• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
از دوستان کسی در کار با xmlrpc وردپرس اطلاع داره که آیا محدودیت تعداد کاراکتر یا حجم پکت داره یا نه ؟
مثلا یه متن حدود 30-40 هزار کاراکتری رو تو یه پست بزاریم با xmlrpc وردپرس میشه ؟

@aalireza439 ( چه قدر هی آواتار عوض میکنی تو :D)
@learndl
@MR-S
@afshin313
@l3est ( من هنوز نمیتونم یوزرت رو تایپ کنم ! :D)
XML-RPC مال عهد دقیانوسه ، مضخرفه. نه اطلاعی ندارم :دی

پ.ن: خداییش دفه آخر که اواتار عوض کردم خودمم یادم نیست . سالی یکی دو بار بیشتر نیست :دی

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اصلا هم معتبر نیست !!!!
4 تا جنس گرفتم هر کدوم یه مشکلی داشتن

یکیش که داغون بود یه کیبورد واس آیپد گرفتم 180 تومن وختی اومد دیدم رنگش صورتیه :||||

بهش گفتم گفت چون سفید نداشتیم تو انبار اینو فرستادم :|

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
@l3est برا منم وقتی adblock plus فعال هست پست ادیتور نمیاد.اون موردی که تاپیک دیگه گفتی هم نگاه کردم نبود.
@aalireza439 آقا شما هر روز آواتار عوض کن فقط یه اطلاعاتی درموردشون بده:D. من که به شخصه هیچکدوم از اواتارتو نشناختم.(البته به جز دروپال:))

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
@l3est برا منم وقتی adblock plus فعال هست پست ادیتور نمیاد.اون موردی که تاپیک دیگه گفتی هم نگاه کردم نبود.
@aalireza439 آقا شما هر روز آواتار عوض کن فقط یه اطلاعاتی درموردشون بده:D. من که به شخصه هیچکدوم از اواتارتو نشناختم.(البته به جز دروپال:))
من مشکلی با adblock plus ندارم به احتمال زیاد موقع بلاک کردن div اشتباهی بلاک کردین.
ctrl+shift+u رو بزنید و یکی تست کنید.

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
اصلا هم معتبر نیست !!!!
4 تا جنس گرفتم هر کدوم یه مشکلی داشتن

یکیش که داغون بود یه کیبورد واس آیپد گرفتم 180 تومن وختی اومد دیدم رنگش صورتیه :||||

بهش گفتم گفت چون سفید نداشتیم تو انبار اینو فرستادم :|
فروشنده های مختلفی تو سایت هست ، شما باید از فروشنده معتبری خرید میکردی.

saeedfotoohi

Registered User
لایک‌ها
28
سلام من یه سوال داشتم یه سایت هست مطالب منو کپی میکنه االبته سایتهای زیادی هستن اینکارو میکنن ولی این سایت داره به سایتم ضرر میزنه مطالب اون زودتر من ایندکس میشه به مدیر سایت هم میگم سایت منو حذف کن خیلی با خال و قشنگ میگه حذف نمیکنم نمیدونم چیکارش کنم لطفا راهنمایی کنید .
مطالب رو هم توی آی فریم نشون میده
اینم آدرس سایت کپی کننده http://khabarpich.ir/

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سلام من یه سوال داشتم یه سایت هست مطالب منو کپی میکنه االبته سایتهای زیادی هستن اینکارو میکنن ولی این سایت داره به سایتم ضرر میزنه مطالب اون زودتر من ایندکس میشه به مدیر سایت هم میگم سایت منو حذف کن خیلی با خال و قشنگ میگه حذف نمیکنم نمیدونم چیکارش کنم لطفا راهنمایی کنید .
@ALIREZA567

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
@l3est تیکو برداشتم حل شد ولی یه مشکلی هست اون تیکو بر میدارم همه تبلیغ ها رو باید دستی بلاک کنم.ولی اشکال نداره:)
@R_e_z_a , @MR-S ممنون:)
@saeedfotoohi سلام دوست عزیز.چند وقت یک افزونه ای منتشر کردیم برای مقابله با این سایت ها ولی این سایت تو لیستش نبود. شما 2-3 ساعت صبر کن نسخه جدید افزونه آماده بشه.همون رو نصب کنی مشکلت حل میشه.(البته نسخه جدید پولی هست و قیمتش 5 هزار تومانه:))
برای آشنایی با نسخه قبلی افزونه هم میتونی این پست رو بخونی یا این تاپیک.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
فروشنده های مختلفی تو سایت هست ، شما باید از فروشنده معتبری خرید میکردی.
دیگه انقدی مبتدی نیستم بیام از فروشنده غیر معتبر بگرم که :|

470 تا فیدبک مثبت 3 تا منفی

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

@Hamid2day این سایت رو هم بزارش تو لیست ...

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
اگه لینک مخفی بزارم تو قالب سایت.گوگل ناراحت نمیشه؟
ارزش داره واس بک لینک؟

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
HTTPS بزنی باز میشه.

مهم ترین نکته مثبتشون اینه که سه تا برادرن که ظرفیت اینترنت رو درک میکنن. برادر بودنشون از این نظر که زیراب همو نمیزنن هم مهمه.
پ.ن : من دارم دنبال همچین آدمایی میگردم شاید مام ازین حرکتا زدیم :دی
یه روز خوب میاد ولی خیلی مونده آره خوشه دلم
@l3est انگار رادیو جوان با HTTPS هم فیلتر شده :general609:

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
دوستان نظرتون در مورد وردپرس چیه؟ به نظر خیلی پیشرفت کرده طی یکی دو سال اخیر اصلا دست بالا رو داره به نظرم. ماژول Ajax Search for WooCommerce هم که دیگه ترکونده یه جورایی جستجوی بخش فروشگاهی رو از دیجی کالا هم خفن تر میکنه :D این قالب های جدید با امکانات جدید و آژاکس و ... هم که دیگه ترکوندن. بیش از خوب به نظر میرسه: http://artbees.net/themes/jupiter/blog/blog-classic/
نظر اساتید چیه؟ ارزش داره ورد پرس یا من بیهوده ذوق زده شدم؟ مشکلی داره؟

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان نظرتون در مورد وردپرس چیه؟ به نظر خیلی پیشرفت کرده طی یکی دو سال اخیر اصلا دست بالا رو داره به نظرم. ماژول Ajax Search for WooCommerce هم که دیگه ترکونده یه جورایی جستجوی بخش فروشگاهی رو از دیجی کالا هم خفن تر میکنه :D این قالب های جدید با امکانات جدید و آژاکس و ... هم که دیگه ترکوندن. بیش از خوب به نظر میرسه: http://artbees.net/themes/jupiter/blog/blog-classic/
در دنیا هیچ چیز با ارزش تر از وردپرس وجود ندارد ( حضرت عمام )

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
در دنیا هیچ چیز با ارزش تر از وردپرس وجود ندارد ( حضرت عمام )
فقط یه مشکل هست :( من از ویبولتین سویت مطالب منتقل کنم به وردپرس چون آدرس URLها عوض میشه، کل ورودی گوگلم میره به page not found که این از یه فاجعه هم بدتره برای سایتی که 700-800 تا بازدید روزانه داره:(

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

از نسخه ی 2سال پیشش استفاده میکنم و راضی هستم و به نظرم چیزی بهتر و ساده تر از وردپرس نیست. وردپرس واقعا انعطاف پذیر و در عین حال استیبل هست. یک مقداری PHP ، CSS و جاوا اسکریپت بلد باشی هرچیزی را میشه بهش اضافه کرد. تازه کلی افزونه هم هست که دیگه واقعا هلو بپر تو گلو شده. هر امکانی را که دوست داشتم خودم برنامه نویسی کردم و الان این قدر این وردپرس خوب کار میکنه که همین الان که دارم این کلمات را تایپ میکنم نزدیک هست از فرط خوشحالی ذوق مرگ بشم. از بس که خوبه این وردپرس
127fs1004759.gif

توی CMS های انجمن ساز هم MYBB چنین شرایطی داره، عشق میکنم باش
_slowdance__by_serge.gif

بالا