gem-music.com
Registered User
- نوشتهها
- 888
- لایکها
- 499
هرکس نرم افزار با ارزشی داشت بده کرک کنم براش
لامصب یه درسی هست که استادمون خودش هم هنگ میکرد و بعضی وقت ها تو کشیدن مدار اشتباه میکرد :دی
در این حد بگم که نصف کلاس درس رو حذف کرد و اون نصف دیگه هم که رفتن امتحان دادن نصف شون رد شد :general705: حالا انتخاب با خودت هست :general711:
والا من یه مقدارشو خوندم تو یه کتاب دیگه توضیح داده بود که جالب بودتو باورت نمی شه چقد چرت و پرتههی می گن تو این مدار چی می شه فلان می شه باید ببینی دیود خاموشه روشنه چی می شه یه مدار می زارن جلوت انواع اقسام دیود و ترانزیستور می زارن توش می گن حلش کن
مدار منطقی هم ما شاالله می گن یه مدار طراحی کن که هم ضرب کنه هم تقسیم و هم جمع هم تفریقاصلا یه وضی
به نظرم همش بستگی به استاد داره٬ من ساختمان داده ها با یه استاد داشتم لامصب اینقده خوب درس میداد که بچه ها عاشق همین درس شده بود و سطحشون اونقده بالا رفته بود که سرفصلامون کلا با کلاسای دیگه فرق داشت و بالاتر بود و اکثرا قبول شدیم
حقیقتا میخوندین که میگی سخت بو د؟:android03: چون اکثرا نمیخونن و فحش میدن به یه درس مثلا خودم نمیخوندم و از ایستایی متنفر بودم من تنها نبودم کل کلاس این نظرو داشتن همه هم میوفتادن:android06:
تاثیر خود استاد به شدت تایید میشه! استاد استاد باشه درس مزخرف و چرت و پرت رو هم طوری تحویل میده که دانشجو عاشق اش بشه :general406:به نظرم همش بستگی به استاد داره٬ من ساختمان داده ها با یه استاد داشتم لامصب اینقده خوب درس میداد که بچه ها عاشق همین درس شده بود و سطحشون اونقده بالا رفته بود که سرفصلامون کلا با کلاسای دیگه فرق داشت و بالاتر بود و اکثرا قبول شدیم
اما کلاسای دیگه که استادشون فرق میکرد کلا قاط زده بودن تو همون درس و اکثرا دو ترمه شدن اون درسو
لول . این دیگه چیه . یعنی در این حد آدم شیرازی هستی ؟
دقت نکردی مهندس .دوستان یه سوال :
انصافا تو این تاپیک تا حالا بحثی هم در مورد وبمستری و این چیزا شده ؟
یا همش همین چیزاس ؟![]()
اوستات.دقت نکردی مهندس .
این تاپیک "گفتگو بین وبمسترها" هست . حالا میتونه موضوعش فیلم باشه یا مشکلات یه سایتی یا برنامه نویسی یا وبمستری . کلا یه وبمستر با دیگر وبمسترها حرفی داره اینجا میزنه .
فقط از حد موضوعات رایج نباس خارج بشه . تو اسکریپت اسپم واینا هم نره![]()
اوستات اگه فحش نیست آره هستم ولی اگه فحشه نیستماوستات.
یاهو هستی ؟
خیلی داغونه کلماتش ولی بدک نبود .دوستان یه تست تایپ اینجا بدین ببینم سرعت تایپتون در چه حاله
تست تایپ Persian - 10FastFingers.com
با یوزر پی تی خودتون ثبت نام کنید که قابل شناسایی باشه
نفرات برتر هم مشخص میشن براحتی
چی شده ؟ نتونستی تست بدی :general609:از php زیاد خوشم نمیاد ولی مردم خوششون میاد. باید با اینجور ابزارا خودمو قاطی php کارا کنم
Visit the Typing Test and try!
خیلی کندی محسن جان :دیخیلی داغونه کلماتش ولی بدک نبود .
ایمیل عضویت برام نمیاد. یه دور زدم 40 کلمه در دقیقه بهم داد :دیدوستان یه تست تایپ اینجا بدین ببینم سرعت تایپتون در چه حاله
تست تایپ Persian - 10FastFingers.com
با یوزر پی تی خودتون ثبت نام کنید که قابل شناسایی باشه
نفرات برتر هم مشخص میشن براحتی
من که چند ماه پیش عضو شده بودم ولی احتمالا یه چند دیقه ای طول میشکه تا ایمیل بیاد پوشه های SPAM و ... رو هم بچکایمیل عضویت برام نمیاد. یه دور دزم 85 بهم داد :دی
آقا چه جوری اینجوری کردیبرو تو رده بندی زبان فارسی. ببین اسم نفر اول چیه :general601:
سایت اش رو هک کرده :دی
نگفتم که این تاپیک موضوعش چیهدقت نکردی مهندس .
این تاپیک "گفتگو بین وبمسترها" هست . حالا میتونه موضوعش فیلم باشه یا مشکلات یه سایتی یا برنامه نویسی یا وبمستری . کلا یه وبمستر با دیگر وبمسترها حرفی داره اینجا میزنه .
فقط از حد موضوعات رایج نباس خارج بشه . تو اسکریپت اسپم واینا هم نره![]()
من یه ایدی دارم ازتون که جواب نمیدید.پخ کن ایدیو.اوستات اگه فحش نیست آره هستم ولی اگه فحشه نیستم![]()
همینی که باهاش اینجا هستم تو یاهو و جی میل هم هستم .من یه ایدی دارم ازتون که جواب نمیدید.پخ کن ایدیو.
اوستات = استاد
لول . آره . هر از گاهی بحث درست حسابی هم میشه توشنگفتم که این تاپیک موضوعش چیه
میگم تا حالا بحثی هم در مورد خود وبمستری بوده یا نه :-j
ایگنورش کنید میاد حرفای بد میزنه :android23:همینی که باهاش اینجا هستم تو یاهو و جی میل هم هستم .
لول . آره . هر از گاهی بحث درست حسابی هم میشه توشبستگی به میزان دهنه قلب بچه ها داره
![]()