تو بیل زنی یه بیل بزن تُمبانِه خودت جاروکش
الان ایدین اسپمر حمله میکنه به این تاپیک![]()
ادرس سایت اصلی مرا هرگز نخواهی فهمید وگرنه من الان اینجا نبودم جواب تورو بدمآدرس سایتت رو بده برات بیل بزنم![]()
ادرس سایت اصلی مرا هرگز نخواهی فهمید وگرنه من الان اینجا نبودم جواب تورو بدم![]()
اصن تو رتبه بندی ایران نیست کشورای دیگه رو باید بگردیزیاد کار سختی نیست پیدا کردن سایتت
یکی از سایت های زیر 200 ایرانه دیگه .با ماهی 10 میلیون تومن درامد
صفحه اصلی 404 میده، اما عکسا باقی هستن8پیک جمع شد ؟
http://blackpeopleloveus.com/اصن تو رتبه بندی ایران نیست کشورای دیگه رو باید بگردی![]()
100% هایی وب.خط ام رو تخلیه کردم ، الان تنها گزینه های که دارم ، آسیاتک و های وب هست ، کدوم رو پیشنهاد میدید؟
من مصرف روزانه ام بالاست ، هر کدوم که به صرفه تر و کیفیت بالاتری داره رو پیشنهاد بدید.
آسیاتک برای مصرف های بالا اصلا خوب نیست من الان نامحدود 512 دارم . نمیصرفه به پولش . احتمالا ماه دیگه های وب میگیرم .
خودمم نظرم روی های وب هست ، قبلا یکبار برای محل کارم گرفته بودم ، رازی بودم ازش ، آسیاتک رو تابحال ازشون سرویس نداشتم ، اینطور که بوش میاد همچین مالی نیست و بهتره بیخیالش شد.100% هایی وب.
بله به صرفس.خودمم نظرم روی های وب هست ، قبلا یکبار برای محل کارم گرفته بودم ، رازی بودم ازش ، آسیاتک رو تابحال ازشون سرویس نداشتم ، اینطور که بوش میاد همچین مالی نیست و بهتره بیخیالش شد.
یک طرح فشفشه 40 گیگی ماهیانه 30 تومنی روی سایت شون بود ، هنوز هم این آفرشون موجود هست ؟
به نظرتون اگر این طرح 40 گیگی و با یک اینترنت 1 مگ 8 گیگی (با دانلود شبانه) بگیری به صرفه هست ؟
دسته بندی ها کمهquizmaster.ir رو دوباره چک کنید. نظرتون در مورد کتگوریهاش چیه؟ خیلی فراگیره نه؟ تِم رو هم درست کردم. البته روی تبلت و موبایل هنوز مشکل داره ولی واقعا تمِ رسپانسیوِ بدون مشکل وجود داره؟
زکریای رازی ؟رازی بودم ازش
ادرس دامنه رو بفرست چک کنم.دوستان یه دامنه .com هست 73 روز هست که منقی شده ولی هنوز ازاد نشده چطور چنین چیزی امکان پذیره ؟
میخوایی دامنه رو برای خودت ثبت کنی :general707:ادرس دامنه رو بفرست چک کنم.
این میلاد فک نکنم دامنه تاپی بخواد ثبت کنه :/میخوایی دامنه رو برای خودت ثبت کنی :general707: