MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
شایدم منظورش این بوده که دامنش رسپانسیوههاست هم مگه رسپانسیو میشه؟![]()
شایدم منظورش این بوده که دامنش رسپانسیوههاست هم مگه رسپانسیو میشه؟![]()
به نظرم باید به صورت آنلاین اون منطقه رو کنترل کنید :|دوستان قصد داریم در یک باغی دوربین نصب کنیم که بتونیم آنلاین از طریق اینترنت تصاویر اون دوربین ها رو ببینیم
اون منطقه خط تلفن ثابت وجود نداره یعنی تا اولین جایی که خط تلفن موجوده 25 کیلومتر فاصله داره
خط همراه اول هم اونجا آنتن نی ده ولی 3g اون منطقه نیست
به نظرتون چه طوری می شه یه کاری کرد که بتونیم به صورت آنلاین این دوربین ها رو کنترل کرد
من از دکمه پرداخت این دو تا میخاستم استفاده کنم: جهان پی + درگاه پرداخت ("dargahpardakht.com")من 3تا فایل ساده دارم که به جهان پی وصل میشه . فرم اولیه یه اسم و یه موبایل میگیره / میره جهان پی پول میده میاد فایل رو میگیره
البته باگ ماگ خیلی زیاد داره . مثلا طرف یه بار پرداخت کنه دوباره بره تو همون صفحه میتونه فایل رو بگیره .
من از دکمه پرداخت این دو تا میخاستم استفاده کنم: جهان پی + درگاه پرداخت ("dargahpardakht.com")
اینو دو تا url کال بک رو، تو سورس نشون میدن!خیلی تابلوئه
پارس پال نشون نمیده، اما موقع خرید اطلاعات صاحب درگاه رو نشون میده!
بعد EDD رو راه بندازم مسیر خرید طولانی میشه
خب همه این Url ها رو بزار تو کوتاه کننده های لینک .
کتاب عشق شیرین !![]()
reset کردی بازم نشد؟ ببر تعمیر کننسلام رفقا
مودم من tplink w8901gهست امروز چراغ وایرلسش خاموش شد و دیگه روشن نمیشه و وقتی تو تنظیمات مودم میرم دیگه گزینه وایرلس نداره و وقتی میخوام دوباره کانفیگ کنم پیغام
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... IP format error
میده
فریمور مودم رو هم اپدیت کردم باز مشکل حل نشد.
سرچ هم کردم ولی جواب درست حسابی پیدا نکردم.
راه حلی دارید برای درست شدن یا برم یکی دیگه بخرم
اگه کی از اینا بود که حل بود قضیهبه نظرم باید به صورت آنلاین اون منطقه رو کنترل کنید :|
مبین نت نیست؟ رایتل ؟ ایرانسل 3g ؟
حقتهاگه کی از اینا بود که حل بود قضیهایرانسل اونجا اصلا آنتن نمی ده
فرض کن وسط بیابونی اینتر نت می خوای چی کار می کنی![]()
اینترنت ماهواره ایدوستان قصد داریم در یک باغی دوربین نصب کنیم که بتونیم آنلاین از طریق اینترنت تصاویر اون دوربین ها رو ببینیم
اون منطقه خط تلفن ثابت وجود نداره یعنی تا اولین جایی که خط تلفن موجوده 25 کیلومتر فاصله داره
خط همراه اول هم اونجا آنتن نی ده ولی 3g اون منطقه نیست
به نظرتون چه طوری می شه یه کاری کرد که بتونیم به صورت آنلاین این دوربین ها رو کنترل کرد
واسه یکی از رفیقای من بیستو خورده ای هزارتا بود (سرویس نقره ای)٬ اما نه اخطار دادن نه ساسپند کردن و یکی دو ماه روی همین بازدید چرخید تا گوگل حسابشو رسید و از عرش به فرش افتاداین نت افراز قاط زده ها
زده ساسپند کرده
میگم چرا ساسپند شده میگه بازدید بالا بوده
حالا بازدید کلا چند تا بوده؟ 1000 تا بازدیدکننده
میگم حاجی بازدید کمه اصلا نباید ساسپند میشد
میگه بازدید دیروزتون 21000 بوده
یعنی رسما باید به سواد اینا جایزه نوبل داد
بعدشم بر عقیده ش پا فشاری میکنه میگه باید ببری روی سرویس الماس
یکی بیاد به این بفهمونه
اینترنت ماهواره ای؟اگه کی از اینا بود که حل بود قضیهایرانسل اونجا اصلا آنتن نمی ده
فرض کن وسط بیابونی اینتر نت می خوای چی کار می کنی![]()
سرچ کردم فقط اینو پیدا کردم:از دوستان کی میتونه بگه این تکست مال کدوم آهنگه؟!!بنظرم آشنا میاد شنیدمش
اینجا دعوا سر منه حواسم به همه این میگه برا منه
ایمیلی که زده بودم تو اکانت هک شده بود و منم عوض نکرده بودم و اخطار داده بودن متوجه نشده بودمواسه یکی از رفیقای من بیستو خورده ای هزارتا بود (سرویس نقره ای)٬ اما نه اخطار دادن نه ساسپند کردن و یکی دو ماه روی همین بازدید چرخید تا گوگل حسابشو رسید و از عرش به فرش افتاد
قبلشم اخطار نداده ؟
اصلا حق اینو ندارن که قبل از اخطار بزنن ساسپند کنن
حاجی های عزیز بلاگفا به رحمت خدا رفت؟
کاربران محترم و همراهان عزیز سایت
نیاز به تغییر مکان سرورهای سایت بود که اینکار در اواخر هفته پیش آغاز شد اما متاسفانه این انتقال طبق برنامه پیش نرفت و در این بین به سخت افزارهای مهم سایت آسیب جدی رسیده است. برطرف کردن مشکل نیاز به چند روزی وقت دارد و احتمالا اینکار تا انتهای هفته جاری (هفته آخر اردیبهشت ماه) بطول خواهد انجامید و امیدواریم پس از آن خدمات سایت بصورت عادی ادامه پیدا کند. عمیقاً از آنچه پیش آمده متاسفیم.
از صبر و شکیبایی شما متشکریم
اره ریست هم کردم ولی درست نمیشه به نت وصل هست ولی چراغ وایرلسش خاموش هست نمیتونم از وایرلس استفاده کنمreset کردی بازم نشد؟ ببر تعمیر کنن