کلا فامیلی در **** ندارمبله معاون جناب حداد عادل در فرهنگستان زبان و ادب فارسی هستند.
کلا فامیلی در **** ندارمبله معاون جناب حداد عادل در فرهنگستان زبان و ادب فارسی هستند.
شما با این یوزر در ارتباط باشین احتمال اینکه برید تو **** زیاده.چون استعدادشو دارین.کلا فامیلی در **** ندارم
دیدم جمله ی قشنگیه گفتم اینجام بذارمش
بیشتر به کار فلک زده میاد:general705:
اگر همت داشته باشی، همواره به زندگی و روش خود ادامه خواهی داد ، فقیر یا غنی بودن شرط لازم تفکر نیست.می توان در همه حال با کتاب وافکار خود سرگرم باشی.کافی است به خود تلقین کنی که مغزم آزاد است تا نیروهای پنهانت بکار افتند..
@فلک زده
طرز گفتارم میگید؟شما با این یوزر در ارتباط باشین احتمال اینکه برید تو **** زیاده.چون استعدادشو دارین.
موفق باشین دوست گرامی
همه الان دارن امتحان میدن .دوستان چرا اینقد فعالیت توی این تاپیک کم شده؟
همه تون دارید به قول اون دوستمون پول پارو میکنیدا))
adhexa/com@afshin313
میخواستم تو خصوصی ازت بپرسم ، چند سایت خارجی معتبر که به ازای لود شدن پول می دن معرفی کنی ، گفتم اینجا بگی بهنر هست
بقیه دوستان هم استفاده می کنن .
مممنونم ، اجرت با مولام کریشناadhexa/com
با این فقط کار کردم. 500 $ هم تقریبا برداشت داشتم ازش.
غلامم :دیمممنونم ، اجرت با مولام کریشنا
مایه دارم شدم جبران می کنم.
صداباران .......دلیل موفقیت nex1music.com از نظر شما ؟
گوگل اصولا با راه انداختن بازی و یه سری شغل های کاذب باعث رونق خودش میشهاین گوگلم خودشو مسخره کرده از یه طرف میگه بک لینک نخرین بعدش ملاک رتبه بندیش بک لینکه .
گوگل نگفته که بک لینک تو رتبه بندی ها تاثیری نداره ، گفته بک لینک ساختگی نخرید(منظورش اینکه بک لینک باید طبیعی باشه ، یعنی خود کاربرها سایت ات رو به اشتراک بزارند)این گوگلم خودشو مسخره کرده از یه طرف میگه بک لینک نخرین بعدش ملاک رتبه بندیش بک لینکه .
یه جفت واکی تاکی بخر 10 15 تومنآقا من میخوام برم رو سقف این آنتن رو میزوون کنم ، دوتا گوشی دارم با یه کامپیوتر + یه اینترنت. چجوری ارتباط صوتی یا تصویری برقرار کنم که Real time باشه؟چیزی به ذهنم نمیرسه. یاهو + وایبر + اسکایپ تست شد خوب نبود
گزینه ی بسیار خوبیه ولی با همین کامپیوتر و اینترنت باید ردیفش کنمیه جفت واکی تاکی بخر 10 15 تومن
این جنگولک بازی ها رو هم نمیخواد در بیاری
خودت همینطوریش جانگولر هستی![]()