الان حداقل توی تهران خیلی ها hiweb دارندو روز دیگه که همه گیر شد اونوقت باید کیفیت واقعیش رو دید
فشفشه حجم مدت داره با قیمت کم . مثلا من فشفشه 15 گیگ میگیرم 9 تومن و توی 5 روز باید استفاده کرد ازش وگرنه از بین میرهفشفشه چیه ؟ چنده ؟ چجوریه ؟
الان حداقل توی تهران خیلی ها hiweb دارندو روز دیگه که همه گیر شد اونوقت باید کیفیت واقعیش رو دید
فشفشه حجم مدت داره با قیمت کم . مثلا من فشفشه 15 گیگ میگیرم 9 تومن و توی 5 روز باید استفاده کرد ازش وگرنه از بین میرهفشفشه چیه ؟ چنده ؟ چجوریه ؟
از چ نظر؟
من مدت زیادی هست باهاش کار میکنم، تالا مشکلی نداشتم
شده مثل داتک حدود 4-5 سال پیش .دو روز دیگه که همه گیر شد اونوقت باید کیفیت واقعیش رو دید
حالا من از آشنایان دوستان فامیل همسایه دوستان مغازه دار و دوستان شرکت دار هیچکدوم رو ندیدم hiweb داشته باشه. الان باید بگم تو تهران هیچکس hiweb نداره!الان حداقل توی تهران خیلی ها hiweb دارن
با چه سرعتی دی ال میده ؟الان حداقل توی تهران خیلی ها hiweb دارن
فشفشه حجم مدت داره با قیمت کم . مثلا من فشفشه 15 گیگ میگیرم 9 تومن و توی 5 روز باید استفاده کرد ازش وگرنه از بین میره
مگه سایت پ.و.ر.ن داری که میترسی اطلاعات بدی ؟ تا الان بالای 10 تا سایت تو ساماندهی ثبت کردم که هیچ مشکلی نداشته ام تا حالادوستان بنظرتون تا سایت فیلتر نشده لازمه تو ساماندهی ثبت شه؟اخه امروز تو وبگذر دیدم از سایت اینترنت .ای ار (کارگروه تعیین مصادیق) به سایت بازدید داشته حتما تو برنامهشون هست فیلتر کنن :|
اگه تو ساماندهی ثبت کنم گیر دادنشون بیشتر نمیشه؟(دیگه دستی دستی سایت رو می دیم بهشون که هی روش زوم کنن)
یه سوال خیلی مهم دیگه موقع ثبت نام اطلاعات مهم مثل شماره تلفن یا موبایل یا ... نمی خواد؟یا اگر یه شماره الکی بزنیم اتفاقی میوفته(مثلا تایید نشه)؟
اگه ثبت نشه بدون اینکه باخبر بشی فیلتر میشهدوستان بنظرتون تا سایت فیلتر نشده لازمه تو ساماندهی ثبت شه؟اخه امروز تو وبگذر دیدم از سایت اینترنت .ای ار (کارگروه تعیین مصادیق) به سایت بازدید داشته حتما تو برنامهشون هست فیلتر کنن :|
اگه تو ساماندهی ثبت کنم گیر دادنشون بیشتر نمیشه؟(دیگه دستی دستی سایت رو می دیم بهشون که هی روش زوم کنن)
یه سوال خیلی مهم دیگه موقع ثبت نام اطلاعات مهم مثل شماره تلفن یا موبایل یا ... نمی خواد؟یا اگر یه شماره الکی بزنیم اتفاقی میوفته(مثلا تایید نشه)؟
جهنمدیروز یه کاربر بلاگفا رو دیدم داشت گریه میکرد
باو پ و رن چیه یه سایت موزیکهمگه سایت پ.و.ر.ن داری که میترسی اطلاعات بدی ؟ تا الان بالای 10 تا سایت تو ساماندهی ثبت کردم که هیچ مشکلی نداشته ام تا حالا
هر نوع سایتی هم که بگی بوده
نه زوم نمی کنن ...
اونم که از اینترنت . آی ار اومده واسه اینه که یکی ریپورتت داده اومده چک کنه احتمالا فیلتر شی :|
من خیلی ها رو دیدم که Hiweb دارن و تعدادشون از شاتل و آسیاتک و ...بین اطرافیان من خیلی بیشتره .حالا من از آشنایان دوستان فامیل همسایه دوستان مغازه دار و دوستان شرکت دار هیچکدوم رو ندیدم hiweb داشته باشه. الان باید بگم تو تهران هیچکس hiweb نداره!
سرعتش همون سرعت خودته .با چه سرعتی دی ال میده ؟
دنبال مدیر سایت موزیک که نمیوفتن بگیرن؟اگه ثبت نشه بدون اینکه باخبر بشی فیلتر میشه
ولی اگه ثبت کنی مثلآ برات ایمیل میاد که فلان عکس را (لینک به عکس هم میدن) حذف کنید
شماره هم درست بده لااقل یه شماره ایرانسل. هفته پیش برام اس ام اس اومد که زیرش نوشته بود 'کمیته فیلترینگ' کاری به این ندارم که اولش ریدم به خودم ولی اگه شماره رو درست نمیدادم پیغامشون برام نمیومد
خوب سایت موزیک راه ننداز ! یه سایت دیگه راه بنداز ! :general609:باو پ و رن چیه یه سایت موزیکه
همین دیروز نزدیک 80 هزار ای پی داخلی مربوط به سازمان ها و کلا زیر شاخه این مسائل رو بلاک کردم
من کلا از هر دردسری می ترسم همین که حس کنم یه درصد احتمال داره پس فردا زنگ بزنن بگن سایتت فلان و بیا فلان جا می ترسم بدبختی اینه شهر ما فتا متا نداره اگر گفتن بیا باید برم مسافرت :دی :|
باو پ و رن چیه یه سایت موزیکه
همین دیروز نزدیک 80 هزار ای پی داخلی مربوط به سازمان ها و کلا زیر شاخه این مسائل رو بلاک کردم
من کلا از هر دردسری می ترسم همین که حس کنم یه درصد احتمال داره پس فردا زنگ بزنن بگن سایتت فلان و بیا فلان جا می ترسم بدبختی اینه شهر ما فتا متا نداره اگر گفتن بیا باید برم مسافرت :دی :|
اطلاعاتی که نمیشی اطلاعاتیا میان دنبالت .. افسانه زیاد می بینی نه ؟ :دیدنبال مدیر سایت موزیک که نمیوفتن بگیرن؟
پس فردا اطل ا عا تی شیم بیان دنبالمون :|
فتا تو لاس وگاس مشخصه شعبه نداره![]()
بابا توافق شده می بینه یه هو اینترپل میوفته دنبالماطلاعاتی که نمیشی اطلاعاتیا میان دنبالت .. افسانه زیاد می بینی نه ؟ :دی
آقایون داداشام
یه قیمت روی این سایت بزارید ، میخوام تو بازاچه یه تاپیک بزنم بفروشم
قیمت سایت ها دستم نیست
سایت مای موزیک با سابقه دو ساله
حدود 5ماه بصورت خیلی خیلی نامنظم آپ شده و امار بشدت کم شده
کل پست ها:حدودا 1550 ، 90% هر دو کیفیت 128 & 320
هاست دانلود هم 25گیگابایت پر شده.
درآمد خاصی هم نداره
آمارگیر: http://www.histats.com/viewstats/?act=2&sid=2359100
دلیل فروش: ترک شغل شریف وبسمتری :دی
من چهارصد میگم