✦ ✧ ✩ ☆╮
✪ ✫ ✬ ✭ ✯
✰ ✡ ★ ✱ ✲
✳ ✴ ❂ ✵ ✶
✷ ✸ ✺ ✻ ✼
❄ ❅ ❆ ❇ ❈
❉ ❊ ✽ ✾ ✿
❁ ❃ ❋ ❀