• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
وسایل جانبی سونی z2 از کجا میشه گیر آورد ؟ مثله شارژ مغناطیسی و کیبورد بلوتوثش

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
سلام به همگی کسی از سایت poppop دات آی آر واریزی داشته , 22 / 12 / 93 درخواست واریز دادم تا امروز بدون نتیجه بوده
اینجور که من متوجه شدم بهترینش فیس نماست با یکی دوتا سایته دیگه البته بعضی از دوستان گفتن به ازای هر آی پی خیلی کم میده ولی دیگه حداقل مطمئنی که زیر چند ساعت واریز میکنه شب و روز هم نداره روز تعطیلو از این اداهای سایت های تازه تاسیس هم نداره ! که طرف خودش هم مدیره هم پشتیبانی هم بخش مالی رو مدیریت میکنه بعد میگه بعد از 48 یا 72 ساعت !! تازه اگه واریز کنه!
پ.ن : کسی از دوستان تازگی از رزآپ واریزی داشته ؟

CodeElite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یه سایت خارجی بود 2 تا متن بهش میدادی میگفت این چند درصد از اون کپی کرده اونو کسی بلده ؟

CodeElite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان برای این تاپیک لطفا اگه کسی مطمئن رو میشناسید و میخواد توی گروه فعالیت کنه لطفا معرفی کنید
http://forum.persiantools.com/threads/نیازمند-چند-نفر-برای-تشکیل-گروه-طراحی-وردپرس.681320/

اینم خوب بود ممنون ولی اونی ک ازش استفاده میکردم بیشتر راضی بودم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
وسایل جانبی سونی z2 از کجا میشه گیر آورد ؟ مثله شارژ مغناطیسی و کیبورد بلوتوثش
وسایل جانبی سونی z2 فروشی های معتبر سراسر کشور ... o_O
خب این سوال نداره دیگه تهرانی برو علاالدین و بازارموبایل و چهارسو و ... شهرستان هستی هم میتونی ازسایت های اینترنتی یا مراکز شهرخودتون اقدام کنی ... :cool:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اضافه شدن تبلیغ جدید رو به وبمسترای پی تی تبریک میگم :D
همین الان ادبلاک فیلترش کرد :D

مشاهده پیوست 785815
جدیدا این اد بلاک ادیتور پی تی رو بلاک میکنه :|
دست مارو گذاشتن تو پوست گردو، باید غیر فعالش کرد، تبلیغاته شناوره هم رو مخه

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان کسی اگه از اردبیل هست پیام خصوصی بده , ازش راهنمایی میخوام
===========
سوال مهم : یه نفر پولمو خورده و موبایلشو جواب نمیده :( با داشتن شماره موبایل و ایمیل چجوری میتونم پیداش کنم ؟ اسم و فامیلشم دارم

لطفا برای اینکه تاپیک منحرف نشه خصوصی پیام بدین ...ممنون

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
وسایل جانبی سونی z2 فروشی های معتبر سراسر کشور ... o_O
خب این سوال نداره دیگه تهرانی برو علاالدین و بازارموبایل و چهارسو و ... شهرستان هستی هم میتونی ازسایت های اینترنتی یا مراکز شهرخودتون اقدام کنی ... :cool:
منظورم سایت های اینترنتی معتبر بود دوست عزیز

mehdi2xz

Registered User
لایک‌ها
29
اینجور که من متوجه شدم بهترینش فیس نماست با یکی دوتا سایته دیگه البته بعضی از دوستان گفتن به ازای هر آی پی خیلی کم میده ولی دیگه حداقل مطمئنی که زیر چند ساعت واریز میکنه شب و روز هم نداره روز تعطیلو از این اداهای سایت های تازه تاسیس هم نداره ! که طرف خودش هم مدیره هم پشتیبانی هم بخش مالی رو مدیریت میکنه بعد میگه بعد از 48 یا 72 ساعت !! تازه اگه واریز کنه!
پ.ن : کسی از دوستان تازگی از رزآپ واریزی داشته ؟

من جدیدا از سایت popupads استفاده میکنم دو بار واریزی سریع و بدون درد سر داشتم ولی سایت poppop پولو واریز نمیکنه .

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
سلام دوستان؛
یه سایتی دارم روش ویبولتین سویت نصب کردم بصورت بلاگی مطلب می نویسم از کارهای خودم. حالا بعد از چند سال حس میکنم امکاناتش خیلی کمه از نظر ایندکس شدن و ... خیلی جالب نیست و خیلی بسته و خفه هست. حالا میخوام یه وردپرس نصب کنم با قالب ریسپانسیو (توی هر پلتفرمی یه شکلی میشه). حالا میخوام ببینم نزدیک به 750 مطلبی که طی این سالها نوشت که همشون عکس هم دارند، اینارو چطوری منتقل کنم به وردپرس جدید؟! باید همه رو دونه دونه دوباره کپی پیست کنم؟! :general410::general509: پیشاپیش از راهنمایی ممنونم

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سلام دوستان؛
یه سایتی دارم روش ویبولتین سویت نصب کردم بصورت بلاگی مطلب می نویسم از کارهای خودم. حالا بعد از چند سال حس میکنم امکاناتش خیلی کمه از نظر ایندکس شدن و ... خیلی جالب نیست و خیلی بسته و خفه هست. حالا میخوام یه وردپرس نصب کنم با قالب ریسپانسیو (توی هر پلتفرمی یه شکلی میشه). حالا میخوام ببینم نزدیک به 750 مطلبی که طی این سالها نوشت که همشون عکس هم دارند، اینارو چطوری منتقل کنم به وردپرس جدید؟! باید همه رو دونه دونه دوباره کپی پیست کنم؟! :general410::general509: پیشاپیش از راهنمایی ممنونم
salam
http://codecanyon.net/item/vbulletin-to-wordpress-importer/7908403

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
بالا