شما هنوز پیکانم رو یادتونه :android06:منم تا حالا کلش آو کلنز بازی نکردم ، اصلا خوشم نمیاد. بیام؟
فقط یه چیزی باید قبلش با پیکانت یه سلفی بگیریما![]()
شما هنوز پیکانم رو یادتونه :android06:منم تا حالا کلش آو کلنز بازی نکردم ، اصلا خوشم نمیاد. بیام؟
فقط یه چیزی باید قبلش با پیکانت یه سلفی بگیریما![]()
مگه میشه یادم بره؟شما هنوز پیکانم رو یادتونه :android06:
این طرف عمه هم داره ؟عباس کاظمی مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در گفتوگو با ایلنا، با اشاره به جلسه برگزار شده در زمینه تعیین و تکلیف قیمت بنزین، گفت: در جلسه یاد شده تصمیم بر این شد که قیمت بنزین با نرخ هزار تومان تک نرخی شود.
وی افزود: دارندگان سهمیه ۷۰۰ تومانی که ماههای پیشین به کارتشان واریز شده بود میتوانند تا پایان شهریورماه سهمیه خود را مصرف کنند.
معاون وزیر نفت همچنین اظهار داشت: نرخ بنزین سوپر نیز ۱۲۰۰ تومان و گازوئیل ۳۰۰ تومان تعیین شده است.
ساعتي قبل برخی رسانه های خبر گمانه زنیهایی درباره گران شدن بنزين را منتشر كرده بودند. در همين راستا، یک منبع آگاه در گفتگو با کیمیانیوز گفت: بنزین از ساعت ۲۴ سه شنبه تک نرخی و با قیمت یک هزار تومان عرضه خواهد شد.
براساس این گزارش سهمیه های ۷۰۰ تومانی باقیمانده در کارت های سوخت خودروهای سواری شخصی و موتورسیکلت ها تا شهریور ماه معتبر خواهد بود و دارندگان کارت های سوخت می توانند این سهمیه ها را با همان نرخ ۷۰۰ تومانی قبلی از جایگاه ها دریافت کنند.
حالا خوبه یکبار هم ندیدش :android06:مگه میشه یادم بره؟
پنجشنبه گذشته با رفقا حرف شما و پیکانتون بود![]()
حالا خوبه یکبار هم ندیدش :android06:
pmالان ساعت 4.10 pm هستش یا am
جدی پرسیدی؟الان ساعت 4.10 pm هستش یا am
حالا جدی یا شوخیجدی پرسیدی؟
احتمالا هارد سوزوندن :general712:
قطعات رو از اینجا فرستادن امریکا ؟
جدی پرسیدی؟
شما باید قبل از اینکه کار با نرم افزار رو تکمیل کنی با اصول طراحی آشنا بشی اصول طراحی هم ارتباطی با نرم افزار ندارهدوستان من از بخش فتوشاپ سوالمو مطرح کردم جواب نداشت
گفتم شاید دوستان وب مستر تجربه داشته باشن یا حداقل بشناسن
من خواستم فتوشاپ رو یاد بگیرم توی گوگل سرچ کردم یه سایت خوب و حدودا اصولی پیدا کردم و کلشو یاد گرفتم و دستم راه افتاد حالا هرچی میگردم هیچ آموزشی دیگه پیدا نمیشه
سایت هایی دیگه هم هستن ولی اصولی آموزش نمیدن میگن اینو بزن با این میشه این پس به خاطر همین کارم تکراری میشه
اگر پیشنهادی دارین برای آموزش بگین واقعا خوشحال میشم
صرفا فتوشاپ رو برای طراحی لگو و بنر میخوام
با تشکر فراوان
قطعات رو از اینجا فرستادن امریکا ؟
یعنی الان ما قطعه تولید میکنیم؟
یا اینکه اول از امریکا خریدن اومده ایران بعد دوباره میفرستند اونور؟
:|
از همون هاردایی بود که به من پیشنهاد دادی؟احتمالا هارد سوزوندن :general712: