• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

CodeElite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سورس عظیمی از قالب های پرمیوم وردپرس ، اسکریپت های پرمیوم ک توی سایتای ایرانی نیست پیدا کردم سایتش کنم استقبال میشه ؟ درآمد داره ؟ چون درآمد نداشته باشه همونا رو اختصاصی واسه مشتریام بزنم بهتره ک دنگ و فنگ مطلب زدنو و اینا هم نداره

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستان تو وردپرس بخوام یک پست همیشه بالا بمونه و بازدن پست های جدید اون سرجای خودش بالای صفحه بمونه مثل برخی سایتها چیکار باید کرد ؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوستان تو وردپرس بخوام یک پست همیشه بالا بمونه و بازدن پست های جدید اون سرجای خودش بالای صفحه بمونه مثل برخی سایتها چیکار باید کرد ؟
نوشته ها > همه نوشته ها > ویرایش سریع نوشته > بعد تیک گزینه "این نوشته را سنجاق کن" رو بزنید و سپس ذخیره

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دوستان کسی با سایت کلیک یاب کار کرده ؟
فعلا بهترین جاییه که میشه از کلیک درآمد داشت :

owsa6hemyj16ertuq22d.jpg

یه نیگا به کلیکا بنداز تنها مشکلش همینه که زیاد کلیک نامعتبر میزنه که خب عادیه بلاخره باید خودش یه چیزی بخوره یا نه :D

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
سورس عظیمی از قالب های پرمیوم وردپرس ، اسکریپت های پرمیوم ک توی سایتای ایرانی نیست پیدا کردم سایتش کنم استقبال میشه ؟ درآمد داره ؟ چون درآمد نداشته باشه همونا رو اختصاصی واسه مشتریام بزنم بهتره ک دنگ و فنگ مطلب زدنو و اینا هم نداره
درآمد نداره
بزا واسه فروش بهتره٬ چون تا بخوای به بازدید خوب و ایده آلی برسی٬ موهات سفید شده و کلی زحمت و به قول خودت دنگو فنگ داره.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
برای موشکل کچلی اینجا کسی هست راه حلی داشته باشه ؟
@محمد هستم کم پیدایی
بهتره که به متخصص پوست و مو مراجعه کنی
در کل میتونی از عصاره رزماری استفاده کنی
یا از قرص anacaps که یه جور مکمل مخصوص پوست و مو و ناخن هست استفاده کتی

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
دوستان چطور گذینه Images رو به سایت مپ گوگل بیارم؟
آخه بعضی ها در وبمستر گوگل٬ به همراه گذینه Web گذینه Image یا تصویر هم دارن که عکسها رو جداگانه ایندکس میکنه

po.jpg
کسی از دوستان میدونه چطور اینکارو کنم؟

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
@محمد هستم کم پیدایی
از شربت جینکو ویتون استفاده کن ( طبیعیه )
تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز مو رو داره و عوارضی هم نداره (فقط اگه آهن بدنت زیاده٬ نباید زیاد استفاده کنی ازش چون باعث مصمومیت آهن میشه)
اگه هم کچلیت ارثیه٬ تنها راحت استفاده از محلول ماينوکسيديل هست و دیگه موهات نمیریزه و پرپشت هم میکنه٬ اما چون الکل داره شاید مجبور شی تا آخر عمرت استفاده کنی .
راه آخر هم کاشت مو.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
بهتره که به متخصص پوست و مو مراجعه کنی
در کل میتونی از عصاره رزماری استفاده کنی
یا از قرص anacaps که یه جور مکمل مخصوص پوست و مو و ناخن هست استفاده کتی
چه صدای خشکلی داری صبح بیدارم کردی :general710:

CodeElite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
درآمد نداره
بزا واسه فروش بهتره٬ چون تا بخوای به بازدید خوب و ایده آلی برسی٬ موهات سفید شده و کلی زحمت و به قول خودت دنگو فنگ داره.
اینم خوبه البته خیلی زیاده به صورت پکیج پکیج بفروشم بهتره یا همه رو با هم (نزدیک 80-90 گیگ میشه قالب ، افزونه ، اسکریپت ، ویدیو ، کتاب )

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
اینم خوبه البته خیلی زیاده به صورت پکیج پکیج بفروشم بهتره یا همه رو با هم (نزدیک 80-90 گیگ میشه قالب ، افزونه ، اسکریپت ، ویدیو ، کتاب )
اون دیگه بستگی به تجربه و زرنگی خودت داره که چه سیاستی برای فروشش در نظر داشته باشی
اگه من بودم برای تست چندتا از بهترین ها رو گلچین میکردم (اونایی که rtl هستنا) یا به قول خودت پکیج میکردم میذاشتم تو بازارچه های رایگان مثه همین پرشین تولز تا ببینم بازدهی دارن یا نه٬
اگه بازدهی داشتن و میشد روی درآمد و وقتی که براشون صرف میشه حساب کرد٬ به احتمال زیاد یه سایت مرجع برای فروش قالبها در نظر میگرفتم و قالبها رو میذاشتم واسه فروش٬ و فروش هم الکترونیکی میکردم و میزدم به چاک (پشتیبانی هم هر هفته یه بار چک میکردی تا مشکلی پیش نیاد)

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
@محمد هستم کم پیدایی
یه زمون که زیاد به خودمون میرسیدیم ژل و اتو و واکس مو .... زد داغون کرد طوری که کچل شده بودم انواع راه ها هم امتحان کردم اون زمون تونیک روبیان اومده بود یه کم خوب بود

کاشت مو که جداست اما تو دارویی فقط زینک پلاس بخور و غذا هم بادمجون و فیبر و ...

متخصص تغذیه هم برو خیلی تاثیر داره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فعلا بهترین جاییه که میشه از کلیک درآمد داشت :

owsa6hemyj16ertuq22d.jpg

یه نیگا به کلیکا بنداز تنها مشکلش همینه که زیاد کلیک نامعتبر میزنه که خب عادیه بلاخره باید خودش یه چیزی بخوره یا نه :D

درامدی که نوشته در سطر اخر به ریال هستش یا تومان ؟

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان آدرس رادیو جوان که بدون چیلتر شکن بشه بهش دسترسی داشت چیه ؟

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
@محمد هستم کم پیدایی
خودت هم که نیستی!!!
منم که تو حال خودمم!!!:general702:
هستم ولی پشت پرده...
تو این فکر که راکت اینترنت دنبال چی هست تو ایران و لذت بردن از اینکه یک غول تسریع بخش استارتاپ ها میتونه لرزه بر اندام رقبایی بندازه که فکر میکردن فقط خودشون غولن!!! شرکتی که اراده میکنه و بعدش اجرا! و اصولا به سوددهی میرسه و ریسک پرخطر انجام میده و در اکثر مواقع موفق هست! این شرکت در حقیقت دنبال بهترین شدن در بازارهایی هست که تو اون بازارها غول های جهانی میتونن تحت تاثیر شرکت های بومی قرار بگیرن و شرکت های بومی میتونن فعالیت خودشون رو جداگانه ادامه بدن! برای مثال در ایالات متحده نمیشه به همین راحتی رقیب دیگر بزرگان شد پس باید سراغ کشورهایی رفت که میشه توشون به بلوغ رسید! مثلا در حوزه فروشگاه های اینترنتی این شرکت به دنبال رقابت با آمازون نیست چون بسیار و بی حد و اندازه سخته و ایالات متحده هم که مردمش اکثرا از آمازون خرید میکنن! پس سرمایه گذاری برای بازار USA با این هدف که رقیب جدی ترین شرکت ها بشی به همین راحتی نیست حتی اگر سرمایه میلیاردی داشته باشی!!! پس باید سراغ بازارهای نوظهور و در حال توسعه رفت!!! این چیزیه که من از دیدنش خوشحالم! یک وحشی به تمام عیار! میخواد و به واقعیت تبدیل میکنه!:general601: اما در نهایت از همه جالب تر برای من، انتخاب بازار ایران توسط این شرکت هست!!!
راستی اینقدر مردم رو سر کار نذار! تاپیک رو از حوزه وبمستری به حوزه سلامت پست و مو تبدیل کردی!!! ولی من نظرم اینه که بری پیش متخصص :|

Last edited:

درويش

Registered User
لایک‌ها
203
@محمد هستم کم پیدایی

اگه منظورت ریزش مو هست برای من rogaine جواب داده.
فقط بدیش اینه که همیشه باید استفاده کنی‌. اگه قطع کنی‌ بازم شروع می‌شه.
اطلاعات بیشتر خواستی در خدمتم.

بالا