Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
بچه ها این وردپرسه ؟
http://www.mellisport.com/
با edd هم همچین چیزی میشهاره دقیقا، افزونشو قبلا تست کردم اوکی هست، اگه راه ساده تر از وردپرس اینا نباشه میرم سراغش :general601:
از بخش بروزرسانی های وردپرس راه اندازی مجدد رو بزنید درست میهشسلام دوستان
من وردپرسمو آپدیت کردم, ولی خیلی از امگاناتش از کار افتاده, دیگه نمی تونید لینک بذارم, عکس تو متن قرار بدم, تگ بزنم و ...
همه این مشکل رو دارن؟
ورژن 4.2.2
خیربچه ها این وردپرسه ؟
دوستان مزنه فالوئر چنده؟
من مشکلی ندارم همه چی اوکیهسلام دوستان
من وردپرسمو آپدیت کردم, ولی خیلی از امگاناتش از کار افتاده, دیگه نمی تونید لینک بذارم, عکس تو متن قرار بدم, تگ بزنم و ...
همه این مشکل رو دارن؟
ورژن 4.2.2
من چند سال پیش که میخواستم گواهینامه بگیرم اولین جلسه ای که برای آموزش رفتم دیدم 5 جلسه رو واسم امضا کرده ، کلا از 20ساعت که استانداردش بود فکر کنم ، نیم ساعت هم رانندگی نکردم ، اصلا خر تو خری شده این مملکت. تازه یارو یه نگاه طلبکارانه ای بهم داشت که چرا نیم ساعت پشت ماشین نشستم!
ازونا که همه جا هست. من دنبال تولید ازینا هستم![]()
چرا یوتیوب اینجوریه ؟ واردش که میشی اگه سرعتت خوب باشه دیگه نمیخوای بیای بیرون :general707:
مشکل همینه که می خوایم از فاصله دور کنترلش کنیماز اینترنت درون شبکه ای استفاده کنید ...
یعنی هر دو سیستم رو به یک مودم وصل کنید
البته اگر بخواید از یه فاصله خیلی دور کنترلش کنید جواب نمیده
8pic.ir منظورم بود. البته من از آپلودسنتر استفاده نمی کنم ولی تو این سایت خیلی وقت پیش چند تا عکس آپلود کرده بودم الان هم وجود دارنچه پسوندی؟!
Shift+Enterموشکول اینه که این فاصله ها به خاطر inter هستش
یعنی درواقع اینا inter هستن
البته خودم یه راه حل پیچیده پیدا کردم
مشکلی نداره ، احتمال داره تو دریافت بروزرسانی هاست شما دچار مشکل شده باشه. دوباره اقدام به دریافت بروزرسانی کنید.سلام دوستان
همه این مشکل رو دارن؟
ورژن 4.2.2
عجبچند وقتیه این ویدیوهای شخمی فی3بوک اتومات پلی میشن قبلن هم اینطوری بود فلش رو غیرفعال کردم اوکی شد باز برگشته به حالت قبل.
پ.ن : هرکی بگه باشه![]()
همینم مونده بود فقط :general703:
اره دقیقا، افزونشو قبلا تست کردم اوکی هست، اگه راه ساده تر از وردپرس اینا نباشه میرم سراغش :general601:
از این قسمت میشه کم و زیاد کرد میتونید از line spacing options مقدار دلخواه هم بدید غیر از عدد های پیشنهادی
مشاهده پیوست 802480
بچه ها این وردپرسه ؟
من مشکلی ندارم همه چی اوکیه
خودمم نیم ساعت بیشتر نرفتم)
نه ما دنبال تولید پسته ایم D:
مشکل همینه که می خوایم از فاصله دور کنترلش کنیم![]()
نیازمند گواهی اشتغال به کار تا شنبه.
دوستانی که شرکت دارن لطفا پ.خ بدید. با تشکر.
8pic.ir منظورم بود. البته من از آپلودسنتر استفاده نمی کنم ولی تو این سایت خیلی وقت پیش چند تا عکس آپلود کرده بودم الان هم وجود دارن
Shift+Enter
از 70 تا 250
چند وقتیه این ویدیوهای شخمی فی3بوک اتومات پلی میشن قبلن هم اینطوری بود فلش رو غیرفعال کردم اوکی شد باز برگشته به حالت قبل.
درباره چیه ؟آقو قرار است یک تخقیق جمع و جور بکونیم و تحویل استاد بدیم حالا از کوجا شروع کنم؟
یه سری مطلب جمع کردم ولی نمیدونم به چه ترتیبی بزنم :دی
خوباش رو سوا کن بذار اول کار ، تا آخرش که نمیخونه تحقیقتو:general711:آقو قرار است یک تخقیق جمع و جور بکونیم و تحویل استاد بدیم حالا از کوجا شروع کنم؟
من از غیرفعال کردمچند وقتیه این ویدیوهای شخمی فی3بوک اتومات پلی میشن قبلن هم اینطوری بود فلش رو غیرفعال کردم اوکی شد باز برگشته به حالت قبل.
جوش مصنونیدرباره چیه ؟
نمیشه که تاریخچه بره اخر مثلا
همه ش خوبه حاصل 10 سال تحقیقه :general410:خوباش رو سوا کن بذار اول کار ، تا آخرش که نمیخونه تحقیقتو:general711:
استاده نگاهش هم نمی کنه خیالت راحت یه چی چرت پرت بزن تحویلش بده برهآقو قرار است یک تخقیق جمع و جور بکونیم و تحویل استاد بدیم حالا از کوجا شروع کنم؟
چرا این نگاه میکنه کلی هم میخواد ترور شخصیتی کنهاستاده نگاهش هم نمی کنه خیالت راحت یه چی چرت پرت بزن تحویلش بده بره
اول به نام خدا
بعد فهرست
بعدم مقدمه
بعدم مطالبو یه طوری بچین دیه مهم نی کلا![]()
باشهچند وقتیه این ویدیوهای شخمی فی3بوک اتومات پلی میشن قبلن هم اینطوری بود فلش رو غیرفعال کردم اوکی شد باز برگشته به حالت قبل.
از به نام خدا شروع کنآقو قرار است یک تخقیق جمع و جور بکونیم و تحویل استاد بدیم حالا از کوجا شروع کنم؟