توام تو نا امیدی غوطه وری :/
یه وام بگیر واسه ایدت.حالا با هر سودی.بعد برو کارگری کن پول وامو بده.
فوقش شکست میخوری ۵ ماه کاگریت فنامیره.یا موفق میشیو یه عمر حال میکنی.
الان این حرکتو نزنی ۲سال دیگه پشیمون میشی.
به جای اینکه بقیه رو متقاعد کنی که بدبختیو اینا از همه کمک بگیر واسه جمو جور کردن این ۱۰ت که لازم داری.
نیمه وقت که سرکاری.اون نیمه وقته دیگه هم برو سیگار بفروش .با اینجماعت معتاد اراک حد اقل روزی ۱۵ ۲۰ ت میمونه برات.
افشین، مشکل ما اینه که میخوایم ره صدساله را یک شبه بریم و البته هیچ زحمتی هم نکشیم و ریسک هم نکنیم و سر 25 سالگی ماهی 10 میلیون تومن هم درآمد داشته باشیم! من الان با یکی از شرکتهای مشاور اراک دارم کار میکنم ولی با اینکه 5 سال از فارغ التحصیلیم میگذره در آمدم به ماهی 3 تومن نمیرسه، توی این چند سال یک سال کلا درآمدم 4 تومن بود (جمعا)، یک سال صفر بود، اصلا هم بعید نیست ماه دیگه کلا بیکار بشم و درآمدم بشه صفر! و باز هم بعید نیست سال دیگه کلا درآمدی نداشته باشم.
توی بازار
کار آزاد هیچ
تضمینی برای
هیچ کسی وجود نداره، باید کار کرد، ریسک کرد و بعضی وقتها هم با شرایط بد کنار اومد... یکسال خوب کار میکنی پس انداز میکنی! یکسال هم بد، البته کارمندی و حقوق بگیری بحثش جداست: ریسک نمیکنی و درآمد هر ماهت را داری اما پول بزرگ هم دستت نمیاد و همیشه تو سری خور رئیس و بالادستت هستی... 90 درصد جامعه ما همین دومی را می پسندن چون قدرت ریسک ندارن... یک کار کارمندی پیدا کنن دیگه ول کنش نیستن حتی اگه فرصتهای بهتری هم باشه.
پ.ن: البته خیلی هم نباید دنبال پول بود چون سن که بره بالا دیگه پول به درد نمیخوره زیاد
آن یکی خر داشت و پالانش نبود
یافت پالان، گرگ خر را در ربود
کوزه بودش آب مینامد بدست
آب را چون یافت خود کوزه شکست