یکی از بهترین مواردی که میشه تو سایت اضافه کردن امکان ثبت دامنه بدون پرداخت هزینه استقصد داریم امکانات زیادی رو در نسخه جدید وب سایت قرار بدیم تا 1 ماه آینده: damaneh.net
کسی اگر پیشنهادی در جهت بهبود داره، باعث خوشحالی بنده هست
خسته نباشی :دییکی از بهترین مواردی که میشه تو سایت اضافه کردن امکان ثبت دامنه بدون پرداخت هزینه استحتی اگه فقط ir باشه
با تشکر![]()
ممنونم!بله راه حل هست ولی به درد شما نمیخوره
نمیدونم چرا با فری گیت احساس امنیت ندارممنم بعضی وقتها با این مشکل روبرو میشم همیشه فری/gate راهگشابوده.
همه آموزشگاها مثل هم هستن تقریبا.مهم مربیه که خوب باشه.@afshin313 و اراکیها
اطلاع نداری در حالِ حاضر بهترین آموزشگاه رانندگی اراک کدوم هست؟
پنل رو رایگان میده فقط باید حسایم رو شارژ کنم درسته؟ بعد چرا نوشته هر پنل مدتش یک سال هست؟مشکلی نیست با ایمیل موقت و رندوم . کاری نداره راه اندازی ایمیل رندوم . اگر پیشنهادت جدی بود بیا پی ام یه قیمت اولیه بده تا یه کم باهم بحث کنیم اگر هم شوخی بود که خیلی با حالی
من اینجا رو میشناسم rayaads.ir
همشونچه مدل ویدیو های خنده داری میخواهی ؟ ویدیوهای شوخی های خنده دار ، اتفاق های خنده دار ، نمایش های خنده دار
میخوای هر هر کنی؟ :| با این سنت؟ :/پنل رو رایگان میده فقط باید حسایم رو شارژ کنم درسته؟ بعد چرا نوشته هر پنل مدتش یک سال هست؟
تایید میشه؟
همشون
خنده دار باشه فقط![]()
با گزینه ی اول یعنی html و css آشنایی ندارمآشنایی مختصر با html , css
آشنایی با اصطلاحات مرتبط با وبمستری (مثل هاست ، دومین ، بک لینک ، سئو و.... )
آشنایی با (حداقل) یک cms مثل وردپرس
حله برو جلو یاد میگیری کم کم.با گزینه ی اول یعنی html و css آشنایی ندارم
با اصطلاحات آشنایی دارم و ورد پرس هم حدودا آشنایی دارم
آره فقط ثبت نام میکنی و شارژ . خب احتمالا بعد از یک سال دیگه وایبر ببنده راه و روش هاشوپنل رو رایگان میده فقط باید حسایم رو شارژ کنم درسته؟ بعد چرا نوشته هر پنل مدتش یک سال هست؟
تایید میشه؟
همشون
خنده دار باشه فقط![]()
بهترین توصیه ای که برات دارم اینه که فعلا وقتت رو بذار روی درسِت.دوستان میشه یه توصیه ی برادرانه کنین منو؟
برای اینکه وارد دنیای وبمستری بشم و سایتی با پایه ی محکم بزنم باید چه حرفه ای رو دنبال کنم؟
دوست عزیز من از دسته افرادی نیستم که کاری رو بگیرم بقیه رو ول کنم برای وقتم برنامه ریزی کردمبهترین توصیه ای که برات دارم اینه که فعلا وقتت رو بذار روی درسِت.
تو مثلا وقت گزاشتی رو درست؟ کفتر بازی میخونی تو آزاد ساوه؟بهترین توصیه ای که برات دارم اینه که فعلا وقتت رو بذار روی درسِت.
داداش چه گیری دادی به درس :|بهترین توصیه ای که برات دارم اینه که فعلا وقتت رو بذار روی درسِت.
اگه واقعا همچین آدمی پیدا کنم بدون رد خور استخدامش میکنمدوست عزیز من از دسته افرادی نیستم که کاری رو بگیرم بقیه رو ول کنم برای وقتم برنامه ریزی کردم
باز هم تشکر