afshin313
Registered User
پس از مصرف شیشه؟تا حالا فکر کردید که ، شما نمیدونید چی رو می خواهید بدونید ، یا به عبارت دیگه شما نمیدونید که چی رو نمی دونید و اینکه چطور می تونید در مورد چیزی که نمی دونید بدونید ، بدونید.
بهش فکر کنید جالبه.
پس از مصرف شیشه؟تا حالا فکر کردید که ، شما نمیدونید چی رو می خواهید بدونید ، یا به عبارت دیگه شما نمیدونید که چی رو نمی دونید و اینکه چطور می تونید در مورد چیزی که نمی دونید بدونید ، بدونید.
بهش فکر کنید جالبه.
باشه.
انصافا طرز نوشته هات طوریه که باشه بهشون میخورهیه علامت سوالی چیزی بذار.
پرید یعنی چی؟ خودت حذف کردی یا حذف شدن؟اساتید
کل فایل های نت پد و افیس و عکس هایی که روی دسکتاپم بود پرید
ریستور هم کردم درست نشد
تا کجا رفتی جی تی ا رو؟
رسیدی به مرحله heist - fib وقتی تموم شد سیوت رو یه کپی بگیر بی زجمت برای من همون یه قسمت کرش میکنهنزدیک ۱۰ درصد. زیاد بازی نمیکنم. بازی هم کنم بیشتر تو شهر میچرخم. فعلا دارم از گرافیکش لذت میبرم![]()
اصن لذت gta به داغون کردنه شهر یا قتل عام مردمهنزدیک ۱۰ درصد. زیاد بازی نمیکنم. بازی هم کنم بیشتر تو شهر میچرخم. فعلا دارم از گرافیکش لذت میبرم![]()
پس از مصرف شیشه؟
ببنید اینطور فکر کنید که ، الان در حال حاضر یک علمی ، حقیقتی و... اون بیرون وجود داره ، که میتونه زندگی شما یا کار تون ، رابطه هاتون و... رو تغییر اساسی بده .
gta 2 بازی کن گرافیک خوبی داره
نه چندتا بعد اونه یه جمل زباله و یه ماشین یدک کش میدزدی به خاطر بسپر یادت نره حاجی رد شی ازشهمون دزدی از جواهر فروشی رو میگی ؟ قبلش یه کامیون میدزدن با ون.
یه دونه ازین ماشین های حمل پول هم زدم 5000 دلار بیشتر نداد. برا 5000 دلار این همه محافظت و پلیس بازی ؟![]()
کل کالکشنش رو تا آی وی بازی کردم:general707:gta 2 بازی کن گرافیک خوبی داره
نه چندتا بعد اونه یه جمل زباله و یه ماشین یدک کش میدزدی به خاطر بسپر یادت نره حاجی رد شی ازش
17 میلیون تومن کمه بهت الکی داده ؟ یه پراید میشه خرید باهاش![]()
کار درستی نکردیکل کالکشنش رو تا آی وی بازی کردم:general707:
سخت افزار کسی رو نمیشناسم اصلامن زیاد ازینا سر درنمیارم.
فقط یه مدت برای روبات ساختن c++ کار کردم. الانم اسمبلی دارم فکر کنم مرتبط باشه.
پ.ن : آدم قحطه منو برا سخت افزار تگ میکنی ؟ :|
این تقریبا 29 بازی درصد که برسی هستشیدک کش یادمه یه ماشین باهاش جا به جا کردم. ماشین زباله رو یادم نمیاد.
استاد @AMD.POWER نظر شما چیه@aalireza439
@l3est
برای اینکه بدونم سخت افزار چطور کد هارو متوجه میشن و عملیات انجام میدن روش باید دنبال یه مبحثی باشم؟ منظورم اینه که چطور یه قطعه فیزیکی رو طراحی میکنن که این کارا رو میکنه
کتابی چیزی میخوام ولی نمیدونم اسم این مبحث چیه
به همون مدار منطقی مربوطه ؟
حسابی میحوام از پایه باشه توضیحا تش![]()
69 بارشو من دانلود کردماولین اپ اندرویدیم 70 بار دانلود شد :general601:
پرید یعنی چی؟ خودت حذف کردی یا حذف شدن؟
از برنامه زیر استفاده کن انشالله برگرده
Active.File.Recovery
آره سخت افزار بودم ولی انصراف دادم خیالم راحت شد بخدا D:
برای یادگیری اینکه سخت افزار رو به قول معروف زنده کنی تا یه کاری انجام بده باید در واقع شما رشته نرم افزار رو هم بدونی، برنامه نویسی C و ++C و ویژال بیسیک یا هرچیزی که به برنامه نویسی ختم میشه رو باید خیلی حرفه ایی یاد بگیری، یادت باشه رشته سخت افزار اگه بتونی مخ برنامه نویسی باشی به راحتی دکترا میگیری و حقوقت هست در کمترین حالت ماهی 15 میلیون و کارت میشه توی دیتاسنترها و تیم های بازی سازی دنیا! چون دکترای سخت افزار خیلی محدود داریم توی دنیا و تو ایران خیلی دانشگاه های محدودی هستن (در حدود 15 تا) که دکتراشو تدریس میکنن.