اگه تنظیمات به همین شکل باشه بله درسته ( میتونه به هر شکلی باشه ولی معمولا اگر فعال کنن به همین شکله )کدش رو درست زدم ؟ همونه که گفتم؟
اگه تنظیمات به همین شکل باشه بله درسته ( میتونه به هر شکلی باشه ولی معمولا اگر فعال کنن به همین شکله )کدش رو درست زدم ؟ همونه که گفتم؟
اگه تنظیمات به همین شکل باشه بله درسته ( میتونه به هر شکلی باشه ولی معمولا اگر فعال کنن به همین شکله )
بلی ولی برای سایت y.com تاثیر مثبت داره چون یه جور لینک حساب میشه براشsoft98 , p30download , downloadha و... همشون از آسیاتک سرور دارن.
دوستان سایت x.com اگه از y.com عکس لود کنه روی سئو تاثیر منفی داره ؟
اینها مستقیم از خود آسیاتک میگیرن یا هاست دی ال ؟soft98 , p30download , downloadha و... همشون از آسیاتک سرور دارن.
چرا دارهاگه عکس لینک نداشته باش که بک لینک حساب نمیشه!
@l3est فک نکنم طوری بشه اما به نظرم روی ورودی گوگل ایمیج تاثیر منفی داره ، برای من که اینطور بوده.
برای اینکه عکسهاشون لینک دار هست:general705:چرا داره
پس فکر میکنی چرا سایت های آپلود عکس این همه Links in داره ؟
عکس رو اگه لینک دار هم نکنی بک لینک حساب میشه ...برای اینکه عکسهاشون لینک دار هست:general705:
من دیگه حرفی ندارم.عکس رو اگه لینک دار هم نکنی بک لینک حساب میشه ...
خیلی جاها از عکس های بدون لینک استفاده شده ولی دیدم که بک لینک حساب شده
به نظر منم بک لینک حساب میشه چون ادرس اون میره توی سورس ، گوگل هم سورس رو میخونهمن دیگه حرفی ندارم.
@Milad._.R
الان ینی google.com شد بک لینک واسه گوگل؟! تو سورس هستش دیگه. بیــــــخـــــیـــال!به نظر منم بک لینک حساب میشه چون ادرس اون میره توی سورس ، گوگل هم سورس رو میخونه
شما Alt و Title براش تعریف کن هیچ مشکلی برات پیش نمیادsoft98 , p30download , downloadha و... همشون از آسیاتک سرور دارن.
این که از دامنه یه سایت برای همون سایت بک لینک حساب بشه وجود دارهالان ینی google.com شد بک لینک واسه گوگل؟! تو سورس هستش دیگه. بیــــــخـــــیـــال!
بله بخش فروش دامنه...
عکس رو اگه لینک دار هم نکنی بک لینک حساب میشه ...
خیلی جاها از عکس های بدون لینک استفاده شده ولی دیدم که بک لینک حساب شده
این مورد خیلی وقته توسط هاست ها بسته میشه بخاطر مسائل امنیتیعــــــــــــــــزیزان دل
من دومینم که هنوز فعال نشده. ولی فایلهام رو ریختم توی کنترل پنل.
قدیم به وسیله آی پی سرور میشد وصل بشی سایت رو بدون نیاز به دومین بالا بیاری . یه همچین چیزی میزدم:
http://43.12.123.12/~cloob
یادم نمیاد چجوری باید میزدی بیاره . کسی میدونه ؟
شدیداعایا شمام امروز افت داشتید ؟