خیال می کنی این سرویس دهنده های ADSL نمیتونن بهتر خدمات ارائه بدن ، یه سفره ای پهنه همه دارن با هم دیگه حالش رو میبرن
تا وقتی خواست مدبران و نظارت نباشه همینه
خوب الان مشکل اینجاست که سرویس دهندهای ADSL به خاطر اینکه میدونن کاربرها چاره ای جز استفاده از سرویس هاشون ندارن ، هر کاری دلشون بخواهد میکنن ، اگر سرویس های 3G و 4G بتونن ، به عنوان یک تهدید برای ADSL بشن ، سرویس دهنده های ADSL احساس خطر میکنن و کیفیت شون رو بهتر میکنن.
بعدشم الان 3G رو الان هر جا بری همرات هست ، من همین چند وقت پیش یک روستای تقریبا دور افتاده بودم ، 3G ایرانسل فعال بود و خیلی خوب کار میکرد و کارم رو راه انداخت .
تو کشورهای دیگه اینترنت های کابلی برای خونه مثلا پهنای باند 100 مگ هست و اینترنت 3G شون هم برفرض 10 مگ هست ، تو این حالت طبیعی هست من میام برای خونه از اینترنت کابلی با سرعت بالا و قمیت مناسب استفاده میکنم و برای گوشی هم همون 3G.
اما برای ماها ، الان اینترنت خانگی دیگه نهایت سرعت اش پهنای باند 10 مگ هست ، گوشی 3G/4G هم بیشتر نباشه کمتر هم نیست ، اگر فقط قیمت هاش یکم معقولانه تر بشه دیگه هیج دلیلی نداره که بخواهیم بیاییم از اینترنت خانگی استفاده کنیم.
پ.ن: راستی وایمکس رو یادم رفت بگم ، کلا ناک اوت شد رفت ، الان رفتم قیمت های مبین نت رو دید ، تعرفه هاش از ایرانسل هم بیشتر بود ، حالا انتن دهی مضخرفش و مودم و.. به کنار.