miladgraph
همکاربازنشسته
الان که فک میکنم میبینم چنین چیزی امکان پذیر نیست :دیادرس دامنه رو بفرست چک کنم.
الان که فک میکنم میبینم چنین چیزی امکان پذیر نیست :دیادرس دامنه رو بفرست چک کنم.
نترس بالام جانالان که فک میکنم میبینم چنین چیزی امکان پذیر نیست :دی
مگه ترس داره :دینترس بالام جان![]()
میخوایی دامنه رو برای خودت ثبت کنی :general707:
فکر کنم یک اشتباه در نقل و قول به وجود اومده :دیهمچین چیزی امکان پذیره و موردی بوده که دامنه بعد 4 ماه تازه ازاد شده !!
که خب روال ازاد کردن ثبت کننده های مختلف فرق میکنه
اما خب شما اول مطمئن بشید که دامنه تمدید نشده !
منم از مخابرات تخلیه کردم با این طرح مزخرفش!خط ام رو تخلیه کردم ، الان تنها گزینه های که دارم ، آسیاتک و های وب هست ، کدوم رو پیشنهاد میدید؟
من مصرف روزانه ام بالاست ، هر کدوم که به صرفه تر و کیفیت بالاتری داره رو پیشنهاد بدید.
شات آپ نیگا :android28:زکریای رازی ؟
مخابرات برای دانلود زیاد خوبه (شبانه) حداقل ماهی ۱۰۰ گیگ رو میشه دانلود کرد
یک هفته باید صبر کنی اون سرویس قبلی ات تخلیه بشه ، یک هفته بیشتر برای سرویس جدیدات ، دیگه آدم جرات نمیکنه ISP اش رو عوض کنه.منم از مخابرات تخلیه کردم با این طرح مزخرفش!
های وب ثبت نام کردم، 1 هفته گذشته هنوز وصل نشده (محدودیت پورت تو مرکز مخابراتی هست):general503:
خطم همون روز 2 ساعته تخلیه شد :android07:شات آپ نیگا :android28:
مخابرات ، طرف های حجمی هست و دانلود شبانه هم نداره !
یک هفته باید صبر کنی اون سرویس قبلی ات تخلیه بشه ، یک هفته بیشتر برای سرویس جدیدات ، دیگه آدم جرات نمیکنه ISP اش رو عوض کنه.
من اون اوایل که تازه Adsl امده بود ، مثل الان IP اشتراکی نبود ، فقط IP ثابت بود ، یکبار 40 روز منتظر موندم تا یک IP جدید خالی بشه !
فروشنده خارجی وی پی اس کجا خوبه؟ ارزون باشه:general505:
رم 512 و سی پی یو 1 هسته و هارد 5 هم کافیه ، فقط 1 برنامه سبک میخوام روش ران کنم.
با کیبورد تیکن بازی میکنییییییی؟تیکن 6 چه حالی میده روی pc![]()
یادش بخیر روحمونو زنده کردی چه حالی میداد تو کلوب میرفتیم 99 یا کراش زدنی و ....با کیبورد تیکن بازی میکنییییییی؟
فکر کنم به خاطر این بازی حداقل ۳ ۴ تا دسته روی پلی وان و پلی ۲ به فاگ دادم![]()