من که بسته دیگه شو گرفتم خوشم نیومداین پکیج پلاگین نویسی همیاروردپرسو توصیه میکنین؟ خوبه عایا؟
ممنون از پاسخگویی تان سیستم اختصاصی فکر کنم هزینش خیلی زیاد بشه فکر کنم تا ۴۰میلیون هم الان بره اگر اشتباه نکنماین امکاناتی که میخواهید با سیستم اختصاصی بهتر نتیجه میگیرید ولی خب من همیشه وردپرس را ترجیح میدم
بیا پیش فرجاد کارش عالیهخسته شدم دنبال طراح وردپرس گشتم . میخوام یک پرتال با وردپرس راه اندازی کنم دنبال یکی هستم نمونه کار خوب داشته باشه و کدنویسیش خوب باشه
تو وردپرس حرفه ای باشه از دو جا قیمت گرفتم اورینا بالای 3 میلیون گفت و لیمو وب بالای 1.5 میلیون . لیمو وب به نظرتون چطوره ؟
این دوستان اگر نمونه کار دارن لطفا بفرست برام
با سلام من خودم یکی را سراغ دارم که کارش عالی هست و سایت های مطرح کشور را طراحی کرده و معروف هم هست به نامخسته شدم دنبال طراح وردپرس گشتم . میخوام یک پرتال با وردپرس راه اندازی کنم دنبال یکی هستم نمونه کار خوب داشته باشه و کدنویسیش خوب باشه
تو وردپرس حرفه ای باشه از دو جا قیمت گرفتم اورینا بالای 3 میلیون گفت و لیمو وب بالای 1.5 میلیون . لیمو وب به نظرتون چطوره ؟
psd ندارم.اگه PSD دارید میخواید تبدیل به کد بشه در خدمتم.
در مورد کار کمی توضیح میدید ببینم چی میخواید ؟؟؟خسته شدم دنبال طراح وردپرس گشتم . میخوام یک پرتال با وردپرس راه اندازی کنم دنبال یکی هستم نمونه کار خوب داشته باشه و کدنویسیش خوب باشه
در خدمتم ...سلام
کسی میتونه یه لوگو رو تو قالب وردپرس جایگزین کنه؟
برا من که تازه کار هستم بگیر نگیر داره ولی امروز کم شدهدوستانی که سایت موزیک دارن آمارشون کم شده این چند روز ؟؟
سلام شاید این شخص بتونه کارتو راه بندازهدوستانی که افزونه وردپرس میتونن بسازن لطفا پ.خ بدن!
به چه کارت میاد ؟لیست پروکسی و پورت از کشور ایران رو چطور میشه پیدا کرد ؟
بین 2 تا 5 هزار تا لازم دارم
فعال
خریدارم