Hamidreza23
Registered User
سیب بخور
سیب بخور
یعنی مسخره کردن 2 تا گنبد و ... شد خوندن اما گفتن از درد اجتماع و ... شرو ور ؟این یاس هم فقط چیزشعر میخونه . یعنی فقط چیزشعر . یه حرف درست نمیزنه.
رپ نیست این چرته و پرته.
رپ واقعی فقط ش.ن
وبمستری که این دوتا پلاگین رو نداشته باشه وبمستر نیست.
از پلاگین Open SEO Stats استفاده کنید.
یعنی مسخره کردن 2 تا گنبد و ... شد خوندن اما گفتن از درد اجتماع و ... شرو ور ؟
انصافا میگفتی یه نفر دیگرو باز یه چیزی ولی یاس ؟ !!!
:|
من استفاده نمی کنم :general710:
داداش زیاد جدی نگیر بعضیا می خوان فقط متفاوت باشن فرقی نداره تو چه زمینه ای فقط می خوان متفاوت باشن بنابراین همیشه مخالف هستن آخه کلاس داره![]()
اصن شوما مگه وبمستری؟ نه واجدانا خودت رو وبمستر میدونی؟ با 4-5 تا سایت زیر 1000 که آدم وبمستر نمیشه کهمن استفاده نمی کنم :general710:
داداش زیاد جدی نگیر بعضیا می خوان فقط متفاوت باشن فرقی نداره تو چه زمینه ای فقط می خوان متفاوت باشن بنابراین همیشه مخالف هستن آخه کلاس داره![]()
داداش یعنی الآن منم وبمستر نیستم ؟مشاهده پیوست 788851 وبمستری که این دوتا پلاگین رو نداشته باشه وبمستر نیست.
من کلا با خشونت مخالفم ، طرز حرف زدنم اینطوریه![]()
:general710:
با 4-5 تا سایت زیر 1000 که آدم وبمستر نمیشه که![]()
چرا . چی شده !؟@mohsenshahbazi
PM چک نمی کنی؟
همین شایعات رو در میارین ملت فکر می کن چه خبر باشه دیگهبا 4-5 تا سایت زیر 1000 که آدم وبمستر نمیشه که
منم استفاده نمیکنم.مشاهده پیوست 788851 وبمستری که این دوتا پلاگین رو نداشته باشه وبمستر نیست.
از پلاگین Open SEO Stats استفاده کنید.
من کلا با خشونت مخالفم ، طرز حرف زدنم اینطوریه![]()
همین که نقل قول درست رو یاد گرفتی از چند تا سایت زیر هزار با ارزش تره.همین شایعات رو در میارین ملت فکر می کن چه خبر باشه دیگه![]()
داداش یعنی الآن منم وبمستر نیستم ؟
متفاوت بودن به چه قیمتی ؟
اینکه خودتو گم کنی ندونی دنبال چی هستی یعنی متفاوت بودن ؟ !!
بخدا من هنوزه که هنوزه تو لیستم آهنگ پیاده میشم یاس رو هر روز گوش میدم چند بار ...
تو کل آهنگاش فقط از 2 تا خوشم نمیاد ولی بقیشو هر روز نشه چند روز یه بار گوش میدم چون خیلی چیزارو یاد آدم میاره ....
ش.ن هم شد آدم ؟ :| بابا بزرگ منم با 94 شال سنش میتونه بیاد گنبد مسخره کنه بیفته سر زبونا و بره پناهندگی بگیره :-j
پس نتیجه میگیریم تنها وبمستر اینجا خودمم:general710:منم استفاده نمیکنم.
هاچ موزیک ایز ده بستپس نتیجه میگیریم تنها وبمستر اینجا خودمم:general710:
پ.ن : البته 1 احتمال دیگه هم هست اونم اینه که تنها کسی که ایجا وبمستر نیست خودمم ، که احتماش خیلی کمه:general406:
همین که نقل قول درست رو یاد گرفتی از چند تا سایت زیر هزار با ارزش تره.
پس نتیجه میگیریم تنها وبمستر اینجا خودمم:general710:
پ.ن : البته 1 احتمال دیگه هم هست اونم اینه که تنها کسی که ایجا وبمستر نیست خودمم ، که احتماش خیلی کمه:general406:
قضیه چیه ؟داداش یعنی الآن منم وبمستر نیستم ؟
متفاوت بودن به چه قیمتی ؟
اینکه خودتو گم کنی ندونی دنبال چی هستی یعنی متفاوت بودن ؟ !!
بخدا من هنوزه که هنوزه تو لیستم آهنگ پیاده میشم یاس رو هر روز گوش میدم چند بار ...
تو کل آهنگاش فقط از 2 تا خوشم نمیاد ولی بقیشو هر روز نشه چند روز یه بار گوش میدم چون خیلی چیزارو یاد آدم میاره ....
ش.ن هم شد آدم ؟ :| بابا بزرگ منم با 94 شال سنش میتونه بیاد گنبد مسخره کنه بیفته سر زبونا و بره پناهندگی بگیره :-j
قدیما کسی روش نمیشده به پدر پولدار چیزی بگهآخه ما قدیما اونطوری نقل قول می کردیم درست هم بود :general210:
جفتش آسونه . نگه داشتنش سختهکه هی دائم از منبع بلاک نشه .
با ریپورتا چطوری ؟قدیما کسی روش نمیشده به پدر پولدار چیزی بگههنجار ها شکسته شد تو این تاپیک
![]()
کجا میام ؟مشاهده پیوست 788906 شما وبمستر نیستین عزیز:general510:
شما استادین:general206::general609::general408:
قضیه چیه ؟
همه میگن دو روز دیگه میام بعد غیبشون میزنه؟مشاهده پیوست 788905