رده بندی بهترین انجمن سازهای سال 2014
http://www.forum-software.org/node/4590/results
http://www.forum-software.org/node/4590/results
میگم اگه شاتری تو نونواییمون یه پیشنهاد کار برات دارم
همکار @javadyazdani @Tidus @Benchmarker @Nigga میشی با درامد توپ :general601:
خدا وکیلی اینا رو از کجا میاری ؟:|
نکس وانش هم همینطوری ماهی 1 میلیون با بدبختی در میاره
من سایتم الان روازانه 1000 تومان پول رایج جمهوری اسلامی ایران درامد داره بنظرت پول هاست و هاست دانلودش در میاد؟اینترنت خودم جهنم
دوستان یه سایت با روزی 1000 ای پی هر هزار تا هم از گوگل چقدر میرزه؟؟
پ.ن: اقا این اس ام اس ساماندهی چرا نمیاد سایت من هنوز کامل تایید نشده![]()
جوک سال گفتی؟خدا وکیلی اینا رو از کجا میاری ؟:|
نکس وانش هم همینطوری ماهی 1 میلیون با بدبختی در میاره
من سایتم الان روازانه 1000 تومان پول رایج جمهوری اسلامی ایران درامد داره بنظرت پول هاست و هاست دانلودش در میاد؟اینترنت خودم جهنم
دوستان یه سایت با روزی 1000 ای پی هر هزار تا هم از گوگل چقدر میرزه؟؟
پ.ن: اقا این اس ام اس ساماندهی چرا نمیاد سایت من هنوز کامل تایید نشده![]()
یه سایت عالی فقط بزن روش تا وارد شی
www.parsianmovie.ir
آیا میدانید افرادی در این مکان هستند که سایت هارا به فیلترینگ گزارش میکنند تا فیلتر شوید؟اقایون تبلیغات ماهیانه 5 تومن مفت
www.parsianmovie.ir
اره دقیقا، منم همین مشکلو داشتم و دارم
آقا من حواسم نبود ، زدم توش از اونورش درامد.یه سایت عالی فقط بزن روش تا وارد شی
www.parsianmovie.ir
ویدئو یا چنل مثل این چی داری؟آقا من حواسم نبود ، زدم توش از اونورش درامد.
اگه منظورت ماله نکس وان ه که اره می دونم جک گفتم :دیجوک سال گفتی؟
بسی خندیدیم :general304:
تو یوتیوب Fail Compilation رو سرچ کن ، تا دلت بخواهد از این ویدیوها هست.
اره دقیقا، منم همین مشکلو داشتم و دارم
در آخر مجبور شدم ضمیمه متن عادی رو استفاده کنم
ماهم دوران جاهلیت با رفقا از همین کارها میکردیمتو یوتیوب Fail Compilation رو سرچ کن ، تا دلت بخواهد از این ویدیوها هست.
پ.ن: این ویدیو که چیزی نیست ، بعضی از ویدیو ها یک کارهای خرکی خطرناکی میکنن ، آدم میمونه اینها عقل هم دارن :android06: (البته من فضاوت نمیکنم ، آخه خودمم دوست دارم از کارها انجام بدوم ، فوقش میخواهی به گا بری :android06![]()
قبلا هم پرسیده بودی بهت شبکه FailArmy رو معرفی کردم ، الان این یک ویدیو از این شبکه هست ، ببینش خنده داره ، www.youtube.com/watch?v=IrpjOLPuxrgماهم دوران جاهلیت با رفقا از همین کارها میکردیم
اون fail رو سرچ میکنم اما همه ویدئو ها 7 8 دقیقه هستن باید همشو ببینی آخرش یه تیکش خویه
به هر حال ممنون.
راستی قدیما یوتیوب دسته بندی داشت ، الان چرا نداره![]()
مث باکس موضوع یا ایمیل یا ناممتن عادی میاری باکس میگیره ؟
ای خاک ... شاطر نه شاتر .. به همین خاطره نونواییت رونق نداره دیگه
نون سوخته و سیاه دست رنج بنچی و رفقا رو میدی دست مردم همه زده شدن ازت
نکس وان اگه زیر 5 میلیون درامدش باشه تف بنداز رو این شصت پام !
پاپ موزیک که کامل اطلاع دارم بالای ماهی 20 رو خالصی داره.
چرا راه دور بریم الان هم عزیز دلم @Quen ماهی 2 تومن صافی از سایتش میزنه بیرون. هرشب هم دوست دخملش رو میبره ته نیسانیان بغل کلیسا بهش پیتزا میده بخوره
![]()
بیا با ایدین بریم ملک گردی :general711: 2.3 تا پیداکنه واست باو:general504::general507:والا به قورآن من دوز دختر ندارم! یعنی وقت و اعصاب دوزدختر داشتن هم ندارم! اما هر روز توی خیابون ملک عاشق میشم به خداامروز هم عاشق شدم به جون آیدین و فلک زده!!
ولی خب سرمو انداختم پایین به خودم گفتم اسقفبروبالا![]()
![]()
درآمد را هم شدید اشتباه کردی! کلا نشستم دیروز حساب کردم از اون موقعی که از سربازی اومدم average ماهی 1.200 درآمدم بوده! (کلا از نت+ خارج نت) یعنی نزدیک خط فقر![]()
مث باکس موضوع یا ایمیل یا نام
تو همون ابعاد
این خوب بودقبلا هم پرسیده بودی بهت شبکه FailArmy رو معرفی کردم ، الان این یک ویدیو از این شبکه هست ، ببینش خنده داره ، www.youtube.com/watch?v=IrpjOLPuxrg
دسته بندی هنوز هم داره ، این آدرس https://www.youtube.com/channels دسته بندی هاش بر اساس شبکه هاست ، که به نظر من خیلی بهتره به نسبت دسته بندی بر اساس ویدیو.
انقدر اسپم نده یه دیقه اومدیم 4 تا پست مفید بخونیم هی پستای تو میاد زیر دست وپا :general710:این خوب بود
اهنگ مثل آرونچوپا یا Dil Luteya - Jazzy B معرفی کن![]()