• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
فقط یه مشکل هست :( من از ویبولتین سویت مطالب منتقل کنم به وردپرس چون آدرس URLها عوض میشه، کل ورودی گوگلم میره به page not found که این از یه فاجعه هم بدتره برای سایتی که 700-800 تا بازدید روزانه داره:(
700-800 که زیاد نیست :general106: شما باید با یک دید آینده نگرانه به قضیه نگاه کنی

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
700-800 که زیاد نیست :general106: شما باید با یک دید آینده نگرانه به قضیه نگاه کنی
سایت با محتوای یونیک هست در ایران هم مشابه نداره و تمام مطالب خودم می نویسم هیچ مطلبی کپی نیست. همین تعداد بازدیدکننده برام خیلی ارزش داره و از انتظار خودم وقتی سایت راه انداختم هم خیلی بیشتره . چقدر طول میکشه بعد از فاجعه SEO که بعد از مهاجرت به وردپرس اتفاق میافته، گوگل دوباره مطالب رو ایندکس کنه؟:(

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
توی CMS های انجمن ساز هم MYBB چنین شرایطی داره، عشق میکنم باش
_slowdance__by_serge.gif
زن فورو که بهتر به نظرم میرسه خیلی سریعه منم دوست دارم در مورد سایت خودم با زنفورو یه انجمن بسازم دوستش دارم

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
در دنیا هیچ چیز با ارزش تر از وردپرس وجود ندارد ( حضرت عمام )

از نسخه ی 2سال پیشش استفاده میکنم و راضی هستم و به نظرم چیزی بهتر و ساده تر از وردپرس نیست. وردپرس واقعا انعطاف پذیر و در عین حال استیبل هست. یک مقداری PHP ، CSS و جاوا اسکریپت بلد باشی هرچیزی را میشه بهش اضافه کرد. تازه کلی افزونه هم هست که دیگه واقعا هلو بپر تو گلو شده. هر امکانی را که دوست داشتم خودم برنامه نویسی کردم و الان این قدر این وردپرس خوب کار میکنه که همین الان که دارم این کلمات را تایپ میکنم نزدیک هست از فرط خوشحالی ذوق مرگ بشم. از بس که خوبه این وردپرس
127fs1004759.gif

توی CMS های انجمن ساز هم MYBB چنین شرایطی داره، عشق میکنم باش
_slowdance__by_serge.gif
حالا چشم نزنید صلوات:general106::D
ولی در کل من برای کارایی که نیاز به ادیت وردپرس باشه با وردپرس کار نمیکنم:cool:کلا باهاش حال نمیکنم(برا برنامه نویسی):p
ولی برای کارای معمولی بهترین گزینه هستش:general601:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سایت با محتوای یونیک هست در ایران هم مشابه نداره و تمام مطالب خودم می نویسم هیچ مطلبی کپی نیست. همین تعداد بازدیدکننده برام خیلی ارزش داره و از انتظار خودم وقتی سایت راه انداختم هم خیلی بیشتره . چقدر طول میکشه بعد از فاجعه SEO که بعد از مهاجرت به وردپرس اتفاق میافته، گوگل دوباره مطالب رو ایندکس کنه؟:(
ریداکت اختراع شده :D
البته ی چیزی، در حال حاضر پیوند یکتات چیه؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
زن فورو که بهتر به نظرم میرسه خیلی سریعه منم دوست دارم در مورد سایت خودم با زنفورو یه انجمن بسازم دوستش دارم
کاری نداره یه لایسنس بخر زنفرو تبدیلش کن

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
کاری نداره یه لایسنس بخر زنفرو تبدیلش کن
میخوام از مدیریت محتوای ویبولتین برم روی وردپرس و مشخصه که آدرس تمام لینک ها عوض میشه و ورودی های گوگل سرگردون میشن

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
میخوام از مدیریت محتوای ویبولتین برم روی وردپرس و مشخصه که آدرس تمام لینک ها عوض میشه و ورودی های گوگل سرگردون میشن

سرچ گوگل : vbulletin to wordpress import

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
همین پرشین تولز هم که حدودا یک سال پیش ویبولتین بود اومد به زنفورو
منتها لینکارو جوری تغییر داده بود که اگه لینک قدیمی یه تاپیک رو وارد میکردی٬ ریدایرکت میکرد به لینک جدید اون تاپیک و هیچ مشکلی هم واسش پیش نیومد .

ho3ein-7

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
با نمایش دسته بندی های سایتم مشکل دارم. ینی زیر دسته ها تو قالب درست نشون داده نمیشن...
http://falyric.ir

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
یه سوال فنی :D
مرورگر کروم قبل از اینکه آدرس رو کامل تایپ کنی و اینتر بزنی شروع میکنه به لود کردن صفحه ؟
مثلا من قبلا سایت facebook.com رو باز کردم و آدرسش ذخیره شده، الان تا مینویسم face آدرسش میاد تو مرورگر و گاهی اوقات تا enter رو میزنم صفحه میاد. (بدون اینکه مکس کنه)
بله

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
یه سوال فنی :D
مرورگر کروم قبل از اینکه آدرس رو کامل تایپ کنی و اینتر بزنی شروع میکنه به لود کردن صفحه ؟
مثلا من قبلا سایت facebook.com رو باز کردم و آدرسش ذخیره شده، الان تا مینویسم face آدرسش میاد تو مرورگر و گاهی اوقات تا enter رو میزنم صفحه میاد. (بدون اینکه مکس کنه)
بله

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
بالاخره پس از تلاش های فراوان افزونه و صفحه فروش(که با مشکلات زیادی همراه بود) افزونه ضد خبرخوان iframecatcher آماده شود و شما هم اکنون با مراجعه به صفحه خرید افزونه به آدرس http://parka.ir/buy اقدام به خرید و دانلود افزونه کنید.
پس از پرداخت یک نام کاربری و رمز عبور به شما تحویل داده خواهد شد که شما باید با استفاده از آن پس از نصب افزونه از قسمت تنظیمات اقدام و تغییر رمز عبور کنید تا افزونه شروع به کار کند.
پس از آن شما با مراجعه به قسمت آپدیت لیست تنظیمات افزونه میتوانید سایت های جدید را به لیست اضافه کنید.
با تشکر فراوان.
مشکلی که در پرداخت وجود داشت حل شد.:)

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این qt اینطور نیست که رو مثلا رو دکمه بزنی کدشو بنویسی؟ چجوریه ؟
@l3est
@aalireza439

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
چه حسی دارید وقتی مقاله های اختصاصی و تخصصی‌تون توی نشریات و مجله های دانشگاهی دولتی چاپ شه (با منبع سایتتون) ؟ :rolleyes:

الان یه چیزی فهمیدم
حتی بزرگترین بزرگترین وبسایت ها هم (زیر ۲۰۰ ایران معتبر) اگه مطالبتون رو کپی کنن٬ و حتی اگه تایتل و خطوط اول رو تغییر بدن٬ با جستجوی تایتل تغییر یافته در گوگل٬ شما توی نتیجه اول هستید (حتی اگه بازدید خوبی نداشته باشید)

بالا