افشین، مشکل ما اینه که میخوایم ره صدساله را یک شبه بریم و البته هیچ زحمتی هم نکشیم و ریسک هم نکنیم و سر 25 سالگی ماهی 10 میلیون تومن هم درآمد داشته باشیم! من الان با یکی از شرکتهای مشاور اراک دارم کار میکنم ولی با اینکه 5 سال از فارغ التحصیلیم میگذره در آمدم به ماهی 3 تومن نمیرسه، توی این چند سال یک سال کلا درآمدم 4 تومن بود (جمعا)، یک سال صفر بود، اصلا هم بعید نیست ماه دیگه کلا بیکار بشم و درآمدم بشه صفر! و باز هم بعید نیست سال دیگه کلا درآمدی نداشته باشم.
توی بازار کار آزاد هیچ تضمینی برای هیچ کسی وجود نداره، باید کار کرد، ریسک کرد و بعضی وقتها هم با شرایط بد کنار اومد... یکسال خوب کار میکنی پس انداز میکنی! یکسال هم بد، البته کارمندی و حقوق بگیری بحثش جداست: ریسک نمیکنی و درآمد هر ماهت را داری اما پول بزرگ هم دستت نمیاد و همیشه تو سری خور رئیس و بالادستت هستی... 90 درصد جامعه ما همین دومی را می پسندن چون قدرت ریسک ندارن... یک کار کارمندی پیدا کنن دیگه ول کنش نیستن حتی اگه فرصتهای بهتری هم باشه.
پ.ن: البته خیلی هم نباید دنبال پول بود چون سن که بره بالا دیگه پول به درد نمیخوره زیاد
آن یکی خر داشت و پالانش نبود
یافت پالان، گرگ خر را در ربود
کوزه بودش آب مینامد بدست
آب را چون یافت خود کوزه شکست
قسمت اول حرفت کاملا درسته اما بعدش رو قبول ندارم چون کارمندی که همونو میپذیره یک نوع بدبختی هست چون اعتقاد دارم قناعت ثروت نیست بلکه بدبختیه
موقعی که درسم تموم شد خوشال بودیم که لیسانس داریم هرجا بریم کار هست هرچند کارم بود مثلا توی کرج چند جا بود که ماهی 2 تومن میدادن یا شرکت اسنوا قبول کردن حتی سایپا هم قبول کرد اما هیچ کدوم ارزش نداشتن
یه مدت بیکار میچرخیدم بابام شاکی شده بود اما تو کتم نمیرفت که برم یه ماه زیر دست یکی کار کنم اونم واس 2 تومن که خرج یه هفته منم نیست خودشم با کلی اعصاب خوردی
اما اگر آدم یه کوچولو به خودش بیاد و زرنگ باشه خیلی کارا میتونه کنه
من حاظرم درامد ماهیانم 2 تومن باشه اما کار برای خودم باشه چون زیر دست کسی کار کنی و هزار جور حرف شنوی ازش با 20 تومنم نمی ارزه
در ضمن چرا نباید کسی تو 25 سالگی درآمد خوب داشته باشه ؟
یکی که بهش php یاد میدادم بخدا قسم 13 سالش بود تو یه سال منو گذاشت تو جیبش الآن تمام زبانارو فوله که 15 سالشه برای خودش شرکت زده تنها ناراحتیشم اینه که شرکت به اسم خو.دش نیست چون زیر 18 هست :|
بدبختی ایران اینه که چون راه 100 سالرو تو یه شب رفتن راحته همه دوست دارن برن سمتش ...