مگه این عارمان مشترک ما نبود؟! شاید اشتباه گرفتم
@zgg123 راستی واسه توام متاسفم:general601:
آواتارت کیه؟
پسر نیت داگ
مگه این عارمان مشترک ما نبود؟! شاید اشتباه گرفتم
@zgg123 راستی واسه توام متاسفم:general601:
آواتارت کیه؟
دوستانی که ویندوز 10 نصب کردن.
قبل از نصب کار خاصی لازم نیست انجام بدم ؟ یه درایو ntfs ساختم براش.
@MR-S
@Hamidreza23
@ALIREZA567
مطمئنم یکی از شما سه نفر ویندوز 10 نصب کرده.
اسپارتان یا همون Edge فقط برای ویندوز 10 اومده؟یا برا بقیه هم هست؟الان نصب کردم.
کنار ویندوز 8.1 ، فقط یه مشکلی هستتو منو بوت دیگه Ubuntu رو نشون نمیده.
از ظاهر ویندوز 10 خیلی راضیم :general601:
Cortana کجاست ؟
@AMIR0098 دیر گفتی
ویندوز 8.1 هم دارم اینو نصب کردم باهاش آشنا بشم تا بیاد :general601: مرورگر Spartan هم عالیه
نونوایتو چرا مدرن نمیکنی ؟ مثلا یه سایت درست کنی عکس نونتو بزاری تو سایتغلط اضافه :general601:
کاملا موافقم سایت بزنه منم با گذاشتن عکسای خرگوشم به رونق سایتش کمک می کنم:general706:نونوایتو چرا مدرن نمیکنی ؟ مثلا یه سایت درست کنی عکس نونتو بزاری تو سایت
اینجا هم دوستان برا بالا اووردن سایت کمکت میکنن
@Tidus
بد میگم ؟
امیدوارم ویندوز 10 تو مصرف بهینه باتری به مک برسهسرعت Spartan عجیب بالاست، شاید به خاطر ویندوز خالص باشه.
از اپرا هم سبک تره.
ویندوز هنوز خیلی راه داره تا به پایداری و بهینگی سیستم عامل های یونیکسی برسه.امیدوارم ویندوز 10 تو مصرف بهینه باتری به مک برسه
اگه مایکروسافت بتونه خودشو تو نسخه بعدی surface به مک بوک ایر برسونه(مصرف باتری) میشه رو خریدش فکر کرد:general105البته اگه پول داشته باشی که فعلا من ندارم
)
با این وضعیتی که الان داره اصلا نمیشه روش فکر کرد.ویندوز هنوز خیلی راه داره تا به پایداری و بهینگی سیستم عامل های یونیکسی برسه.
حیف پول بی زبون که روی سرفیس بدی (یک تبلت 12 اینچی بی مصرف)
مک بوک ایر بهترین انتخاب برای برنامه نویس هاست ، قابلیت حمل بالا ، عمر باطری بالا ، سیستم عامل مکینتاش ، کیفیت ساخت بالا ، تنها بدیش قیمت اش هست.با این وضعیتی که الان داره اصلا نمیشه روش فکر کرد.
همون مک بوک ایر انتخاب پخته تری احتمالا.
این مک بوک جدید هم که اومد اول راهه و خریدش اصلا به صرفه نیست.
اصلا تابلو نیست عاشق این فیلم شدی ها
اصلا تابلو نیست عاشق این فیلم شدی ها![]()
رید سخت افزاری میدونی چیه مهندس؟دکتر، قطعه ای مث هارد بسوزه یدک ب چ دردشون میخوره، اطلاعات رو لازم دارن
میفرستن شرکتش تو آمریکا بازیابی یا درست کنه
اینجا بحث اطلاعات نبود بحث خود هارد و سوختنش بودعزیز هارد به مشکل خورده پس اطلاعات هم مشکل دارن و در در دسترس نیستن حالا چه ربطی به داشتن قطعه یدکی داره وقتی اطلاعات نباشه
البته بک آپ دارن که وبلاگ هاش بالا میاد ولی ماله قبله و میخوان اطلاعات کامل رو برگردونن
نونوایی خوب نبود میخوای کلید سازی کنی قفل درست کنی![]()
حالا از کثیف و تمیز بودن این پولها اگه بگذریم ، این فیلم بر اساس ماجرای واقعی بود نمیتونستن که آخرش رو تغییر بدن ، اگه یک نفر با این پولها دووم نمیاره 100 نفر دیگه هستن که دووم میارن.پول کثیــــــــــــــف
علت اینکه اواتارم رو هم چند روز عوض نکردم به این بیشتر به همین خاطر بود که پول توی این فیلم کثیف و فریبندس
حتی اخر فیلم هم این اجنبی ها هم نشون دادن با پول کثیف نمیشه دووم اورد
یکی از بهترین فیلم هایی بود که دیدمپول کثیــــــــــــــف
علت اینکه اواتارم رو هم چند روز عوض نکردم به این بیشتر به همین خاطر بود که پول توی این فیلم کثیف و فریبندس
حتی اخر فیلم هم این اجنبی ها هم نشون دادن با پول کثیف نمیشه دووم اورد
ن فقط شما میدونیرید سخت افزاری میدونی چیه مهندس؟
یعنی همزمان روی 2 تا هادر اطلاعات ذخیره میشه که اگر مشکل پیش اومد همون لحظه سوئیچ میکنه روی اون کی هارد