میشه چند از این معایت غیر قابل کنترل رو بگید ، ما هم بدونیم.رشد و پیشرفت کاربردی جاوااسکریپت نمیتونه مانع از معایب غیرقابل کنترلی که داره بشه به همین دلیل در آینده بمرور حذف خواهد شد
میشه چند از این معایت غیر قابل کنترل رو بگید ، ما هم بدونیم.رشد و پیشرفت کاربردی جاوااسکریپت نمیتونه مانع از معایب غیرقابل کنترلی که داره بشه به همین دلیل در آینده بمرور حذف خواهد شد
https://www.gnu.org/philosophy/javascript-trap.fa.htmlمیشه چند از این معایت غیر قابل کنترل رو بگید ، ما هم بدونیم.
چرا اسپم میکنی؟ ربطی به دامنه نداره نهایت باید اینترنتشو عوض کنه بره یه isp دیگه خدمات بگیره
@AbolTheRocker ایشان متخصص در این ضمینه هستنخوب نیست
این همه آهنگ میذاری یه راک آلترناتیو هم بذار..حال کنیم
ایشتباه نکنقبلا نصب کرده بودم امروز حواسم نبود زدم پاک کردم انجمن رو :/
میشه نسخه 5 رو کسی بهم بده گیر نیوردم
من تو نصب این موندم از اسمش معلومه نمیتونم بنصبمایشتباه نکن
زنفرو بیتره
من تو نصب این موندم از اسمش معلومه نمیتونم بنصبم![]()
5 رو ندارم ولی قالب ویبولتین پرشین تولز رو دارمقبلا نصب کرده بودم امروز حواسم نبود زدم پاک کردم انجمن رو :/
میشه نسخه 5 رو کسی بهم بده گیر نیوردم
شرمنده می کنی مهردادخان
مقاله رو خوندم ، این مطلب امده در مورد اینکه فایل های جاوا اسکریپت بدون هیچگونه لایسنس رایگانی روی مرورگرها اجرا میشه ، این مطلب هیچ ربطی به عملکرد زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت نداره (در ضمن جاوا اسکریپت تنها روی مرورگر اجرا نمیشه).
http://whois.nic.ir/?name=hameye-zabanha.irممنون سایتی که می خوام بزنم برای همه ی زبان ها هست.
ممنون خدایی داب استپ بده؟!شرمنده می کنی مهردادخان
پ.ن:![]()
پ.ن2: Three Doors Down - When You're Young
چرا کفر میگید :android06: ، طراوت موسیقی رو میتونید تو موزیک های الکترونیک به خصوص داپ استپ ببینید.ممنون خدایی داب استپ بده؟!
مقاله رو خوندم ، این مطلب امده در مورد اینکه فایل های جاوا اسکریپت بدون هیچگونه لایسنس رایگانی روی مرورگرها اجرا میشه ، این مطلب هیچ ربطی به عملکرد زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت نداره (در ضمن جاوا اسکریپت تنها روی مرورگر اجرا نمیشه).
در مورد خود مطلب ، به طور قطع یکی از احمقانه ترین مطالبی بود که خونده بودم ، این مطلب امده گفته ما مالک کامپیوتر خودمون هستیم و نباید اجازه اجرای نرم افزارهای غیر رایگان رو روی سیستممون (مرورگر) بدیم ، اگر از نقطه نظر فلسفی بخواهید به این قضیه نگاه کنید ، همین وضعیت در مورد سایت هایی که روی سرور های با کد غیر متن باز هستن هم صدق میکنه ، نباید اون سایت ها رو باز کرد ، یا اکثر کدهای که روی سرور نوشته شده ، هیچ کدوم تحت لایسنس رایگان نیست ، اینطور بخواهید حساب کنید دیگه کلا نباید اینترنت بیایید.
جدای از همه اینها جاوا اسگریپت بستری هست که کدهای شما رو اجرا میکنه ، و بر خلاف نرم افزارهای غیر رایگان که حالا بر خلاف حقوق کاربرها هستن ، از طریق API که مرورگر در اختیارش میزاره برای انجام هر کاری اجازه دسترسی از کار میخواهد (مواردی مثل وبکم ، میکروفون ، مکان و..) کاربر اختیار این رو داره که اجازه اون دسترسی رو بده یا نه .
من خودم مشکلی با متن باز ندارم ، در واقع از طرفدارهای متن باز هستم ، سیستم عامل محبوب ام لینوکسه و بیشترین استفاده روازنه ام رو تشکیل میده ، در عین حال از نرم افزارهای رایگان (freeware) هم استفاده میکنم ، خوب یک شرکت دوست نداره کد سورس نرم افزارشو منتشر کنه ، نمی خواهد که رقباش از نحوه کار نرم افزارش با خبر بشن. صرفا اینکه بخواهیم همه چیز بر پایه متن باز باشه غیر ممکنه.این استالمن به نظر من کلا دیوانه اس! به طرز غیر منطقی ای روی متن باز کردن همه چی پافشاری میکنه! ولی این اصلا امکانپذیر نیست، به قول یکی از دوستان پول قدرت رو به مایکروسافت و امثال اون میده تا بتونن یک محصول با کیفیت واسه ما کاربرا درست کنن، ولی استالمن میخواد همه چی رایگان و واسه رضای خدا پیش بره جلو! هر چند کارهایی که این مرد کرده واقعا قابل ستایشه و پیشرفت دنیای برنامه نویسی و اینترنت رو مدیونش هستیم!
پ.ن: یاد این کتاب افتادم الان، اینم بخونید بد نیست: linuxstory.ir
شکسته نفسی میکنی استاد ابولشرمنده می کنی مهردادخان
پ.ن:![]()
پ.ن2: Three Doors Down - When You're Young
:general601:نشاط..چرا کفر میگید :android06: ، طراوت موسیقی رو میتونید تو موزیک های الکترونیک به خصوص داپ استپ ببینید.