مهرداد خان
Registered User
چجوری تکون بخوره؟میخوام توی #c یه توپ چند رنگ درست کنم که تکون بخوره. پروژه دانشگاهیه. کسی بلده درست کنه؟
چجوری تکون بخوره؟میخوام توی #c یه توپ چند رنگ درست کنم که تکون بخوره. پروژه دانشگاهیه. کسی بلده درست کنه؟
اینجوری :چجوری تکون بخوره؟
از اینور صفحه بره اونور یا بالا پایین بپره یا هر حرکت دیگه ای.چجوری تکون بخوره؟
حاجی دست کم نگیر اینا پروژه تربیت بدنیشون اینطورهسطح پروژه های دانشگاهتون تو حلقم.
من باید یه سیستم املاک کامل با node.js بنویسم. البته انتخاب زبانش با خودم بود![]()
اگه خیلی آسونه انجام بده ببینمسطح پروژه های دانشگاهتون تو حلقم.
من باید یه سیستم املاک کامل با node.js بنویسم. البته انتخاب زبانش با خودم بود![]()
:general707:فحش دادی ؟ :general208:
یه سرچ بزن انقدر هست کهاگه خیلی آسونه انجام بده ببینم
منم دبیرستان انجام میدادم ولی سی شارپ نبود.فحش دادی ؟ :general208:
الان ویژوال استودیو ندارم رو سیستم، بعد ترم خواستی انجام میدم میفرستم :general601:
این کارا رو با vb 6 انجام میدادم تو دوران هنرستان :general707:
ولی شاید بتونم راهنماییت کنم. توپ چند رنگ میتونه عکس باشه یا باید با shape درست کنی ؟
اگه خیلی هست چندتا نشونم بده ببینمیه سرچ بزن انقدر هست که
داداچیه سرچ بزن انقدر هست که
دمت گرم دیگهالان نگاه کردم ویژوال استودیو نصب بود.
shape سی شارپ کدومه ؟ (اسمش تو tooltip)
اینو دانلود کن ببینحجمش بالاست.
مشاهده پیوست 794237
این کار میکنه؟ یه gif ازش درست کن بده ببینمقبل از توضیحات یه توصیه ایمنی برای استادتون دارم : برای این کارا ویژوال استودیو رو نباید باز کنی، با جی کوئری همینو بنویسی خیلی قشنگ تر درمیاد
متوجه نشدم دایره چجوریه.
این کد برا کل برنامه هست.
اندازه صفحه 600 در 600 بدون و FormBorderStyle فرم اصلی برنامه باید none باشه.
کلید ها
btnss برای start و stop
btnexit برای خروج
4 تا تایمر با زمان 10-100 (10 بزاری بهتره) اسم تایمر ها
tm1
tm2
tm3
tm4
اون shape هم خودت زحمتشو بکش. اسمشو با img جا به جا کنی درست میشه. ( img همون عکسیه که حرکت میکنه )
کد:using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; using System.Windows.Forms; namespace Toop { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } private void btnexit_Click(object sender, EventArgs e) { Application.Exit(); } private void btnss_Click(object sender, EventArgs e) { if (tm1.Enabled || tm2.Enabled || tm3.Enabled || tm4.Enabled) { tm1.Enabled = false; tm2.Enabled = false; tm3.Enabled = false; tm4.Enabled = false; } else { img.Left = 0; img.Top = 0; tm1.Enabled = true; } } private void tm2_Tick(object sender, EventArgs e) { if (img.Top <= 600 - img.Height) { img.Top += 10; } else { tm3.Enabled = true; tm2.Enabled = false; } } private void tm3_Tick(object sender, EventArgs e) { if (img.Left >= 0) { img.Left -= 10; } else { tm4.Enabled = true; tm3.Enabled = false; } } private void tm4_Tick(object sender, EventArgs e) { if (img.Top >= 0) { img.Top -= 10; } else { tm1.Enabled = true; tm4.Enabled = false; } } private void tm1_Tick(object sender, EventArgs e) { if (img.Left <= 600 - img.Width) { img.Left += 10; } else { tm2.Enabled = true; tm1.Enabled = false; } } } }
ممنون. ولی اینو ببرم قبول نمیکنه.این gif که بالا گذاشتم همینه دیگه :|
تاحالا کتابی ندادن استاداتون ؟من با الکترونیک مشکل دارم!
با این حرفت پرچم وبمسترا رو بردی تو وایتکس :general602:داداچکی بنت کرده ؟
@عهثان بیا این مولتی یوزره
![]()
بیا توپ 40 تیکه با دروازه و شوت و اینحرفا براش ببر :دیممنون. ولی اینو ببرم قبول نمیکنه.
یه توپ میخواد چند رنگ که تکون بخوره.
توپ خالی که تکون بخوره رو خودش تو کلاس نوشت. مهم اون توپ چند تیکه هست.
اوکیه
چقدر دله دزدی زیاد شده , امروز دستور کتبی قضایی برای اعلام اطلاعات 2 مشتری ما (که جفتشون یکین) که از طریق فروش فایل دزدی (کلاهبرداری) میکردن ارسال شد
خیلی هم ناشیانه این کارو رو میکنن ...
آی پی ایران + دامنه ir + روی هاستینگ های ایرانی ...
فردا این موقع دارن التماس میکنن که :general502: خوردیم![]()