برنامه ی خوبی بود ، درست کار میکرد Real time هم بود. فقط یه مشکل داشت نمیدونم چرا صدا کم رو نمیشناخت باید حتما داد میزدممن امتحان نکردم. توضیحاتش نوشته صوتی هست.
این همه سوال جواب کردی ولی فک کنم ارتفاع پشت بومتون 4 متر نیسبرنامه ی خوبی بود ، درست کار میکرد Real time هم بود. فقط یه مشکل داشت نمیدونم چرا صدا کم رو نمیشناخت باید حتما داد میزدمبا چندتا گوشی تست کردم همش همینجوری بود. جلوی tv هم که میزاشتم اصلا هیچ صدایی رو انتقال نمیداد. کلا بیخیال شدم. یکی رو فرستادم رو سقف خودمم اینجا جلوی tv نشستم ، هر موقع گرفت داد میزنم
![]()
۲تا گوشی وایفای داره؟برنامه ی خوبی بود ، درست کار میکرد Real time هم بود. فقط یه مشکل داشت نمیدونم چرا صدا کم رو نمیشناخت باید حتما داد میزدمبا چندتا گوشی تست کردم همش همینجوری بود. جلوی tv هم که میزاشتم اصلا هیچ صدایی رو انتقال نمیداد. کلا بیخیال شدم. یکی رو فرستادم رو سقف خودمم اینجا جلوی tv نشستم ، هر موقع گرفت داد میزنم
![]()
خدا رو شکر مدیر شرکت هایی مثل گوگل و مایکروسافت ایرانی نیست ، خیلی موارد پیش امده رقبا اومدن برای پلتفرم ها رقیب برنامه نوشتن ، یا حتی به توسعه اش کمک کردن !مدیر بلاگفا امکان نظرت دادن برای کاربران بیان رو مسدود کرده بوده تا مبادا مهاجرت کنن واقعا خنده داره
عکس رو ببین خوبه یا نهمرسی
با لوگوش مشکلی ندارم فقط می خوام به جای اون موزیک سی اسم سایت رو بنویسم
به مدیر سایت چهارده تیکت زدم می گه فایل پی اس دی رو ویرایش کن می گم مرد حسابی اصلا فایل پی اس دی نیست تو قالبی که به من دادید :|
نه بیشترهاین همه سوال جواب کردی ولی فک کنم ارتفاع پشت بومتون 4 متر نیس
اگه اینطوری بود که میتونستی یه شلنگ بلند بدی دست یارو و خودت توش داد بزنی
حال میکنی این همه ایده بهت میدم؟
مرسی برم امتحان کنم.۲تا گوشی وایفای داره؟
اپ واکی تاکی به وفور تو مارکت ها هست.
رو گوشی لاین نصب کن + لپتاپ.تماس تصویری با سرعت کمم امکان پذیره.
ازین بسته های مکالمه رایگان ایرانسل یا همراه اول بگیر.
دور ال ان بی هم ورق الومینیم بپیچ که نویز نگیره
اگه نشد اصن آنتنو بیخیال :|
مرسی دمت گرم خیلی خوبه:general504:عکس رو ببین خوبه یا نه
عکس رو جایگزین این http://livesong.ir/wp-content/themes/ID1160/images/icon.png کن
مشاهده پیوست 815945
یه همسایه داشتیم یه مکعب فلزی درست کرده بود.بعد آنتنو گزاشته بود توش.بعد یه پارچه با طرح کولر کشیده بود روشنه بیشتره
مرسی برم امتحان کنم.
لامصب میان جمع میکن میرن مجبورم هی دوباره نصب کنم![]()
خداییش شما هم دلتون خوشه با این تلوزیون ، یک اینترنت درست درمون بگیر ، هر چی که میخواهی رو استریم کن آنلاین ببین. (من خودم ماهی 1 ساعت هم تلوزیون نمیبینم ، به خودم باشه برای خونه اصلا تلوزیون نمیخرم )نه بیشتره
مرسی برم امتحان کنم.
لامصب میان جمع میکن میرن مجبورم هی دوباره نصب کنم![]()
این پارچه با طرح کولر خیلی خوبه باید روش فکر کنم.یه همسایه داشتیم یه مکعب فلزی درست کرده بود.بعد آنتنو گزاشته بود توش.بعد یه پارچه با طرح کولر کشیده بود روش
خیلی طبیعی بود
توام اون کارو کن.
تو اراک اصن جمع نمیکنن.ولی یه نویز خری میفرستن که کلا قطعه + از هر ۳ اراکی ۱ نفر سرطان داره :|
اینترنت درست درمون نیست تو شهرمون من چه کنم؟ الان فقط یه جا نامحدود میده منم از همون جا میگیرم. 256 سرعت دانلود 120 ماهی 35 تخداییش شما هم دلتون خوشه با این تلوزیون ، یک اینترنت درست درمون بگیر ، هر چی که میخواهی رو استریم کن آنلاین ببین. (من خودم ماهی 1 ساعت هم تلوزیون نمیبینم ، به خودم باشه برای خونه اصلا تلوزیون نمیخرم )
256 نامحدود سرعت 120 ، ماهی 35 تومن ، خیلی خوبه ، کجا هست بگو ما هم بگیریم ، الان من هر چی گشتم نا محدودها شون مصرف منصفانه هست.اینترنت درست درمون نیست تو شهرمون من چه کنم؟ الان فقط یه جا نامحدود میده منم از همون جا میگیرم. 256 سرعت دانلود 120 ماهی 35 ت
با این سرعت + فیلترشکن اصلا نمیشه دید تست کردم. همش قط میشه.
512 نامحدود ماهی 80 ت
1mb ماهی 150
2 مگ هم ماهی 220
حالا با این قیمت هایی که دارن سرعتشون هم خوب نیست.
با این تفاسیر آیا گذاشتن یک دیش ببخشید یک آنتن به صرفه تر نیست؟
شهرتون شاتل نداره ؟اینترنت درست درمون نیست تو شهرمون من چه کنم؟ الان فقط یه جا نامحدود میده منم از همون جا میگیرم. 256 سرعت دانلود 120 ماهی 35 ت
با این سرعت + فیلترشکن اصلا نمیشه دید تست کردم. همش قط میشه.
512 نامحدود ماهی 80 ت
1mb ماهی 150
2 مگ هم ماهی 220
حالا با این قیمت هایی که دارن سرعتشون هم خوب نیست.
با این تفاسیر آیا گذاشتن یک دیش ببخشید یک آنتن به صرفه تر نیست؟
اینم مصرف منصفانه داره ، 16 گیگ.256 نامحدود سرعت 120 ، ماهی 35 تومن ، خیلی خوبه ، کجا هست بگو ما هم بگیریم ، الان من هر چی گشتم نا محدودها شون مصرف منصفانه هست.
آنتن ات شبکه های پورن هم میگیره ، اگر آره خوبه ( بچه بودیم ، همچین از ماهواره بد میگفتن ، ما فکر میکردم هر شبکه ای که بزنی دیگه بکن بکونه :دی ، بعد برای اولین بار که شبکه هاشو غلتک دادیم تا چند هفته دپرس بودیم :android04![]()
نه ندارهشهرتون شاتل نداره ؟
اگه بتونی نمایندگی شاتل رو تو شهر خودتون بگیری ضرر نکردیاینم مصرف منصفانه داره ، 16 گیگ.
اندیشه سبز خزر
نه نمیگیره
نه نداره
پول + مغازه ندارم. ولی مرسیاگه بتونی نمایندگی شاتل رو تو شهر خودتون بگیری ضرر نکردی
فک نکنم نمایندگی رو همینطور الکی الکی به هر کسی که بدناگه بتونی نمایندگی شاتل رو تو شهر خودتون بگیری ضرر نکردی