@aalireza439
@l3est
برای اینکه بدونم سخت افزار چطور کد هارو متوجه میشن و عملیات انجام میدن روش باید دنبال یه مبحثی باشم؟ منظورم اینه که چطور یه قطعه فیزیکی رو طراحی میکنن که این کارا رو میکنه
کتابی چیزی میخوام ولی نمیدونم اسم این مبحث چیه
به همون مدار منطقی مربوطه ؟
حسابی میحوام از پایه باشه توضیحا تش
اول از همه باید مدار منطقی بلد باشی و بدونی گیت ها چین و تمرینات زیادی با اینها حل کنی و زبان سخت افزار رو بری یاد بگیری مانند VHDL یا verilog بعد با این زبان سخت افزار اون چیزیو که می خوای بسازی بعد پیاده سازیش کنی یه برد دیگه هم هست به نام FPGA که برد بسیار پرکاربردیه برو راجع به این هم تحقیق کن می فهمی چیه
آره سخت افزار بودم ولی انصراف دادم خیالم راحت شد بخدا D:
برای یادگیری اینکه سخت افزار رو به قول معروف زنده کنی تا یه کاری انجام بده باید در واقع شما رشته نرم افزار رو هم بدونی، برنامه نویسی C و ++C و ویژال بیسیک یا هرچیزی که به برنامه نویسی ختم میشه رو باید خیلی حرفه ایی یاد بگیری، یادت باشه رشته سخت افزار اگه بتونی مخ برنامه نویسی باشی به راحتی دکترا میگیری و حقوقت هست در کمترین حالت ماهی 15 میلیون و کارت میشه توی دیتاسنترها و تیم های بازی سازی دنیا! چون دکترای سخت افزار خیلی محدود داریم توی دنیا و تو ایران خیلی دانشگاه های محدودی هستن (در حدود 15 تا) که دکتراشو تدریس میکنن.
یک استاد ما داریم دکترای معماری کامپیوتر داره و خدایش خیلی خیلی بلده و کارشم درسته الان فقط دانشجو هایی که علاقه داشته باشن به سخت افزار جذب می کنه و باهاشون کار می کنه تا یه چی یاد بگیرن به دانشجوهاش بسیار تا بسیار سخت می گیره
ولی ماهی 15 تومن حقوق نداره :|
بسیاری از دانشگاه ها اونو می خوان ولی نمی ره و از خداش هست یکی بخواد یه چیزی یاد بگیره و ایشون یادش بده البته می گه خودتون برید یاد بگیرید و دنبالش بگردید و مرحله به مرحله به من مراجعه کنید تا راهنماییتونم بکنم الان پروژه داده که یک سوئیچینگ شبکه طراحی کنند
برای درس معماریش در پایان ترم از منه دانشجو می خواد که یک CPU براش با کد VHDL طراحی کنم و بهش تحویل بدم اگه ببینه من دانشجو دارم تلاش می کنم خیلی خیلی خوشحال می شه و کمک می کنه تا بتونی تکمیلش کنی
در یک کلام واقعا کارش درسته
چون باید عاشق این رشته باشی و ریاضی رو خیلی دوس داشته باشی! 90% همش ریاضی و محاسباته که من اصلا حس و حالشو ندارم! روانپزشکی خیلی باحالتره بیشترم به خلقیات من میخونه! اینو هم دکتراش درآمدش کمتر از اون نیست اونم با این وضعیت روانی جهان!
بنده تا به این حالا اصلا ندیدم که اینقدر ها به ریاضی هم ربط داشته باشه با این حرفت که می گی 90 درصد ریاضیه کاملا خالفم
فقط تو این رشته باید خلاق باشی و ایده های خوبی بتونی پیاده سازی کنی که سرعت رو زیاد کنه هزینه رو کم
نرم افزار یا علوم کامپیوتر چطوره ؟
علوم کامپیوتر اصولا با ریاضی بیشتر در ارتباطی در کل تو این رشته به ریاضی بیشتر توجه دارن و اهمیت می دن ولی برنامه نویسی هم یاد می دن
رشته نرم افزار و سخت افزار در لیسانس هیچ فرقی با هم ندارن و درس هاشون مثل همن تقریبا ولی تو فوق لیسانس تخصصی می شه
همون استادی که چند خط بالا صحبتش رو کردم می گه نمره و درس و بزارید کنار هدفتون یه چیز باشه که توی دانشگاه یه تخصصی یاد بگیرید نمره اصلا ارزش نداره می گه من کسی و می شناسم که در دانشگاه دولتی معدلش هست 19 ولی هیچی یاد نداره و هیچ کس هم بهش کار نمی ده ولی کی دیگه رو میشناسم که معدلش 11.60 هست ولی چندین و چند تا تخصص داره که پروژه های زیادی بهش پیشنهاد می دن ولی خود طرف وقتش رو نداره انجام بده شما بیشتر به یادگیری بها بدید می گه دانشگاه فقط راهو به شما نشون می ده خودتون باید برید طرفش