learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
خداوکیلی هیچی یادم نمیادباز فک کنم فکرت مشغوله:general609:
منظورم این بود:general406:
شرمنده یه کم گرفتارم هیچی یادم نمیمونه ...
خداوکیلی هیچی یادم نمیادباز فک کنم فکرت مشغوله:general609:
منظورم این بود:general406:
از همین آدرسا میخوای بهت بازدید بدم ؟به نظرت از سایتای دولتی یا دانشگاهی نیستن؟
از شبکه اینترانت چی؟
از سیزده بدر به این طرف حدود 10 هزار آی پی اضافه شده ، رتبه سایت تا سیزده بدر زیر 20.000 بود ولی الان رو به زوالِ ( روی نمودار داره میره سمت 30000 )نمونه قالب؟
اگه تازه افزایش بازدید داشتین یکم طول میکشه نشون بده
یه زمون ایمیل فیک زیاد بود حالا این ...
مولتی سایت آپلودر رو ران کنم؟
اینکه فقط بلوک مطالب جدید مشکل داره میتونیدادرس تو امضام
مگه تبلیغات بنری میگرید که براتون مهمه ؟از سیزده بدر به این طرف حدود 10 هزار آی پی اضافه شده ، رتبه سایت تا سیزده بدر زیر 20.000 بود ولی الان رو به زوالِ ( روی نمودار داره میره سمت 30000 )
مشاهده پیوست 789142
آره یک ماهی هست تبلیغات هم دارم می گیرماینکه فقط بلوک مطالب جدید مشکل داره میتونید
width: 490px
از کلاس last-top کلا حذف کنید
مگه قالب های چهارده همشون ریسپانسیو نیستن؟
مگه تبلیغات بنری میگرید که براتون مهمه ؟این نمودار هم برای 4 روز پیشه
من الان یه سایت دارم 3 ماه دامنه رو ریداکت کردم رتبه جهانیش از زیر 100000 رسیده به 107000 اون دامنه دیگه هیچ بازدیدی نداره قبلا سریع افت میکرد.
دوستان بهترین سایتهای تفریحی برای تبلیغ محصول کدام سایتهاست؟ سایتهایی مثل نیکصالحی و بهترینها که رتبۀ بالای الکسا دارند، به شدت گرانقیمتند و شلوغ. آیا تبلیغات در این سایتها بازدهی دارد؟ شما دوستان تجربۀ تبلیغ در چنین وبسایتهایی ر اتا به حال داشتید؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
http://lmgtfy.com/?q=domain+to+ipای پی اینو چه جوری گیر بیارم؟:general405:
NS1.ABTINWEB.COM
NS2.ABTINWEB.COM
پ.خ ندادی که بخوام جواب بدم :-؟
شاید خودشه واقعا چون کسی ازش طرفداری نمیکنه خودش راه افتاده اینور اونور یه کم فالوور جم کنه![]()
ااا تویی ؟دادم دیگه آخرین جواب برای من بود.
امضا نمیخواین بدم ؟![]()
به ترتیب حروف الفبا برای هرکلمه یه عدد بذارای پی اینو چه جوری گیر بیارم؟:general405:
NS1.ABTINWEB.COM
NS2.ABTINWEB.COM
ب سختیای پی اینو چه جوری گیر بیارم؟:general405:
NS1.ABTINWEB.COM
NS2.ABTINWEB.COM
Hello Google Cloud Storage User,
Please be advised that, beginning July 14, 2015, Google will begin charging the following fees for Google Cloud Storage:
$0.01 per GB of data transferred between buckets located in different regions of the same continent
Egress rates per GB of data transferred between buckets located on different continents
Until then, you will be able to view your current usage in the billing details for your project in order to help you estimate the impact of these changes on your monthly spend.
For additional information and examples of this billing charge, please visit https://cloud.google.com/storage/pricing#network-regions
-- The Google Cloud Storage Team
Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
You have received this mandatory service announcement to update you about important changes to Google Cloud Platform or your account.