• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
خودت هم که نیستی!!!
منم که تو حال خودمم!!!:general702:
هستم ولی پشت پرده...
تو این فکر که راکت اینترنت دنبال چی هست تو ایران و لذت بردن از اینکه یک غول تسریع بخش استارتاپ ها میتونه لرزه بر اندام رقبایی بندازه که فکر میکردن فقط خودشون غولن!!! شرکتی که اراده میکنه و بعدش اجرا! و اصولا به سوددهی میرسه و ریسک پرخطر انجام میده و در اکثر مواقع موفق هست! این شرکت در حقیقت دنبال بهترین شدن در بازارهایی هست که تو اون بازارها غول های جهانی میتونن تحت تاثیر شرکت های بومی قرار بگیرن و شرکت های بومی میتونن فعالیت خودشون رو جداگانه ادامه بدن! برای مثال در ایالات متحده نمیشه به همین راحتی رقیب دیگر بزرگان شد پس باید سراغ کشورهایی رفت که میشه توشون به بلوغ رسید! مثلا در حوزه فروشگاه های اینترنتی این شرکت به دنبال رقابت با آمازون نیست چون بسیار و بی حد و اندازه سخته و ایالات متحده هم که مردمش اکثرا از آمازون خرید میکنن! پس سرمایه گذاری برای بازار USA با این هدف که رقیب جدی ترین شرکت ها بشی به همین راحتی نیست حتی اگر سرمایه میلیاردی داشته باشی!!! پس باید سراغ بازارهای نوظهور و در حال توسعه رفت!!! این چیزیه که من از دیدنش خوشحالم! یک وحشی به تمام عیار! میخواد و به واقعیت تبدیل میکنه!:general601: اما در نهایت از همه جالب تر برای من، انتخاب بازار ایران توسط این شرکت هست!!!
راستی اینقدر مردم رو سر کار نذار! تاپیک رو از حوزه وبمستری به حوزه سلامت پست و مو تبدیل کردی!!! ولی من نظرم اینه که بری پیش متخصص :|
یواشکی در گوشی بگو کیو می گی؟
دی ج.. کا. ؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درامدی که نوشته در سطر اخر به ریال هستش یا تومان ؟
به نظرت ریال بود می ارزید با این همه بازدید ؟ :D

تومان هست ولی بازم ارزش نداره حیفه این همه بازدید .....

stole110

Registered User
لایک‌ها
481

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
از دوستان کسی در کار با xmlrpc وردپرس اطلاع داره که آیا محدودیت تعداد کاراکتر یا حجم پکت داره یا نه ؟
مثلا یه متن حدود 30-40 هزار کاراکتری رو تو یه پست بزاریم با xmlrpc وردپرس میشه ؟

@aalireza439 ( چه قدر هی آواتار عوض میکنی تو :D)
@learndl
@MR-S
@afshin313
@l3est ( من هنوز نمیتونم یوزرت رو تایپ کنم ! :D)

mehdi2xz

Registered User
لایک‌ها
29
سلام به همگی کسی از سایت poppop دات آی آر واریزی داشته , 22 / 12 / 93 درخواست واریز دادم تا امروز بدون نتیجه بوده

ho3ein-7

Registered User
لایک‌ها
25
افزونه نویس وردپرس کسی هست؟؟
کسی رو میشناسید؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
از دوستان کسی در کار با xmlrpc وردپرس اطلاع داره که آیا محدودیت تعداد کاراکتر یا حجم پکت داره یا نه ؟
مثلا یه متن حدود 30-40 هزار کاراکتری رو تو یه پست بزاریم با xmlrpc وردپرس میشه ؟

@learndl
@MR-S
@afshin313

بیا انجمن هر مشکلی داری بگو ردیف میکنیم : forum.wp-parsi.com ( یه موقه فک نکنی تبلیغه ها :D )

آخرین باری که کار کردم مشکلی با محدودیت نداشتم تنها مشکلش خطاهای زیاد تایم اوت بود و سرورو ارور که از بس زیاد بود بیخیالش شدم

یک سری هم که واسه یه مشتری اوکی میکردم با بودن محدودیت فک کنم بود که با دستکاری تو سورس برداشته میشد ( آموزشش به فارسی هم بود اما نمیدونم کجا بود :( )

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

@learndl
@MR-S
@afshin313
تستش که راحته ، همین الان یدونه 100هزارتایی فرستادم مشکلی نداشت.

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
یواشکی در گوشی بگو کیو می گی؟
دی ج.. کا. ؟
منظورت دقیقا کجای حرفم هست؟! اینکه بعضی ها فکر میکرن غولن یا اینکه این شرکت یه رقیب قدرتمند میاره تو بازار؟! اگر قسمت اولش منظورت هست که آره منظورم دیجیکالا هست که خودش رو یه غول میبینه! (البته هست ولی دیگه تنها نیست! قبلا خودش رو تنها می دید!)
مهم ترین نکته مثبتشون اینه که سه تا برادرن که ظرفیت اینترنت رو درک میکنن. برادر بودنشون از این نظر که زیراب همو نمیزنن هم مهمه.
پ.ن : من دارم دنبال همچین آدمایی میگردم شاید مام ازین حرکتا زدیم :دی
یه روز خوب میاد ولی خیلی مونده آره خوشه دلم
مطمئنا این مورد می تونه خیلی کمک کننده باشه! حتی مدیران دیجیکالا هم دوتا برادرن! اما احتمالا همتون میدونید که گوگل رو لری پیج و سرگئی برین راه اندازی کردن! این ها برادر نبودن!!! حتی اپل رو هم استیو جابز و استیو وزنیاک راه اندازی کردن که باز هم برادر نبودن (البته در آخر این جابز بود که مهره اصلی شناخته شد). حقیقتش نبودن اعتماد بین افراد همیشه تو ایران معضل بوده! حالا اگر این اعتماد بخواد بین چند نفر که در اینترنت با هم آشنا شدن شکل بگیره خیلی سخت تر از چیزی میشه که فکرش هم کنیم!!! یه جاهایی افراد پای پول و برخی مسائل که وسط میاد همه چیو یادشون میره! این دلیلش حرص و طمع هست که حتی معنوی ترین ها هم تو یک لحظه مادی میشن! منم خیلی علاقه دارم با یه همچین افرادی که بشه باهاشون کار کرد نه جنگ(!) کار کنم، اما...

Last edited:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
بیا انجمن هر مشکلی داری بگو ردیف میکنیم : forum.wp-parsi.com ( یه موقه فک نکنی تبلیغه ها :D )

آخرین باری که کار کردم مشکلی با محدودیت نداشتم تنها مشکلش خطاهای زیاد تایم اوت بود و سرورو ارور که از بس زیاد بود بیخیالش شدم

یک سری هم که واسه یه مشتری اوکی میکردم با بودن محدودیت فک کنم بود که با دستکاری تو سورس برداشته میشد ( آموزشش به فارسی هم بود اما نمیدونم کجا بود :( )
جناب اینجا جای تبلیغ انجمن وردپرس پارسی نیست !!!
ده بار دیگه هم گفتی که اونجا فلان هست و بهمان
ایشون اینجا سوال پرسیده مطمنا همینجا جواب میگیره اگه هم بخواد میاد اونجا سوال میکنه
مطمنا همه با اون انجمن هم آشناییت دارن !

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یکی از دخترای فامیلمون اس ام اس داده تو چرا به جای ای دی اس ال ، وای فای نمیگیری که لاین و وایبر و ... بیای :eek:
بعد میگن تو چرا جی اف نداری.

پ.ن : این ماجرا کاملا واقعی بود!
پ.ن 2 : نرم افزار ارسال لینک میهن بلاگ موجوده(10ت) ، پورسانت فروش 50درصد.

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
یکی از دخترای فامیلمون اس ام اس داده تو چرا به جای ای دی اس ال ، وای فای نمیگیری که لاین و وایبر و ... بیای :eek:
بعد میگن تو چرا جی اف نداری.

پ.ن : این ماجرا کاملا واقعی بود!
پ.ن 2 : نرم افزار ارسال لینک میهن بلاگ موجوده(10ت) ، پورسانت فروش 50درصد.

کلا تو آخرشم همون اسپمر تک و تنها میمونی که تو افق محو میشه بدرد هیچی نمی خوری :general705:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
کلا تو آخرشم همون اسپمر تک و تنها میمونی که تو افق محو میشه بدرد هیچی نمی خوری :general705:
من هنوز نتونستم فرق وای فای و adsl و wimax رو به فامیل بفهمونم :D
به ساده ترین زبان ممکن میگم مودم وای فای ، adsl رو میگیره و پخش میکنه. دیگه ازین ساده تر ؟ :|
حتی توضیح میدم که برای مودم وای فای لازم نیست کامپیوتر داشته باشید با 70-80 میتونید مودم بگیرید استفاده کنید. حتی مدیریتش هم با گوشی میشه انجام داد باور نمیکنن :|
images.jpg

بالا