gem-music.com
Registered User
- نوشتهها
- 888
- لایکها
- 499
حس غرور و خوشحالیچه حسی دارید وقتی مقاله های اختصاصی و تخصصیتون توی نشریات و مجله های دانشگاهی دولتی چاپ شه (با منبع سایتتون) ؟
الان یه چیزی فهمیدم
حتی بزرگترین بزرگترین وبسایت ها هم (زیر ۲۰۰ ایران معتبر) اگه مطالبتون رو کپی کنن٬ و حتی اگه تایتل و خطوط اول رو تغییر بدن٬ با جستجوی تایتل تغییر یافته در گوگل٬ شما توی نتیجه اول هستید (حتی اگه بازدید خوبی نداشته باشید)
برا منم زیاد کپی میکنن چون علمیان و اون اوایل حتی تو صفحه اول هم نبودم با مطالب خودمحس غرور و خوشحالی
مطالب اختصاصی من رو کپی میکنن تغییر هم نمیدن. من از صفحه اول کلا حذف میشم بقیه سایت ها میان بالا.
هیچ حسی:general601:چه حسی دارید وقتی مقاله های اختصاصی و تخصصیتون توی نشریات و مجله های دانشگاهی دولتی چاپ شه (با منبع سایتتون) ؟
الان یه چیزی فهمیدم
حتی بزرگترین بزرگترین وبسایت ها هم (زیر ۲۰۰ ایران معتبر) اگه مطالبتون رو کپی کنن٬ و حتی اگه تایتل و خطوط اول رو تغییر بدن٬ با جستجوی تایتل تغییر یافته در گوگل٬ شما توی نتیجه اول هستید (حتی اگه بازدید خوبی نداشته باشید)
توکه از 98 ایا کپی میکنی معلومه این حسو نداری:/هیچ حسی:general601:![]()
استقبال نمیشه :/@siavashx , @miladgraph , @javadth , l3est , @afshin313 و @zgg123 و بقیه دوستان
اگه برای افزونه جدید همکاری در فروش بذارم.به نظرتون استقبال میشه؟بعد چند درصد پورسانت بذارم؟
(قیمتش 5 هزار تومانه)
تو باز چرت گفتی؟توکه از 98 ایا کپی میکنی معلومه این حسو نداری:/
منم نظر افشین رو دارم:general601:@siavashx , @miladgraph , @javadth , l3est , @afshin313 و @zgg123 و بقیه دوستان
اگه برای افزونه جدید همکاری در فروش بذارم.به نظرتون استقبال میشه؟بعد چند درصد پورسانت بذارم؟
(قیمتش 5 هزار تومانه)
@siavashx , @miladgraph , @javadth , l3est , @afshin313 و @zgg123 و بقیه دوستان
(قیمتش 5 هزار تومانه)
@siavashx , @miladgraph , @javadth , l3est , @afshin313 و @zgg123 و بقیه دوستان
(قیمتش 5 هزار تومانه)
نظر من با نظر ایشان نزدیکی میکنداستقبال نمیشه :/
ولی اگه گزاشتی 2ت پورسانت بده.
نسخه جدید افزونه ضد خبرخوان iframecatcher هست.افزونه جدید چی هست ؟
شما رو تگ کردم فقط به خاطر اینکه ناراحت نشی فکر نمیکردم جواب بدینظر من با نظر ایشان نزدیکی میکند
ولی سخته فروش همچین چیزایی فوقش طرف بتونه ۵ نفر جور کنه![]()
از این به بعد اصلا ج نمیدمنسخه جدید افزونه ضد خبرخوان iframecatcher هست.
شما رو تگ کردم فقط به خاطر اینکه ناراحت نشی فکر نمیکردم جواب بدی![]()
نه بزرگوار جواب بده من از این بعد :general112:از این به بعد اصلا ج نمیدم![]()
![]()
برو صدقه بده که جواب دادهنه بزرگوار جواب بده من از این بعد :general112:![]()