hosein.blak
Registered User
- نوشتهها
- 1,022
- لایکها
- 299
نیازمند phpکار برای یه سری تغییرات جزئی با پرداخت هزینه..
آره انگار...این ارور مربوط به هاست میشه دیگه؟!
Google detected a significant increase in the number of URLs we could not access. It is likely that your server had an internal error or was busy when attempting to process these requests.
خطاب به کسایی که میان تو این تاپیک:
اساسی دارید پول به جیب میزنید ها ... :general505:
سلام
اول اینکه اگه اون عکسی که تو پاتوق ازت یکی از بچه ها گذاشته بود خودت بودی خیلی خوش تیپی!
سوم هم اینکه به پولی رسیدم بعدا گفتم میخوام تیم وبمستری تشکیل بدم بهت خبر میدم، فعلا که خبری نشده![]()
نرم افزار های زیر هست (همشون زیر 200 مگ حجمشون):منو صدا زدی ؟
@zgg123
رشته معماری بودی قبلا ؟
برنامه ای هست که حجمش کم باشه و بشه باهاش نقشه dwg کشید ؟
میتونم تو یکی دوساعت اتوکد یا مشابهش رو یاد بگیرم ؟ (در حد تبدیل یه عکس به dwg )
بقیه دوستان اگه با اتوکد اشنا هستن لطفا جواب بدید. با تچکر.
بر عکسخطاب به کسایی که میان تو این تاپیک:
اساسی دارید پول به جیب میزنید ها ... :general505:
همیشه از بیرون قشنگه قضایاپس چرا دومــا نداشت صحبتـات ؟ نکنه سانسور کردی ؟
عکسه خودمم ولی ناکس بدون اجازه عکسمو گذاشت ! چه کارش کنیم دیگه نیما دیگه .. :general308:
این @afshin313 که دستمو نگرفت . بلکه تو کاری کنی عجقـم . :general709::general504:
از edge tomarrow خوشم نیومد (اولش)دوستانی که inception رو دیدن، edge of tomorrow هم ببینید. تو edge of tomorrow درباره زمان یه اتفاق جالبتر میفته
@Hamidreza23
جفتشون اسم فیلمه.
ادج عاو تومارو جز ۳ فیلم خوبیه که دیدمدوستانی که inception رو دیدن، edge of tomorrow هم ببینید. تو edge of tomorrow درباره زمان یه اتفاق جالبتر میفته
@Hamidreza23
جفتشون اسم فیلمه.
همیشه از بیرون قشنگه قضایا
و تو چه دانی از به گاج رفتن بلاگفا؟
یکیش apocalypto هست که احتمالا دیدی.اون 2 تای دیگه هم بگو دانلود کنیم![]()
آپوکالیپتویکیش apocalypto هست که احتمالا دیدی.
اونیکیم در پست های بعد معرفی میکنم![]()
3c lite رو نمیدونم ولی g630 گوشیه خودمه ، عالیه و خیلی ازش راضیمدوستان یک عدد گوشی تلفن همراه
در حدود 400 تومن پیشنهاد بدید
من خودم
huawei 3c lite
huawei g630
مد نظرمه
چجوریان اینا؟
edge of tomorrow به گرد پای inception نمیرسهدوستانی که inception رو دیدن، edge of tomorrow هم ببینید. تو edge of tomorrow درباره زمان یه اتفاق جالبتر میفته
@Hamidreza23
جفتشون اسم فیلمه.
سومی اش هم این هست : 10Things I'd Lick About Youیکیش apocalypto هست که احتمالا دیدی.
اونیکیم در پست های بعد معرفی میکنم![]()