کد این رو میخوام نه افزونه!اگه از وردپرس استفاده میکنی افزونه Popover رو من دارم که کاملا نیازت رو برطرف میکنه
پ.خ دادم
افزونه اختصاصی هم برای یک چیز دیگه میخوام ! کسی که میتونه افزونه بنویسه پی ام بده
کد این رو میخوام نه افزونه!اگه از وردپرس استفاده میکنی افزونه Popover رو من دارم که کاملا نیازت رو برطرف میکنه
پ.خ دادم
درود.هر گونه سو استفاده و انتشار رایگان پوسته قطعا برخورد قانونی خواهد داشت و تمام خریداران با رسید دریافتی هنگام خرید حق انتشار پوسته را ندارند.یا حق
سلام
من خرید داشتم.
سلام نه ! خود پست ایران آورد در خونه تحویل داد.توی ایران واسه گرفتن محصولت اذیت نشدی؟
دقیقا کجاش رو توضیح بدم؟ی توضیح مختصر میدی؟
ب همین راحتی؟ تو گمرک گیر نکرد؟ چطوری پرداخت کردی پولشو؟سلام نه ! خود پست ایران آورد در خونه تحویل داد.
دقیقا کجاش رو توضیح بدم؟از سایت خرید میکنی بعد صبر میکنی تا بیاد دم در. اگه محصولات تعداد و هزینشون زیاد باشه پست زنگ میزنه میگه بیا خودت ببر.
نه بنده وساطت کردم مشکلی نبودب همین راحتی؟ تو گمرک گیر نکرد؟ چطوری پرداخت کردی پولشو؟
تاحالا شنیدی جنسی ک از علی اکسپرس خریداری میشه تو گمرک گیر کنه؟
اره به همین راحتیب همین راحتی؟ تو گمرک گیر نکرد؟ چطوری پرداخت کردی پولشو؟
اره به همین راحتیفقط زمان رسیدن محصول به دستت کلافه کنندست.
اگه وب مانی داشته باشی خودت میتونی پرداخت کنی مشکلی نداره. اگه نه هم میتونی بدی یکی برات پرداخت کنه یا از واسط ها که تو همین انجمن هم تعدادشون کم نیست بخری.
نه نشنیدم.
با واسطهش
شما خودت خریدی یا با واسطه؟
یه چیزی بگم ؟ واقعا پوسته زیبا و استایل فوق العاده و در عین حال سبکی رو داره ... بخری مطمئنم پشیمون نمیشه ولی خب می دونم زورت میاد این کارو کنی
فکر کن بشینی چندین روز یه چیز جدید بسازی کلی وقت بزاری و خسته بشی آخرش یکی بیاد کارتو رایگان یا با قیمتی پایین تر از ارزش واقعیش به کس دیگه ای بده چه حالی بهت دست می ده ؟ (البته بگذریم که این کار دزدیه )
بگرد یچی که به جیبت میخوره رو بخرمگه من میگم پوسته بد و سنگینی؟
تخفیف میخوام![]()
تعداد دامنه هایی ک لینک سایت توشون هست رو نشون میده. درضمن آپدیت الکسا کلا طولانیه یکم. البته یکماه هم زوده واسه قضاوت :دیدوستان عزیز بنده یه سایتی زدم (یک ماه بیشتره) اینم الکسا که همینجوری داره میاد پایین : http://www.alexa.com/siteinfo/radioparsi.ir#trafficstats بیشتر از 300 تا لینک بیلدینگ انجام شده اما فقط 43 تا لینک رو شناسایی میکنه ... چرا اینجوریه ؟؟؟
خریدت مبلغش زیاد باشه تو گمرک اذیت می کنند و پول می گیرن برای ترخیصب همین راحتی؟ تو گمرک گیر نکرد؟ چطوری پرداخت کردی پولشو؟
خرید های بالای 50 دلار گمرک میخوره و خریدهای بالای 1200 دلار باید کارت بازرگانی داشته باشی البته برای زیر 2 تا زیاد گیر نمیدنخریدت مبلغش زیاد باشه تو گمرک اذیت می کنند و پول می گیرن برای ترخیص
فک کنم بیش از 1000 دلار خرید داشته باشی گمرک اجازه ترخیص نمی ده و پول می خواد که با یه ترخیص کار می تونی حل کنی این موضوع رو
واسطه تو انجمن هست زیادهب همین راحتی؟ تو گمرک گیر نکرد؟ چطوری پرداخت کردی پولشو؟
چرا پیلاین را انتخاب کردید و از درگاههای معروفتری مثل زرینپال استفاده نکردید؟ ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید.
خرید های بالای 50 دلار گمرک میخوره و خریدهای بالای 1200 دلار باید کارت بازرگانی داشته باشی البته برای زیر 2 تا زیاد گیر نمیدنخریدت مبلغش زیاد باشه تو گمرک اذیت می کنند و پول می گیرن برای ترخیص
فک کنم بیش از 1000 دلار خرید داشته باشی گمرک اجازه ترخیص نمی ده و پول می خواد که با یه ترخیص کار می تونی حل کنی این موضوع رو
واسطه تو انجمن هست زیادهب همین راحتی؟ تو گمرک گیر نکرد؟ چطوری پرداخت کردی پولشو؟
چرا پیلاین را انتخاب کردید و از درگاههای معروفتری مثل زرینپال استفاده نکردید؟ ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید.
پای لاین خیلی خیلی بهتر از زرین هست
نه بابا با بازار الان اگه خود o شو هم ثبت می کردم باز هم فروشش سخت بود چ برسه به حرف از قیمتش زدنفکر کردن واقعا "مصطفی" رو ثبت کردی
اگه Mostafa رو ثبت میکردی حداقلش ۲ ۳ میلیونی میزدی به جیب :general703:
رو بنر های فلش کلیک راست کن سایت طراحو ببین.دوستان سازندۀ این تبلیغات فلش که خیلی حرفهای هستند را میشناسید؟ سایت طراحان زیادی را بررسی کردم اما کیفیت کار هیچ کدام به اندازه تبلیغات فلشی برندهای معتبر که سبک خاصی هم دارند نبود. طراح این تبلیغات را به من معرفی کنید لطفا.