afshin313
Registered User
اذیت میکنهخب پیپال استفاده و محبوبیتش هم بیشتره
ببین درگاهی هستش که همه رو ساپورت کنه ؟
مثل درگاه های خودمون که با صادر کننده هر بانکی میتونی بهشون واریز کنی
خلاصه اگه کسی بود بم بگو.
اذیت میکنهخب پیپال استفاده و محبوبیتش هم بیشتره
ببین درگاهی هستش که همه رو ساپورت کنه ؟
مثل درگاه های خودمون که با صادر کننده هر بانکی میتونی بهشون واریز کنی
bitpay فکر میکنم بتونید باز کنید خودتون! بیت کویین هست...اذیت میکنه
خلاصه اگه کسی بود بم بگو.
من تاحالا با بین کویین کار نکردم.bitpay فکر میکنم بتونید باز کنید خودتون! بیت کویین هست...
اونم از نوع اتوماتیک:general711:سایت پورن میخوای راه بندازی ؟
قیمت بالاست.hostgator
تشکر ، شاید از همین بگیرم اگه مورد بهتر و مطمئن تر پیدا نشد.@MR-S
پلن های time4vps.eu را ببین خودت می تونی سفارشی سازی کنی
پرداخت با بیت کوین و وب مانی امکان پذیره
حتما موقع سفارش کشور ایران را انتخاب و اپدیت بزن تا مالیات حذف بشه
پ .ن : من خودم تجربه استفاده ندارم
پ ن پ میخوای بشین هرچی هست و نیست رو اپلود کن تک تکاونم از نوع اتوماتیک:general711:
الان شرکت خصوصی هم دیگه از شما معرف میخواد، باید دنبال رابطه قوی توی رشته خودت باشی. بدون رابطه پیشرفت سخته...رشته بانکداری خوندم .
چندتا مصاحبه هم شرکت کردم بانکهای دولتی که اساسا هیچی یه سری موسسهها هم طرف علنن بهم میگفت کسی رو اگه داری معرفیت کنه استخدامی وگرنه هیچی
پاپ فقط james blunt عاشق دلسوختهبه اکثر پاپ خونای داخل ایران گفتم گوش نمیدن![]()
خوب بود که..یکی به محسن یگانه بگه آب قطه:android06:
ببین آیدین به اون حرفایی که تو پ.خ زدم برو دوباره بخون ببین خیلی چیزا توش بودوالله منم اوایل جوونیم به کم راضی نبودم.
شعره هست که میگه:
مبر زموی سپیدم گمان به عمر دزار .. جوان زحادثه ای پیر میشود گاهی
حکایت ماست.
من اوایل واقعا درامد بالا میخواستم بابتش هم اساسی زحمت میکشیدم . و پدر خودم رو درمیاوردم.
ولی تو ایران هیچ چیز سرجاش اتفاق نمی افته.
اغلب توجه کرده باشی اکثر کارهایی که به درامد درست درمونی میرسن تو ایران اولش یارو تفننی زده و سیکیم خیاری اصلا تو فکر این نبوده که این به جایی برسه. ناشی از وضعیت کیشمیشی ایران ـه
راستی آدرس رو تغییر دادی ؟ مگه قرار نبود روی آدرس چو** بیاری بالا ؟ الان میاره واسه یه شکلک لبخند فقط
عجیجم از هر 10 هزار وبمستر که میان برای کسب درامد از اینترنت فقط 5 نفرشون واقعا پول گیرشون میاد
شوما این عمرت رو وقت یاد گرفتن یه حرفه کرده بودی الان خودت یه صاب کار بودی
ببین آیدین به اون حرفایی که تو پ.خ زدم برو دوباره بخون ببین خیلی چیزا توش بودوالله منم اوایل جوونیم به کم راضی نبودم.
شعره هست که میگه:
مبر زموی سپیدم گمان به عمر دزار .. جوان زحادثه ای پیر میشود گاهی
حکایت ماست.
من اوایل واقعا درامد بالا میخواستم بابتش هم اساسی زحمت میکشیدم . و پدر خودم رو درمیاوردم.
ولی تو ایران هیچ چیز سرجاش اتفاق نمی افته.
اغلب توجه کرده باشی اکثر کارهایی که به درامد درست درمونی میرسن تو ایران اولش یارو تفننی زده و سیکیم خیاری اصلا تو فکر این نبوده که این به جایی برسه. ناشی از وضعیت کیشمیشی ایران ـه
راستی آدرس رو تغییر دادی ؟ مگه قرار نبود روی آدرس چو** بیاری بالا ؟ الان میاره واسه یه شکلک لبخند فقط
عجیجم از هر 10 هزار وبمستر که میان برای کسب درامد از اینترنت فقط 5 نفرشون واقعا پول گیرشون میاد
شوما این عمرت رو وقت یاد گرفتن یه حرفه کرده بودی الان خودت یه صاب کار بودی
فک کردم کرکش نیس .یجا گزاشته بودن اوردم واست : )))منظورتو نگرفتم.
اینو که کرکش رو تو همه سایت ها گذاشتن.
اب قطعهفک کردم کرکش نیس .یجا گزاشته بودن اوردم واست : )))
شرمنده که وقتتونو گرفتم :general702::general505::general709: