miladgraph
همکاربازنشسته
دوستان به نظرتون این Link in alexa چرا آپدیت نیمشه ؟
دقیقا الان مشکل منم همینه واسه من زده 43 تا بیشتر هم نمیشه کمتر هم نمیشهدوستان به نظرتون این Link in alexa چرا آپدیت نیمشه ؟
شیوه ی تبلیغاتیهاز تاپیک خودت تعجب میکنی ؟؟؟ :general609:
اوه مای گادشیوه ی تبلیغاتیه
داره. کم و زیادش هم بستگی به نقاط جغرافیایی دارهاوه مای گاد
حالا یه سوال واقعا تاثیر داره یا خیر ؟؟؟
بیشتر میشه توضیح بدید ؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟داره. کم و زیادش هم بستگی به نقاط جغرافیایی داره
این فرمولشه M(x) dx+ ∫Nبیشتر میشه توضیح بدید ؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟
فرمول خوبیه فقط من نفهمیدم .... موفق باشیداین فرمولشه M(x) dx+ ∫Ndy = C∫
بیچاره به این خوبی توضیح داد چرا نفهمیدی؟فرمول خوبیه فقط من نفهمیدم .... موفق باشید
بله ... وا قعا فرمول خوبیه ...بیچاره به این خوبی توضیح داد چرا نفهمیدی؟
این فرمول رو هرکسی پخش نمیکنه. احتمالا چون آدم مذهبیای هست برای ذکات و خمس علم این فرمول رو در اختیارت گذاشت
بیچاره به این خوبی توضیح داد چرا نفهمیدی؟
این فرمول رو هرکسی پخش نمیکنه. احتمالا چون آدم مذهبیای هست برای ذکات و خمس علم این فرمول رو در اختیارت گذاشت
داره. کم و زیادش هم بستگی به نقاط جغرافیایی داره
یعنی الان آلودگی تهران زیاده ممکنه ضرر داشته باشه ؟؟؟؟بنظرم آب و هوا هم تاثیر گذار باشه
آلودگی نه ولی اسپم مضره و برای بدن ضرر داره ... :دییعنی الان آلودگی تهران زیاده ممکنه ضرر داشته باشه ؟؟؟؟:general711:
منظورت قسمت تعداد بک لینک های سایته؟!دوستان به نظرتون این Link in alexa چرا آپدیت نیمشه ؟
@دوستان..
کسی رو سراغ ندارید لیست سایت های مناسب لینک بیلدینگ داشته باشه؟(ایرانی یا خارجی)
یه لیست درست حسابی که مث اینایی که تو نت ریخته نباشن همش نوفالو باشه..
کسی نیست؟!!
یا کسی آشنا نداره؟!
بهش میگن : Breadcrumbدوستان اسم این قسمتی که مسیر فعلی که کاربر میبینه رو نشون میده چیه ؟
مشاهده پیوست 791659
مثال ایرانی : خانه -> نرم افزار -> مرورگر
بنده دارم ولی فروشیه، اگر خواستید پ.خ بدید.دوستان کسی ایده زدن سایت نداره که خودش حس زدنش رو نداشته باشه بده ما بزنیم