سوال من هم هستشکد پاپ اپ باکس باعث عدم دسترسی گوگل به صفحات سایت نمی شه؟
دقیق نمیشه گفتکد پاپ اپ باکس باعث عدم دسترسی گوگل به صفحات سایت نمی شه؟
من یه هفته پاپ اپ باکس anetwork رو گذاشتم الان مطالبم نسبتا بازدیدش کم تر شده دیگه برداشتمشدقیق نمیشه گفت
چون توی سورس صفحه نوشته های رو میشه دید
ولی خب یه لایه جاوا میاد روی سایت که ممکنه جلوی بات ها رو بگیره
به غیر از این کلا پاپ باکس کلاس سایت رو پاییین میاره
یه سایت دارمدقیق نمیشه گفت
چون توی سورس صفحه نوشته های رو میشه دید
ولی خب یه لایه جاوا میاد روی سایت که ممکنه جلوی بات ها رو بگیره
به غیر از این کلا پاپ باکس کلاس سایت رو پاییین میاره
توی وب مستر یاهو و بینگ ثبتش کردی؟یه سایت دارم
کلا توی یاهو و ... ایندکس نمیشه
فقط گوگل :|
یعنی تا به حال یه ورودی هم یاهو و بینگ و ... نداشتم :|
چرا از google analytic استفاده نمی کنید؟ :دی من سالهاست فقط همینو استفاده می کنم مشکلی هم نداشتمhistats چرا قاط زده ؟!
من از امشب وبگذر هم گذاشتم :general208:
---
وبگذر باعث کند لود شدن سایت میشد ، برداشتمش !
الان یه جایگزین خوب نیست بجای histats ؟؟!
نه ثبتش نکردم فقط توی وبمستر گوگل ثبت کردمتوی وب مستر یاهو و بینگ ثبتش کردی؟
قضیه اون یارو شده که زن نداشت دعا میکرد بچه دار بشهنه ثبتش نکردم فقط توی وبمستر گوگل ثبت کردم
انجمن موسیقیجهت ورود به مزایده علی الحساب هزار دلار واریز کن تا بگم :general707:
نمیدونستم باید ثبت بشه اصلا نمیدونستم اونا هم وبمستر دارنقضیه اون یارو شده که زن نداشت دعا میکرد بچه دار بشه![]()
بینگ الان ۶ ماه ثبت کردم٬ ولی حتی اگه دستی هم مطالب رو ایندکس کنم٬ بازم برام ثبت نمیشهنمیدونستم باید ثبت بشه اصلا نمیدونستم اونا هم وبمستر دارن
حالا ثبت کردم توی بینگ ولی یاهو رو نتونستم پیدا کنم))))))
گوگل لامصب خودش میاد ایندکس میکنه ولی محض احتیاط توی وبمسترش هم ثبت کردم فکر کردم بینگ هم اینطوریه
آخه قبلاها یاهو و بینگ خودشون ایندکس میکردن
به نظر من زیاد ورودی هم نخواهد داشت بینگ و یاهوبینگ الان ۶ ماه ثبت کردم٬ ولی حتی اگه دستی هم مطالب رو ایندکس کنم٬ بازم برام ثبت نمیشه
چون قبلا مطالب منو کپی میزدن و توی بینگ همون ساتا بالا اومدن٬ احتمال میدم منو به عنوان اسپم میشناسه که مطالبمو ایندکس نمیکنه
کل مطالبم فقط ۲ تا ایندکس کرده از حدود ۱۰هزار تا
به نظر من که اصلا این دو تا قابل مقایسه با گوگل نیستنبه نظر من زیاد ورودی هم نخواهد داشت بینگ و یاهو
ولی اینکه سایت من حتی تا به حال یک ورودی هم از یاهو وبینگ نداشته یکم برام قابل هضم نبود
ورودی هاش اصلا قابل مقایسه نیستبه نظر من که اصلا این دو تا قابل مقایسه با گوگل نیستن
مثلا من یه وبلاگ داشتم که بعد از یکسال به دستور فیلترینگ پاک شد
اینجور مواقع گوگل بعد از حداکثر 10 15 روز اگه ببینه تعداد ارور های سایت زیاده و درست نمیشه
خودش اتوماتیک کل ایندکس ها رو موقتا حذف میکنه
ولی بعد از 4 5 ماه از این مسئله هنوزم از توی بینگ و یاهو پاک نشده :|
بدهاستفاده از hotlinks خوبه یا نه؟