afshin313
Registered User
بیشتر توضیح بده :/http://androidiha.com/
اینم رفت! بازگشت همه به سوی اوست (گوگل پلی) ...
اینم رفت؟قبلش کی رفته پوت؟
بیشتر توضیح بده :/http://androidiha.com/
شماره کارت ملی تهیه کننده ی فیلمکسی میدونه این ID های IMDB به چه ترتیبی هستن؟ (tt0000000) به نظر میاد به ترتیب سال باشن اما استثنا زیاد داره.
هاااار :|شماره کارت ملی تهیه کننده ی فیلم
چرا ۱۲ ساعت؟ :| چرا دستی fetch نمی کنید؟چه چیزی باعث میشه که بعد از گذشت نزدیک دو سال از عمر سایت ، هنوز وقتی پست جدید میذارم با گذشت 12 ساعت هم ایندکس نمیشن ؟!
و فقط هم بجز چند تا از پست های سایت ، بقیه پست ها اصلا رتبه ی خوبی در گوگل ندارن یا اصلا در نتایج گوگل پیدا نمیشن ! اما صفحه اصلی سایت رتبه اش بد نبست
در واقع گوگل اصلا پست های جدید سایت رو آدم حساب نمیکنه
خیلی وقته همینکار رو دارم میکنم ولی بعد این همه مدت باز هم باید قتچ کنم ؟چرا ۱۲ ساعت؟ :| چرا دستی fetch نمی کنید؟
تجربه مشابهی داشتم . سایت به به روزرسانی های منظم و مطالب ترجمه شده آپدیت میشد . ولی ایندکس مطالب تا 24 ساعت هم طول میکشید ولی اگر در یک بازه زمانی اصلا آپدیت نمیکردیم و مطلب جدیدی نمیزاشتیم اون مطالبی که اصلا رتبه نداشتن و یا اصلا ایندکس هنوز نشده بودن , شروع به رشد میکردن .چه چیزی باعث میشه که بعد از گذشت نزدیک دو سال از عمر سایت ، هنوز وقتی پست جدید میذارم با گذشت 12 ساعت هم ایندکس نمیشن ؟!
و فقط هم بجز چند تا از پست های سایت ، بقیه پست ها اصلا رتبه ی خوبی در گوگل ندارن یا اصلا در نتایج گوگل پیدا نمیشن ! اما صفحه اصلی سایت رتبه اش بد نبست
در واقع گوگل اصلا پست های جدید سایت رو آدم حساب نمیکنه
چند تا وبلاگ بگیرین.بعد همون پست هارو دقیقن تو وبلاگها بزارین.چند کلمه داخل متن + ادامه مطلب رو به سایت اصلی لینک کنین.خیلی تاثیر داره این روش.خیلی وقته همینکار رو دارم میکنم ولی بعد این همه مدت باز هم باید قتچ کنم ؟
وقتی فتچ هم میکنم درسته که ایندکس میشه ، ولی اون پست اصلا رتبه ای در نتایج گوگل نمیگیره
عنوان پست رو تو گوگل سرچ میکنم ، خود پست رو در نتایج پیدا نمیکنم ، ولی مثلا صفحه اصلی سایت در صفحه 7-8 هست! یعنی گوگل صفحه اصلی سایتم رو میبینه که پستی با اون عنوان داره و تو نتایج میذاره ، ولی خود پست رو آدم حساب نمیکنه
بجز یه سری پست خاص و تقریبا قدیمی که اونا رتبه ی خوبی تو گوگل گرفتن
تو جریمه شدن سایت هم خیلی تاثیر داره این روش:general601::general711:چند تا وبلاگ بگیرین.بعد همون پست هارو دقیقن تو وبلاگها بزارین.چند کلمه داخل متن + ادامه مطلب رو به سایت اصلی لینک کنین.خیلی تاثیر داره این روش.
نتیجه نداره جدا . من تست کردم 1-2 سال پیش مطالبی میزاشتم که توسط محقق نوشته میشد یعنی مطلب تولیدشده بود نه ترجمه شده . ولی یه سری سایت میومدن کپی میکردن . مطالب در زمان انتشار و فچ شدن تو حدود 15 تا وبلاگ هم منتشر میشد ( به صورت دستی ) و اونا هم فچ میشدن ولی باز هم عناوین رو سرچ میکردیم چرت و پرت میاورد تا صفحه 4-5 تازه میرسید به وبلاگ ها بعد از اونا میرسید به سایت ما !چند تا وبلاگ بگیرین.بعد همون پست هارو دقیقن تو وبلاگها بزارین.چند کلمه داخل متن + ادامه مطلب رو به سایت اصلی لینک کنین.خیلی تاثیر داره این روش.
من وقتی میگم جواب میده چون دیدمنتیجه نداره جدا . من تست کردم 1-2 سال پیش مطالبی میزاشتم که توسط محقق نوشته میشد یعنی مطلب تولیدشده بود نه ترجمه شده . ولی یه سری سایت میومدن کپی میکردن . مطالب در زمان انتشار و فچ شدن تو حدود 15 تا وبلاگ هم منتشر میشد ( به صورت دستی ) و اونا هم فچ میشدن ولی باز هم عناوین رو سرچ میکردیم چرت و پرت میاورد تا صفحه 4-5 تازه میرسید به وبلاگ ها بعد از اونا میرسید به سایت ما !
البته شاید الان جواب بده که بعید میدونم با این اسپم های وبلاگی دیگه گوگل برای بلاگ هم رتبه خاصی قائل بشه ! :|
ای نامردامن وقتی میگم جواب میده چون دیدم
یه دوستی داریم کارش اینه دقیقن.با این روش سایتو (معمولا موزیک.فیلم)۲تا۳ ماهه میاره ۵۰۰ ایران.
تاحالا من خودم شاهد ۳ تاشون بودم![]()
آره با گوشی تست کردم نسخه موبایلش فعاله
مشکلی نداره فعاله
الان مشکل این چی هست؟http://androidiha.com/
آره . کلا اگر بخوای فایل js اضافه کنی به صفحه باید پسوندش .js باشه !میخوام یه پاپ بذارم..با کد :
فراخوانیش کنم..فرمت یا پسوند فایلی که کد پاپ آپ توش هست چی باشه؟!کد:<script language="javascript" src="#"></script>
.JS هست؟
http://www.radsms.com/بیشتر توضیح بده :/
اینم رفت؟قبلش کی رفته پوت؟
یا یادش رفته دامنه رو تمدید کنه یا کلا جمع کرده.الان مشکل این چی هست؟
پ.ن: کلا اندروید ندارم در جریان این امور نیستم :دی