MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
دیروز ی مقدار بود، اما امروز شدید شدهشدیدا
دیروز که بازدید نصف بودش
امروز هم که بدتر
نمیدونم دلیلش کنکوره یا چیز دیگه ای دخیله تو این امر :|
فک کنم تا شنبه ادامه داره
دیروز ی مقدار بود، اما امروز شدید شدهشدیدا
دیروز که بازدید نصف بودش
امروز هم که بدتر
نمیدونم دلیلش کنکوره یا چیز دیگه ای دخیله تو این امر :|
عجیب کم شده هادیروز ی مقدار بود، اما امروز شدید شده
فک کنم تا شنبه ادامه داره
الان تقریبا 3 روزه کل ایران مشکل نت دارن، مخصوصا 11 شب و 1 بامداد شدید میشهشاید یکی از دلایل کم شدن بازدید ها وضعیت اینترنت باشه، فکر میکردم فقط اینترنت مخابرات مشکل داره ولی این هاستی که دارم (داخل ایران هست) هم مشکل داره.
مشاهده پیوست 816927
داغونه داغونخدا بخیر بگذرونه فروش خیلی افت کرده
نت ملت رو اون موقع قطع میکننالان تقریبا 3 روزه کل ایران مشکل نت دارن، مخصوصا 11 شب و 1 بامداد شدید میشه
مشکل از زیرساخت هست مث اینکه
افت آمار ماله کنکوره دیگه
دیشب رفتیم تو خیابون بستنی بخوریم
همیشه یارو بستنی فروشه یه صف عریض دم مغازه ش بود
ولی دیشب تا فیش گرفتم همون وقت بستنی رو داد
ببین کنکور با ملت چه میکنه که دیگه بستنی هم نمیخورن :general607:
خدا بخیر بگذرونه فروش خیلی افت کرده
بک لینک فقط به این میگن:عکس رو اگه لینک دار هم نکنی بک لینک حساب میشه ...
خیلی جاها از عکس های بدون لینک استفاده شده ولی دیدم که بک لینک حساب شده
<a href="#"></a>
یعنی شما میگی حتی اگه آلت و تایتل هم برای عکس در نظر گرفته بشه بازم گوگل میفهمه ماله کدوم سایته؟؟؟؟؟افت بازدید و فروش در این بازه زمانی هر سال شدید بوده و یک چیز طبیعیه...
دوستان وب مستر ، در صفحات قبل دیدم در مورد سئو بحث میکردید
این رو بگم که سئو تا حدی علمی تجربی هست و خیلی چیزا و مواردی که سئو کارا رعایت میکنن هیچ جا نوشته نشده ولی خب موثر هست
و خیلی چیزایی هم که خود گوگل اعلام کرده تاثیر چندانی نداشته
و خیلی چیزای دیگه هم هست که شاید سئو کارا و وبمسترا اصلا انجام ندن ولی برای افزایش رتبه در گوگل خیلی موثر و مفید باشه
پس سعی کنید اگر اینقدر با اطمینان در مورد سئو نظر میدید تجرب اون موضوع رو داشته باشید
و برای عکس ها بگم که عکس ها برای گوگل مهم شناخته میشن ، شما اگر یک مطلب رو کپی کنید حتی اگر عکس رو هم داخل هاست خودتون آپلود کنید باز هم detail عکس تغییر نمیکنه و گوگل از این طریق میتونه تشخیص بده که تصویر اصلی رو چه کسی قرار داده و در نتیجه ها بالاتر نشونش بده و راه های دیگه که خب گوگل جایی اعلام نکرده...
در پناه حق
از hacklog-remote استفاده کندوستان برای آپلود فایل روی یه سرور دیگه چه افزونه ای تو وردپرس باید نصب کنم ؟
این دوتا رو امتحان ارور میدن :
https://wordpress.org/plugins/hacklog-remote-attachment/screenshots/
http://hamyarwp.com/آپلود-رسانه-وردپرس-بر-روی-ftp-سرور-دیگر/
HTTP Remote path را برابر . بذارخطا :
کد:Warning: Parameter 1 to wp_handle_upload_error() expected to be a reference, value given in /home/account/public_html/domain.ir/wp-content/plugins/hacklog-remote-attachment/includes/hacklogra.class.php on line 539 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/account/public_html/domain/wp-content/plugins/hacklog-remote-attachment/includes/hacklogra.class.php:539) in /home/account/public_html/domain.ir/wp-includes/pluggable.php on line 1196
ویرایش :
دستکاریش کردم الان بهتر شد، ولی تو مسیر اشتباه آپلود میکنه
به جای
/public_html
تو این مسیر آپلود میکنه :
public_html/public_html
ویرایش دوم :
FTP Remote path
HTTP Remote path
اینارو نوشتم uploads یه پوشه تو ftp ساخت با اسم uploads و الان درست نشون میده. ولی تو مسیر Root مشکل داره آپلود نمیکنه.
۲۰ ۳۰ تا کلا تست زدم :/ منفی نباشن خوبه :/@afshin313 : کنکور رو دادی ؟ چه کردی ؟
باشهدوستان صدای پلیر های pc من قطع شده ولی صدای خود سیستم هستش و بخش real teck هم تستش صدا میده
Remote base URL را خالی بذارقبلا اینکارو کردم، جواب نمیده.
یه بار جفتشون رو . زدم. یه بار
ftp = public_html
. = http
تو تنها امید ما بودی۲۰ ۳۰ تا کلا تست زدم :/ منفی نباشن خوبه :/
باشه