واسه من به محض اینکه یه دستگاهی به وای فایش وصل میشه ریست میشه ، چندبار ریست کردم نشد.من مدل tp link 8151 دارم ، وقتی روشن میمونه آیپی مودم رو وارد میکنم تنظیماتش نمیاد، باید ریست کنم که درست بشه.
آنتن دهیش هم برای دو طبقه خوبه. مودم طبقه دومه ، طبقه اول هم راحت استفاده میکنم.
من اینو دارم خیلی ازش راضیم.
میخوای یکم عکس ازش بگیرم برات بفرستم؟
دیروز همینو خریدم 67 : )))
عجب خری هستن این پشتیبان های نت افرازها
الکی الکی داره یه سرویس الماس به ما قالب میکنه
یکی از سایت هام روزی 2000 آی پی هم بازدید نداره
گیر داده میگه تعداد لاگ ها روزی 21 هزاره باید ببری روی سرویس الماس
حالا هر چی قسم و آیه و نشونه و مدرک میگه نه الا بالله باید ببری روی الماس :|
همین رو نمیتونه بگه؟تعداد لود فایل هاتونو میگن و منظورشون تعداد آی پی نیست
مثلا اگر سایت آپلود عکس داشته باشید هر بار لود عکس یه دونه از اون 21 هزارتایی که گفتن حساب میشه
بخر پشیمون نمیشی منم یکی از همینا خریدم به دیوار میخ زدمش
اسم 8151 که میاد یه طوری میشم بسکه این مودم اذیتم کرد:general410:بگیر با مودم من تعویض کن. 15 هم سر میدم
4 پورت این قیمت عالیه.
حقتهاسم 8151 که میاد یه طوری میشم بسکه این مودم اذیتم کرد:general410:
هولی شت !بزار هر چند دیقه یه بار با همون همراه اولت یه عکس بفرسته
یا میتونی 3 تا کارگر استخدام کنی با 2 تا موتور
هر یک ساعت کار گر اولی فیلم رو بزنه رو سیدی بیاره برات تا بخواد برگرده اونیکی راه بیوفته که به موقع برسه
یا بیا اینکارو کن
http://www.quora.com/How-much-would-it-cost-to-build-a-private-satellite-network
شما چرا انقدر اطلاعات بالایی داری :دیهولی شت !
تو اون لینکی که دادی شرایط ایجاد یک شبکه ماهواره ای خصوصی رو نوشته ، الان یک مختصر براتون بگم
نوشته حداقل 3 تا ماهواره ثابت نیاز دارید که تو ارتفاع 22000 مایلی از خط استوای زمین باشن ، و هر کدون 1/3 کره زمین رو پوشش بدن
هزینه ی ماهواره های مثل این 250-300 میلیون دلاره به اضافه هزینه پرتاب اش که اونم 100 میلیون دلاره ، یعنی برای راه اندازی یک شبکه ماهواره خصوصی حدود 1 میلیارد دلار باید پیداه بشی !
نمونه هاش به این ها اشاره کرده Inmarsat, Intelsat, SES, DirecTV, Thuraya
پایه اید بریم یک ماهواره هوا بدیم ؟ هزینه هاشو هم چند تا شبکه پورن میزنیم سر چند ماه در میاد :android06:
تا تیم تشکیل بدین دو ساعت بعدش تو گونی می باشید:android30:هولی شت !
تو اون لینکی که دادی شرایط ایجاد یک شبکه ماهواره ای خصوصی رو نوشته ، الان یک مختصر براتون بگم
نوشته حداقل 3 تا ماهواره ثابت نیاز دارید که تو ارتفاع 22000 مایلی از خط استوای زمین باشن ، و هر کدون 1/3 کره زمین رو پوشش بدن
هزینه ی ماهواره های مثل این 250-300 میلیون دلاره به اضافه هزینه پرتاب اش که اونم 100 میلیون دلاره ، یعنی برای راه اندازی یک شبکه ماهواره خصوصی حدود 1 میلیارد دلار باید پیداه بشی !
پایه اید بریم یک ماهواره هوا بدیم ؟ هزینه هاشو هم چند تا شبکه پورن میزنیم سر چند ماه در میاد :android06:
یه سایت با بازدید کمتر از 50 آی پی در روز داشتم بهم گفتن باید ببریش رو الماس سریع زدم سایت رو از صفحه روزگار محو کردم نیم سرور دامنه هم تغییر دادم بعد به نت افراز پیغام دادم دیگه ازین غلطا نمیکنم تموم شد رفت قضیهعجب خری هستن این پشتیبان های نت افرازها
الکی الکی داره یه سرویس الماس به ما قالب میکنه
یکی از سایت هام روزی 2000 آی پی هم بازدید نداره
گیر داده میگه تعداد لاگ ها روزی 21 هزاره باید ببری روی سرویس الماس
حالا هر چی قسم و آیه و نشونه و مدرک میگه نه الا بالله باید ببری روی الماس :|
تو اینکه شما بی اعصاب هستین شکی نیس سیستم مدیریت محتوا جان:general510:یه سایت با بازدید کمتر از 50 آی پی در روز داشتم بهم گفتن باید ببریش رو الماس سریع زدم سایت رو از صفحه روزگار محو کردم نیم سرور دامنه هم تغییر دادم بعد به نت افراز پیغام دادم دیگه ازین غلطا نمیکنم تموم شد رفت قضیه
دوست داریم باغ بزنیمحقته
وسط بیابون باغ زدی؟
خش خاش میکاری مگه)))
اینترنت ماهواره ای
می خوایم آنلاین گه گاهی سرکی بکشیماینترنت ماهواره ای؟
یه سیستم تو اون بیابون بزار هرچی فیلم میگیره ذخیره کنه. بعد هر هفته برو همشو ببین بعد دیلیت کنیا از این دوربینا بزار که اگه جسمی تکون خورد اون لحظه هارو عکس(یا فیلم) بگیره
دمت گرم اصلا ایده تو حلقمبزار هر چند دیقه یه بار با همون همراه اولت یه عکس بفرسته
یا میتونی 3 تا کارگر استخدام کنی با 2 تا موتور
هر یک ساعت کار گر اولی فیلم رو بزنه رو سیدی بیاره برات تا بخواد برگرده اونیکی راه بیوفته که به موقع برسه
یا بیا اینکارو کن
http://www.quora.com/How-much-would-it-cost-to-build-a-private-satellite-network
هولی شت !
اولین مورد رو که درست حدس زدیتو اینکه شما بی اعصاب هستین شکی نیس سیستم مدیریت محتوا جان:general510:
ولی خب شاید حق با اونا بوده خدا میدونه اون سایت ,سایت چی بوده![]()