همه چیم رایگان می خوایا عمولی
برچسب کاربری زیبا موزیک برا انجمن ویبولتن ندارید؟
برچسب کاربری زیبا موزیک برا انجمن ویبولتن ندارید؟
خیلی وقته هوس کردم وبمستر بشم باز ولی باز هم تنبلی میکنم . هم حوصله ندارم شکست بخورم باز
عجبا !
واسه 6 ساعت کار 500 هزار تومن !؟ باع لگد زدی به بختت که !
تسلام دوستان لطفا راهنمائی کنید که میشه کنار سیستم پاپ اپ فیسنما از یه سیستم دیگه هم استفاده کرد??
هرچی گشتم تو فیسنما تو قوانین یا جایی نزده بود میترسم استفاده کنم بعد حسابم رو بلاک کنند.لطفا کمک کنید
خب تیکت بزن
ت
درود
عزیزان اگر آپلود سنتری رو با htaccess، ریدایرکت 301 کنیم به یک دامنه جدید مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی فرض کنید می خوایم دامنه رو با حفظ فایل ها و لینک ها عوض کنیم.
جدیدا داره مد میشه چندتا سایت رفتم ریداکت کرد به این ادرس:ویستا عجب بیشعوریه
وسط اخبار خوندن یدفعه ریدایرکت میشه به یه سایت بی نام و نشون
یه چیز دیگه دربارش
اگه شما پاپ.آپشو ببندی٬ متوجه میشه و به محض اینکه دوباره کلیک کنی دوباره پاپ آپ باز میکنه . حالا میخای مثلا ۱۰۰ بار پاپ آپشو ببند٬ با یه کلیک دوباره ظاهر میشه
http://web.naghmeha.com/
چی میشه ؟ هرچیم صبر می کنیم چیزی باز نمی کنه کجدیدا داره مد میشه چندتا سایت رفتم ریداکت کرد به این ادرس:
شما برنده جایزه 3 میلیون تومانی شده اید!
کد:http://web.naghmeha.com/
بله اومده و واسه 4k سیستم خیلی خوفی باید داشته باشی به مانیتور بسنده نکن@ دوستان گیمر
GTA V برا پی سی اومده ؟ لینک اگه دارید بفرستید.
شنیدم 60 fps با رزولیشن 4k میشه بازی کرد :general410: البته ما که مانیتور 4k نداریم![]()
الان بعضا روزی 500 درامدمه
من گیمر نیستم ، اما بازی امده ، اما کرکی هنوز در کار نیست .@ دوستان گیمر
شنیدم 60 fps با رزولیشن 4k میشه بازی کرد :general410: البته ما که مانیتور 4k نداریم![]()
قرار بود امروز بیاد دیروز دیدم اومده@ دوستان گیمر
دوستان گرامی و وبمسترهای عزیز، چند پرسش دارم ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید :
۱- محلهای اجتماع عزیزان وبمستر به جز پی تی کدام فرومها و سایتها است؟
۲- در حال حاضر بالاترین درصد همکاری در فروش مربوط به چه شرکتی است؟
۳- طراحان وبسایت های معروف ایران را کجا میتوان پیدا کرد؟ آیا فروم و یا وبسایتی هست که طراحان مطرح وب سایت آنجا بحث و گفتگو داشته باشند؟
۴- در حال حاضر بهترین هاست برای شروع یک استارت آپ کدام هاست است؟ آیا هاستی بهتر از هاست دیال برای این کار سراغ دارید؟
۵- چرا وبمسترها از درگاه هایی مثل زرین پال استفاده میکنند در حالی که میتوانند از درگاههای بانکی استفاده کنند؟ درگاههایی مثل زرین پال چه ویژگیهایی دارند که یک درگاه بانکی ندارد؟ کدام درگاهها در حال حاضر معتبرترین هستند؟
۶- آیا استفاده از یک ماژول درگاه بانکی برای فروش فایل در یک وب سایت وردپرس احتیاج به شرایط و آمادهسازیهای ویژهای دارد یا اینکه از همین ماژول درگاههای آمادهای که نوشته شده هم میتوان برای یک استارت آپ معتبر استفاده کرد؟ چند درصد احتمال به وجود آمدن مشکل با ماژول درگاه غیر اختصاصی وجود دارد؟
دوستان عزیز از طولانی شدن پرسش ها عذرخواهی میکنم و پیشاپیش از دوستانی که لطف میکنند و پاسخ میدهند کمال تشکر را دارم.
روزی 500 !!!
اونوقت من به شما نامردای نالوطی میگم یکیتون دست منو بگیره ببره تو کارش یکی کمک نمیکنه
حالم از این دنیا به هم میخوره
با ماهی یه تومن هم راضی بودم![]()
PS4 و دیگر هیچفقط نمیشه که گرافیک بگیری ، کلا باید سیستم جدید جمع کنم اگه بخوام ارتقا بدم.
دوروبر 20 تومن حداقل خرجش میشه.
بدون کرکشو که میدونم اومده منظورم کرک سالم بود![]()
یه سوال شاهین نجفی رپ میخونه؟!!این یاس هم فقط چیزشعر میخونه . یعنی فقط چیزشعر . یه حرف درست نمیزنه.
رپ نیست این چرته و پرته.
رپ واقعی فقط ش.ن
1-http://forum.wp-persian.com/دوستان اگر پاسخ این سوالها را نمیدانید، لطفا راهنمایی کنید که در کدام فروم میتوانم به پاسخ برسم. ممنون.
نه بیا 3 تا گرافیک روی همین سیستم ات بنداز :android32: ، به برق که بزنی سیستم ات به فاک میره ، بعدش من میام بهت میگم really nigga :android06:فقط نمیشه که گرافیک بگیری ، کلا باید سیستم جدید جمع کنم اگه بخوام ارتقا بدم.
دوروبر 20 تومن حداقل خرجش میشه.
تو دنیا دو گروه ادم هستن
یه گرون اصلحه دستشونه
یه گروه هم دارن میکَنَن
دکتر شریعتی
PS4 و دیگر هیچ
یه سوال شاهین نجفی رپ میخونه؟!!