کلا تو آخرشم همون اسپمر تک و تنها میمونی که تو افق محو میشه بدرد هیچی نمی خوری :general705:
اینجور که من متوجه شدم بهترینش فیس نماست با یکی دوتا سایته دیگه البته بعضی از دوستان گفتن به ازای هر آی پی خیلی کم میده ولی دیگه حداقل مطمئنی که زیر چند ساعت واریز میکنه شب و روز هم نداره روز تعطیلو از این اداهای سایت های تازه تاسیس هم نداره ! که طرف خودش هم مدیره هم پشتیبانی هم بخش مالی رو مدیریت میکنه بعد میگه بعد از 48 یا 72 ساعت !! تازه اگه واریز کنه!سلام به همگی کسی از سایت poppop دات آی آر واریزی داشته , 22 / 12 / 93 درخواست واریز دادم تا امروز بدون نتیجه بوده
copyscapeیه سایت خارجی بود 2 تا متن بهش میدادی میگفت این چند درصد از اون کپی کرده اونو کسی بلده ؟
اینم خوب بود ممنون ولی اونی ک ازش استفاده میکردم بیشتر راضی بودمcopyscape
ناقابل 6 میلیوت تومان ماهیانه :|اضافه شدن تبلیغ جدید رو به وبمسترای پی تی تبریک میگم
همین الان ادبلاک فیلترش کرد
مشاهده پیوست 785815
وسایل جانبی سونی z2 فروشی های معتبر سراسر کشور ...وسایل جانبی سونی z2 از کجا میشه گیر آورد ؟ مثله شارژ مغناطیسی و کیبورد بلوتوثش
جدیدا این اد بلاک ادیتور پی تی رو بلاک میکنه :|اضافه شدن تبلیغ جدید رو به وبمسترای پی تی تبریک میگم
همین الان ادبلاک فیلترش کرد
مشاهده پیوست 785815
ناقابل 6 میلیوت تومان ماهیانه :|
منظورم سایت های اینترنتی معتبر بود دوست عزیزوسایل جانبی سونی z2 فروشی های معتبر سراسر کشور ...
خب این سوال نداره دیگه تهرانی برو علاالدین و بازارموبایل و چهارسو و ... شهرستان هستی هم میتونی ازسایت های اینترنتی یا مراکز شهرخودتون اقدام کنی ...![]()
قسمت صورت حساب نشون میدهاینو سایت کلیک یاب جمع درامد رو نشون نمیده ؟؟
برای من 4 هزار بازدید رو 5 هزار تومن انداخته
قسمت صورت حساب نشون میده
اینجور که من متوجه شدم بهترینش فیس نماست با یکی دوتا سایته دیگه البته بعضی از دوستان گفتن به ازای هر آی پی خیلی کم میده ولی دیگه حداقل مطمئنی که زیر چند ساعت واریز میکنه شب و روز هم نداره روز تعطیلو از این اداهای سایت های تازه تاسیس هم نداره ! که طرف خودش هم مدیره هم پشتیبانی هم بخش مالی رو مدیریت میکنه بعد میگه بعد از 48 یا 72 ساعت !! تازه اگه واریز کنه!
پ.ن : کسی از دوستان تازگی از رزآپ واریزی داشته ؟
ن ازون نیستبرا من بلاک نیست. تنظیماتش رو ببین احتمالا دستی بلاک شده.
salamسلام دوستان؛
یه سایتی دارم روش ویبولتین سویت نصب کردم بصورت بلاگی مطلب می نویسم از کارهای خودم. حالا بعد از چند سال حس میکنم امکاناتش خیلی کمه از نظر ایندکس شدن و ... خیلی جالب نیست و خیلی بسته و خفه هست. حالا میخوام یه وردپرس نصب کنم با قالب ریسپانسیو (توی هر پلتفرمی یه شکلی میشه). حالا میخوام ببینم نزدیک به 750 مطلبی که طی این سالها نوشت که همشون عکس هم دارند، اینارو چطوری منتقل کنم به وردپرس جدید؟! باید همه رو دونه دونه دوباره کپی پیست کنم؟! :general410::general509: پیشاپیش از راهنمایی ممنونم
وای چقدر تکنولوژی وب پیشرفت کرده! :general401: