مگر اینکه صبا ویژه به شما پرداختی نداشته باشه که اینجا ببینیمتون :دیدوستان صبا کلیک ( صبا ویژن) پرداخت کرده درامد این هفته رو ؟
برای من هنوز واریز نکردن
اره واسه من واریز کردندوستان صبا کلیک ( صبا ویژن) پرداخت کرده درامد این هفته رو ؟
برای من هنوز واریز نکردن
خب دو تا سوال:اول نماد بعد درگاه،
بانک ملت توصیه میشه به علت اینکه خودم تا حالا مشکلی باهاش نداشتم و کار کردن با توابعش هم راحت هست اگر هم خودت نخوای برنامه نویسی کنی اسکرپیت آماده زیاد براش هست.
http://www.behpardakht.com/Acceptor_req_Internetbank.aspx
از زمانی که مدارکت را به بانک تحویل بدی 4-5 روز بیشتر طول نمیکشه (برو همون بانکی که حساب داری)
در خدمت هستیم آقا مجیدمگر اینکه صبا ویژه به شما پرداختی نداشته باشه که اینجا ببینیمتون :دی
خیلی وقته که خبری از شما و خشنود و خیلی های دیگه نیست....
یه مدت رفتم سراغ فریمورک ها ولی باز هم نشد(کمی تا قسمتی شد ولی زیاد از نتیجه راضی نبودم)من معمولا قالب خارجی استفاده میکنم.
برای راستچین کردنش هم روبات های مختلف هست.اگه میخوای طرح خودت باشه، پیشنهادم اینه که از فریمورک ها استفاده کنی. اینجا دیزاینر بوت استرپ داره که با drag & drop کار میکنه. بعد اینکه طراحی کردی به کد ها نگاه کنی کاملا مشخصه چی به چیه. + بوت استرپ راستچین
کار کردن با inspect element مرورگر هم خیلی مهمه تو طراحی.
اگر به انگلیسی تا حدودی مسلط هستی سایت زیر رو پیشنهاد می کنم شدیدددددددددددا مفیدهیه مدت رفتم سراغ فریمورک ها ولی باز هم نشد(کمی تا قسمتی شد ولی زیاد از نتیجه راضی نبودم)
یکی مشکلات اصلی من اینه که نمیدونم چی بزنم؟کجا چی قرارم؟چه شکلی باشه؟مهم تر از همه تو انتخاب رنگ ها نمیدونم چیکار کنم.
انگلیسی زیاد بد نیست میتونم با کمی کمک از دیکشنری موضوع رو بفهمم.اگر به انگلیسی تا حدودی مسلط هستی سایت زیر رو پیشنهاد می کنم شدیدددددددددددا مفیده
http://webdesign.tutsplus.com/categories/ui-design
نکات کاربردی و اصولی درباره طراحی UI رو می تونی اینجا پیدا کنی
به متخصص طراحی وب @javadyazdani مراجعه کنیدانگلیسی زیاد بد نیست میتونم با کمی کمک از دیکشنری موضوع رو بفهمم.
ممنون![]()
واقعی یا شوخی؟به متخصص طراحی وب @javadyazdani مراجعه کنید
اقا دمت قیجفکر کنم قبلا معرفی کردم مهردادجان،تورنته،ولی هرچی بخوای داره و همش هم سالمه:
با این هم تا یک گیگ تورنت رو می تونی مستقیم کنی دانلود کنی،اگه تورنتی که می خوای دانلود کنی بیشتر از یک گیگه،می تونی هر دفعه یک گیگش رو دانلود کنی تا وقتی همش دانلود بشه:Rutracker.org
filestream.me
باید عضو شی:اقا دمت قیج
فقط این روسیه دیگه انقدرام بلد نیستیم
سرچش کدومه ؟ دوتا فیلد داره به نظر ماله وروده :general105:![]()
:general304:باید عضو شی:
http://rutracker.org/forum/profile.php?mode=register
برو آخر صفحه دو تا لینک داده اولی رو انتخاب کن تا صفحه ثبت نام بیاد
برای ترجمه هم از گوگل ترنسلیتور کمک بگیر،البته کل صفحه رو نمی تونه ترجمه کنه،باید کلمه کلمه ترجمه کنی.یه بار که عضو بشی دیگه راحتی میشی![]()
آره،برای اکثر آلبوم ها هم فرمت های Lossy مثل MP3 و AAC و هم Lossless مثل ALAC و FLAC داره.خیالت هم راحت باشه که فایل هاش مثل این سایت هایی که MP3 واسه دانلود میذارن Transcode شده نیست،یعنی مثلا 128 به 320 کانورت نشده و مستقیم از WAV یا FLAC کانورت شدن و کیفیتشون عالیه. :general601::general304:
اشتباهی لینک فراموشی رمزو زده بودم منتظر ایمیل عضویت بودم
مرسی :general504:
انگلیسی سرچ کنم حله دیگه؟