亞歷克西得克薩斯州
کاربر تازه وارد
چ خبر دوزتان؟
سلامتی الکسیچ خبر دوزتان؟
سلام
دوستان به نظرتون ارزش داره توی سایت لیندا اکانت بخرم بعد آموزش های فتوشاپو دنبال کنم؟آخه آموزش های رایگانش خیلی کمه
دوست عزیز من توی سایت سون لرن برنامه نویسی و پی اچ پی رو ثبت نام کردم واقعا خیلی خوب و با جزئیات آموزش میده یک دوره فتوشاپ هم دارند سر فصل ها رو ببین و دموی آموزش رو هم دانلود کن ببین به کارت میاد یا نهسلام
دوستان به نظرتون ارزش داره توی سایت لیندا اکانت بخرم بعد آموزش های فتوشاپو دنبال کنم؟آخه آموزش های رایگانش خیلی کمه
دسته تبرچ خبر دوزتان؟
الان پلیس فتا رو میفرستم سراغتون :general105:بعضی از کاربران واقعا پیش خودشون چی فکر کردن: ))))))))))
یعنی گاها موردهای خاصی برای من اتفاق می افته که خیلی تک هستن :دی
کاربر می فرمایید که: واریز کردم ولی داخل اکانت نیست!
گردش حسابش را چک کردم چیزی واریز نکرده! با این حال بهشون توضیح دادم که شماره تراکنش بدید تا بررسی کنم! میگن که شماره تراکنش یادداشت نکردم. عرض کردم که ساعت و تاریخ دقیق واریزی و مبلغ واریزی را حداقل بفرمایید تا بررسی کنم! میگن که: دادم پلیس فتا شماره کارت ازم گرفتند خودشون کارشون بلدن معلوم میشه پرداخت کردم یا نه اونوقت اصلا رضایت نمیدم
بماند که با کلی کلمات درخور خودش، ما رو مورد عنایت قرار دادن!
خدا همه را به راه راست هدایت بفرماید انشالله![]()
بعضی از کاربران واقعا پیش خودشون چی فکر کردن: ))))))))))
یعنی گاها موردهای خاصی برای من اتفاق می افته که خیلی تک هستن :دی
کاربر می فرمایید که: واریز کردم ولی داخل اکانت نیست!
گردش حسابش را چک کردم چیزی واریز نکرده! با این حال بهشون توضیح دادم که شماره تراکنش بدید تا بررسی کنم! میگن که شماره تراکنش یادداشت نکردم. عرض کردم که ساعت و تاریخ دقیق واریزی و مبلغ واریزی را حداقل بفرمایید تا بررسی کنم! میگن که: دادم پلیس فتا شماره کارت ازم گرفتند خودشون کارشون بلدن معلوم میشه پرداخت کردم یا نه اونوقت اصلا رضایت نمیدم
بماند که با کلی کلمات درخور خودش، ما رو مورد عنایت قرار دادن!
خدا همه را به راه راست هدایت بفرماید انشالله![]()
حالا اینا یه پولی دادن !ما هم داریم از مورد ها , این ها تیکت های یه نفره با فاصله زمانی 5 ثانیه :دی
خریدش هم مبلغش هزار تومان بوده :دی
مشاهده پیوست 809609
شکایت و اینها زیاد داشتیم که گفتن! که راهنماییشون کردیم مشکل از کجا بوده و رفع کردن! مانند اطلاعات اکانتشون مشکل داشته و یا عدم تنظیم رابط های نیک یا پولشون برگشت خورده و ... بعد از راهنمایی و حل مشکل هم تعداد معدودی عذرخواهی کردن! جالب اینجاست تمامی راهنمایی هم داخل سایت براشون گذاشتیمما هم داریم از مورد ها , این ها تیکت های یه نفره با فاصله زمانی 5 ثانیه :دی
خریدش هم مبلغش هزار تومان بوده :دی
مشاهده پیوست 809609
جالب بود : ))))))))حالا اینا یه پولی دادن !
مورد داشتیم یارو اومده اسم خودشو سرچ کرده . بعد زنگ زده تهدید کرده که میرم شکایت میکنم که اسم من رو نوشتین تو سایتتون ! هرچی میگم خب خودت زدی که اینم نشون میده میگه نه . حالا من سرچ کردم این نباید اسم منو بزاره تو سایت ! : )) یه 6 ماهی هم هست رفته شکایت کنه !
حالا اینا یه پولی دادن !
مورد داشتیم یارو اومده اسم خودشو سرچ کرده . بعد زنگ زده تهدید کرده که میرم شکایت میکنم که اسم من رو نوشتین تو سایتتون ! هرچی میگم خب خودت زدی که اینم نشون میده میگه نه . حالا من سرچ کردم این نباید اسم منو بزاره تو سایت ! : )) یه 6 ماهی هم هست رفته شکایت کنه !
http://lmgtfy.com/?q=ایلاستریتور+چیهدوستان یه سوال
این همون آموزش های لیندا است ولی به صورت رایگان؟؟؟ link
آهان راستی ایلاستریتور چیه و چیکار میتونیم باهاش کنیم؟ آخه تو این آموزش هم هست
ببخشید سرتونو درد آوردما:general709:
ایلوستریتور یه برنامه ست شبیه کارل و فری هنددوستان یه سوال
این همون آموزش های لیندا است ولی به صورت رایگان؟؟؟ link
آهان راستی ایلاستریتور چیه و چیکار میتونیم باهاش کنیم؟ آخه تو این آموزش هم هست
ببخشید سرتونو درد آوردما:general709:
شما یه سرچ بزنی لینک جنریتور یا لیچر های زیادی هستن که میتونی لینک مستقیم ازشون بگیریدوستان راهی سراغ دارید که بدون فیلTر شKن بشه ویدیو hd و full hd از یوتیوب دانلود کرد ؟
convert2mp3.net خوب بود فیلTر شد
آپارات هم تا 150 مگ اجازه اپلود میده.