یواشکی در گوشی بگو کیو می گی؟خودت هم که نیستی!!!
منم که تو حال خودمم!!!:general702:
هستم ولی پشت پرده...
تو این فکر که راکت اینترنت دنبال چی هست تو ایران و لذت بردن از اینکه یک غول تسریع بخش استارتاپ ها میتونه لرزه بر اندام رقبایی بندازه که فکر میکردن فقط خودشون غولن!!! شرکتی که اراده میکنه و بعدش اجرا! و اصولا به سوددهی میرسه و ریسک پرخطر انجام میده و در اکثر مواقع موفق هست! این شرکت در حقیقت دنبال بهترین شدن در بازارهایی هست که تو اون بازارها غول های جهانی میتونن تحت تاثیر شرکت های بومی قرار بگیرن و شرکت های بومی میتونن فعالیت خودشون رو جداگانه ادامه بدن! برای مثال در ایالات متحده نمیشه به همین راحتی رقیب دیگر بزرگان شد پس باید سراغ کشورهایی رفت که میشه توشون به بلوغ رسید! مثلا در حوزه فروشگاه های اینترنتی این شرکت به دنبال رقابت با آمازون نیست چون بسیار و بی حد و اندازه سخته و ایالات متحده هم که مردمش اکثرا از آمازون خرید میکنن! پس سرمایه گذاری برای بازار USA با این هدف که رقیب جدی ترین شرکت ها بشی به همین راحتی نیست حتی اگر سرمایه میلیاردی داشته باشی!!! پس باید سراغ بازارهای نوظهور و در حال توسعه رفت!!! این چیزیه که من از دیدنش خوشحالم! یک وحشی به تمام عیار! میخواد و به واقعیت تبدیل میکنه!:general601: اما در نهایت از همه جالب تر برای من، انتخاب بازار ایران توسط این شرکت هست!!!
راستی اینقدر مردم رو سر کار نذار! تاپیک رو از حوزه وبمستری به حوزه سلامت پست و مو تبدیل کردی!!! ولی من نظرم اینه که بری پیش متخصص :|
دی ج.. کا. ؟