چرا نداریم؟همین لومیا 1520بهتر از Nexus 6 مگه داریم ؟
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37607-motorola-nexus-6.aspx
چه بحث هایی مد نظرتونه ؟نگفتم که این تاپیک موضوعش چیه
میگم تا حالا بحثی هم در مورد خود وبمستری بوده یا نه :-j
تبلت میخواهی برای چیکار ، من هر چی فکر کردم نتونستم هیچ زمینه ای پیدا کنم که تبلت تو اون بخش کاربردی باشه.دوستان
یک گوشی تا قیمت 2500 چه پیشنهادی دارید؟
----
یک گوشی و یک تبلت تا 2500 چه پیشنهادی داری؟ یعنی مجموعا این قیمت 2500 شود با تمرکز بیشتر روی گوشی
برای خودم نمیخوام :دیچه بحث هایی مد نظرتونه ؟
تبلت میخواهی برای چیکار ، من هر چی فکر کردم نتونستم هیچ زمینه ای پیدا کنم که تبلت تو اون بخش کاربردی باشه.
پ.ن: 1 تومن دیگه بزار روش یک مک بوک ایر بگیر حالشو ببر :دی
من با عکس دور زدماسم من و @aalireza439 تو لیسته
این سایت رو با جاوا اسکریپت میشه دور زد. آیا زمان آن نرسیده است که به جاوا اسکریپت ایمان بیاورید![]()
سلامسلام دوستان
شما برای یه پسر کم سن و سال که میخواد وارد دنیای وب مستری بشه چه پیشنهادی دارید؟
به نظرتون بهتره با وبلاگ شروع کنم؟ به نظرتون وبلاگ پیشرفت میکنه؟
من با وردپرس آشنایی ندارم و سایتی برای نویسندگی هم پیدا نکردم تا کمی آشنا شوم
به هرحال نظراتتان رو بگین و راهنماییم کنین
ممنون
بله فیزیکیش که می شه تو آز منطقی و آز معماریمدار منطقی ما کلا با 0 و 1 و اند و ایکسور و ... بود! اصلا مدار رو فیزیکی ندیدیم! جریان چیه :angrybirds8:
مدار منطقی ما یه استادی داشتیم خیلی سخت گیر بود ولی انصافا خیلی قشنگ درس می داد فقط مشکلش اینه که اخلاق نداشت یعنی فقط کارش این بود یه جوری خرد کنه آدمو و بگه هچی حالیتون نیستوالا من یه مقدارشو خوندم تو یه کتاب دیگه توضیح داده بود که جالب بود
حقیقتا میخوندین که میگی سخت بو د؟:android03: چون اکثرا نمیخونن و فحش میدن به یه درس مثلا خودم نمیخوندم و از ایستایی متنفر بودم من تنها نبودم کل کلاس این نظرو داشتن همه هم میوفتادن:android06:
15 سالسلام
چند سالته ؟؟
پیشنهاد من اینه به جای وبمستر شدن سعی کن یه تخصص واسه خودت داشته باشی . . .
مثلا بشین طراحی وب رو یاد بگیر و . . .
سر ساختمان به عنوان ماله میشه استفاده کردتبلت میخواهی برای چیکار ، من هر چی فکر کردم نتونستم هیچ زمینه ای پیدا کنم که تبلت تو اون بخش کاربردی باشه.
خب از قسمت تماس با ما یا نظرات بگید بهشون.بچه ها کسی از تاینی موویز یا آشنا هاش نیست اینجا؟ که به گوششون برسونه لینک دانلود شون با نت مخابرات اصفهان مشکل پیدا کرده؟ با چی چی ان فقط دان میشه کرد
داداشم چند روزه گفتم جوابی نگرفتم.خب از قسمت تماس با ما یا نظرات بگید بهشون.
راستی یه نگاهی به اون پروژه جمع آوری کاورهاش انداختم با ربات میشه خارجش کرد ، منبعش هم به نظرم http://themoviedb.org/ هست ، URL های کاورها مشابهن.
عجب سایتیه! کیفیت پوسترها عالیه. ولی این یکیو با ربات احتمالا نمیشه دراورد. ولی تاینی موویز چرا. اونم فقط رو وی پی اس. دمت گرم به هر صورتخب از قسمت تماس با ما یا نظرات بگید بهشون.
راستی یه نگاهی به اون پروژه جمع آوری کاورهاش انداختم با ربات میشه خارجش کرد ، منبعش هم به نظرم http://themoviedb.org/ هست ، URL های کاورها مشابهن.
ما تو این تاپیک غیر ممکن نداریمعجب سایتیه! کیفیت پوسترها عالیه. ولی این یکیو با ربات احتمالا نمیشه دراورد. ولی تاینی موویز چرا. اونم فقط رو وی پی اس. دمت گرم به هر صورت
خیلی خیلی.. به منم بدیو. [emoji3] [emoji33].ما تو این تاپیک غیر ممکن نداریمهمین چند ساعت پیش بچه ها رکورد تایپ دنیا رو زدن!
از IMDB که شاخ تر نیست از دیروز تا حالا +30k کاور ازش کشیدم بیرون:general206: