زیاد به خودت فشار نیارمیدونم میخواستم چیکار کنم دارم یه چند تا روش تست میکنم سایتم داغون نشه چند ماه بشینم پاش بازدید نداشته باشه
راستی رتبه الکسا به چه دردی میخوره؟ بیاد پایین چی میشه
زیاد به خودت فشار نیارمیدونم میخواستم چیکار کنم دارم یه چند تا روش تست میکنم سایتم داغون نشه چند ماه بشینم پاش بازدید نداشته باشه
راستی رتبه الکسا به چه دردی میخوره؟ بیاد پایین چی میشه
منظور؟زیاد به خودت فشار نیار
با تبلیغ در ف×ی×س بوک موافقید؟ به نظر شما تبلیغات هدفمند و بر اساس مخاطبان پیجهای پرطرفدار چقدر جواب میده؟ از گوگل ادوردز ( که حالا فیلتر شده ) بهتر جواب میده؟ اگر بخواهید تبلیغ بدید کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟
۱- ف×ی×س بوک
۲- Adchoices ( سرویسی که بامیلو برای تبلیغ از اون استفاده میکنه ).
سلامدوستان
چه جوری قسمت اسلایدر این سایت رو مدیریت کنم؟
مثلا برای تب اخبار یه دسته بندی مشخص کنم. قالب تنظیمات خاصی نداره.
یه سوال دیگه الان مطالب قبلی این سایت کامل کپی هست. الان می خوام پست اختصاصی بزارم به نظرتون مطالب قبلی رو حذف کنم؟ بازدید خاصی از مطالب قبلی ندارم...
ممنون
ممنون از پیشنهاداتت حتما انجام میدم...سلام
وبسایت خوبی دارید و خودم یکی از طرفدارای انیمیشن هستم
در مورد اسلاید نظری ندارم
اما در مورد مطالب قدیمیت٬ به هیچ عنوان مطالب رو حذف نکن و اگه مطالب قبلیت خیلی برات مهمه میتونی ویرایش کنی چون در صورت حذف توسط گوگل نمره منفی میگیری.
چندتا پیشنهاد بهت میکنم
میتونی یه کتگوری با موضوع انیمیشن های آینده یا توی همین مایه ها برای چنین مواردی درست کنی
- 1- از طریق وبسایت imdb میتونی لیست آخرین انیمیشن هایی که قراره رلیزه شن رو پیدا کنی (تا سال ۲۰۲۰ هم داره) و داستان و اطلاعات اون انیمیشن رو بذاری توی سایتت که در آینده نزدیک که اون انیمیشن توی بورسه٬ بازدید خوبی بهت بده و اولین نفری باشی که در رابطه با اون انیمیشن اطلاعاتی رو منتشر میکنی
- 2- یه دسته یا یه سابدامین با موضوع زیرنویس فارسی ایجاد کن و تمامی زیرنویس های انیمیشنهای موجود رو بزار اونجا و در قسمت دانلود انیمیشن٬ کاربر رو هدایت کن به بخش دانلود زیرنویس که با این کار میتونی page view رو هم بالا ببری و وبسایتت رو جامع تر کنی .
- 3- من وبسایتت رو زیاد بررسی نکردم و متوجه نشدم که آیا بخش انیمیشن کوتاه هم داری و یا خیر٬ اما اگه نداری میتونی انیمیشن کوتاه هم قرار بدی که جامع تر بشه
- 4- انیمیشن های مطرح و موفقی که قرار میدی رو سعی کن نقدهای موجود در نت رو جمع کنی و و در یک کتگوری به نام نقد انیمیشن قرار بدی و لینک کنی توی قسمت دانلود همون انیمیشن
- 5- انیمیشن های بلند ژاپنی مخصوصا استاد هایائو میازاکی رو قرار بده که طرفدار بیشتری دارن
وقتی گوگل میبینه یک وبلاگ فقط برای همین کار هست ( خلاصه مطلب و لینک به خود مطلب ) طبیعتا ارزشی قائل نمیشه و نمره منفی برای اون سایت داره چون یک تقلب هستیکی از ساده ترین راه های لینک سازی که تاثیر کوتاه مدت خیلی خوبی داره
- نتیجه تاثیر بلند مدتش رو ندیدم -
شما چند وبلاگ میسازید و مطلب اصلی که در سایت اصلی ارسال کردید در سایت وبلاگ ها به صورت خلاصه کپی میکنید و عنوان مطلب رو در اخر مطلب اورده و به مطلب در وبسایت اصلی لینک میکنید
حرف من رو که قبول نداره کهوقتی گوگل میبینه یک وبلاگ فقط برای همین کار هست ( خلاصه مطلب و لینک به خود مطلب ) طبیعتا ارزشی قائل نمیشه و نمره منفی برای اون سایت داره چون یک تقلب هست
توی کنفرانس 2009 یا 10 بود فک کنم که گفتن شما راه هاییرو که میرید رو ما همرو در نظر میگیریم پس فکر نکنید گوگل با هزاران مهندس .....
اگر توجه کنی سایت هایی که به هر نوعی زود میان بالا نمونش اسپم ها ون سایت های پر از تگ و لینک و ... بلاخره حذف میشن و همشون موقتی هستن
این راهی هم که گفتی خیلی سال ها پیش استفاده میشه اگر جستجو کنی مطالبی تو فروم های آلمانی و کره ای میبینی که این روش رو گفتن تو حوالی سال 2006 که آخر همه به این نتیجه میرسن که بهتره درست کار کنیم چون حداقل درست کار میکنی همیشه هستی ولی بوای بیراهه بری بلاخره دستت خونده میشه
من از گوگل خیلی خوشم میاد سیاستی داره که راه تقلب کردن رو خیلی راحت باز میزاره تا افرادی که اهل این چیزا هستن رو راحت بشناسه و حذف کنه وگرنه مطمعن باش این قدرت و علم مهندسیشو داره که توی یک هفته میتونه کاری کنه که حتی 1% هم امکان تقلب کسی نداشته باشه ... !
وقتی گوگل میبینه یک وبلاگ فقط برای همین کار هست ( خلاصه مطلب و لینک به خود مطلب ) طبیعتا ارزشی قائل نمیشه و نمره منفی برای اون سایت داره چون یک تقلب هست
توی کنفرانس 2009 یا 10 بود فک کنم که گفتن شما راه هاییرو که میرید رو ما همرو در نظر میگیریم پس فکر نکنید گوگل با هزاران مهندس .....
اگر توجه کنی سایت هایی که به هر نوعی زود میان بالا نمونش اسپم ها ون سایت های پر از تگ و لینک و ... بلاخره حذف میشن و همشون موقتی هستن
این راهی هم که گفتی خیلی سال ها پیش استفاده میشه اگر جستجو کنی مطالبی تو فروم های آلمانی و کره ای میبینی که این روش رو گفتن تو حوالی سال 2006 که آخر همه به این نتیجه میرسن که بهتره درست کار کنیم چون حداقل درست کار میکنی همیشه هستی ولی بوای بیراهه بری بلاخره دستت خونده میشه
من از گوگل خیلی خوشم میاد سیاستی داره که راه تقلب کردن رو خیلی راحت باز میزاره تا افرادی که اهل این چیزا هستن رو راحت بشناسه و حذف کنه وگرنه مطمعن باش این قدرت و علم مهندسیشو داره که توی یک هفته میتونه کاری کنه که حتی 1% هم امکان تقلب کسی نداشته باشه ... !
حرف من رو که قبول نداره که
یکی از معدود سایتهایی که با این روش بالا اومد و بعد از 2-3 ماه به فنا نرفت سایت پلان-ها بود وگرنه اکثرا خیلی زود محو میشن.
بقبولون خوحرف من رو که قبول نداره که
یکی از معدود سایتهایی که با این روش بالا اومد و بعد از 2-3 ماه به فنا نرفت سایت پلان-ها بود وگرنه اکثرا خیلی زود محو میشن.
تو بیل زنی یه بیل بزن تُمبانِه خودت جاروکشبستگی داره چه تبلیغی باشه انگلیش باشه یا پارسی
سازندش خستس میفهمی؟من واسم سواله که آیا سازنده این پلاگین خسته نشده از بس که واسه ساخت این پلاگین کد زده؟!!!
https://wordpress.org/plugins/nothing-much/