afshin313
Registered User
:general711:به من اعتماد کنکارت باباتو کش رفتی :android06:
@Hamidreza23 ارسال ایمیل درست شد.مثه گاو الان میفرسه.
:general711:به من اعتماد کنکارت باباتو کش رفتی :android06:
اره الان مث خر اومد.:general711:به من اعتماد کن
@Hamidreza23 ارسال ایمیل درست شد.مثه گاو الان میفرسه.
من باشم اولی@ALLofPTusers
دوستان الان به شما باشه اگر بهتون بگن یه سایت تو یک موضوع تخصصی (مثلا بازی یا هرچیزی تو این مایه ها) هست با بازدید دوروبر 2000 تا که امکان رشدش طی 1-2 سال تا 10-12 هزار آی پی هم هست از طرفی یک سایت دیگه هم هست که تو همه موضوعات وارد شده (یه چیزی تو مایه های سایت بیتوته ولی نه از این تفریحی هایی که کاملا زرد هستن) و آی پی الانش حدود 7-8 هزارتاست و امکان رشدش طی 1-2 سال تا 20-30 هزارتا هم هست! کدوم رو انتخاب می کنید! یعنی اگر هر کدومو خواستید بهتون دادن بین این دوتا کدوم رو انتخاب خواهید کرد!!! شاید نیاز به توضیحات بیشتری هم باشه!!! ولی فعلا ببینم جواباتون چیه شاید تاپیک جدا زدم! اینم بگم که فرض رو بر این بگیرید که تو اون موضوع تخصصی شما وارد هستید!!! آینده نگرانه هم به موضوع نگاه نکنید و همین الان با جوانب حال حاضر رو در نظر بگیرید! برآیند کدوم یک از این موضوعات برای یک شخص بهتره!
------------
کلا گوگل و بینگ هیچی نمیفهمن!!! وگرنه فهم تو بالاست!
میگه که این ترافیکی که داری چجوری بدست اومده! مثلا شما تبلیع سایتتو داری میکنی! بعد کلیک هایی که رو تبلیغت یا لینکی که گذاشتی شده بر این اساس بوده که یه پاداشی رو برای کلیک کردن در نظر گرفتی (که این تبلیغ تبلیغ خوبی نیست اصولا) یا اینکه تبلیغت اونقدر جذابیت داشته که بدون در نظرگرفتن پاداش، فرد موردنظر رو اون کلیک کرده!
سادش اینه:
non-incentive : بدون در نظر گرفتن هیچ پاداشی ترافیک روانه سایتت شده!
incentive : با در نظرگرفتن پاداش ترافیک رو وارد سایتت کردی!
حالا راستشو بگو سایتت رو از روش دوم آوردی بالا؟!!! واقعا از تو انتظار نداشتم!
خخخ
نه به هیچ عنوان@ALLofPTusers
کلا گوگل و بینگ هیچی نمیفهمن!!! وگرنه فهم تو بالاست!
میگه که این ترافیکی که داری چجوری بدست اومده! مثلا شما تبلیع سایتتو داری میکنی! بعد کلیک هایی که رو تبلیغت یا لینکی که گذاشتی شده بر این اساس بوده که یه پاداشی رو برای کلیک کردن در نظر گرفتی (که این تبلیغ تبلیغ خوبی نیست اصولا) یا اینکه تبلیغت اونقدر جذابیت داشته که بدون در نظرگرفتن پاداش، فرد موردنظر رو اون کلیک کرده!
سادش اینه:
non-incentive : بدون در نظر گرفتن هیچ پاداشی ترافیک روانه سایتت شده!
incentive : با در نظرگرفتن پاداش ترافیک رو وارد سایتت کردی!
حالا راستشو بگو سایتت رو از روش دوم آوردی بالا؟!!! واقعا از تو انتظار نداشتم!
هفت تا سایت میزنیم ماهی 1 درمیاریم ازشون دیگهسلام دوستان
یکی از دوستای من که توی اژانس کار میکنه ازم خواسته که توی شرکتشون شروع به کار بکنم
شما باید 7 تا وبسایت رو مدیرت کنید
سئو بلد باشید و محتوی بفرستید روی وب
پکیج های وب رو توی سایت هایی مثل ایستگاه و ایران تجارت ثبت کنید
یکم گرافیک و فتو شاپ بلد باشید
تبلیغات رو هماهنگ کنید
و همین
روزی هم 5 ساعت باید توی اژانس باشید
یه تومن هم فعلا حقوق باهاشون صحبت کردم
محدوده سهروردی
کسی خواس پیام بده
هفت تا سایت میزنیم ماهی 1 درمیاریم ازشون دیگه
(منظورم اینه که 1 ت کمه)
10 - 12 هزارتا آی پی برای یک سایت تخصصی اونم تو 2 سال اصلا چیز عجیب غریبی نیست!!! اتفاقا خیلی هم آمار خوبیه! تازه باید خوب کار کرد تا تو این مدت به این آمار رسید!!! برای سایتی که از همه قلم مطلب بذاره هم اگر نخواد بک لینک های کیلویی بگیره یا لینک بیلدینگ کیلویی کنه، رسیدن به آمار 20-30 هزارتا در این مدت میشه گفت منصفانه هست اونم اگر درست کار کنه!!!اول اینو بگم که سایتی که تا 2 سال دیگه بخواد برسه به 12 هزار تا به هیچ دردی نمیخوره
همین الانش 10 12 هزار تا دیگه چیز شاخی نیس چه برسه به 2 سال دیگه
اما در مورد این دو موضوع به شخصه دومی رو انتخاب میکنم چون هم دست آدم باز تره هم آمار بهتری داری و ارزش هزینه ای که میدمو داره
ولی خب اگه اولی رو هم همینطوری بهم بدن قبول میکنم
خرید یک سایت چیزیه که من اصلا بهش اعتقادی ندارم!!! آدم باید خودش سایتو با تمام اون پی ریزی هایی که میخواد بیاره بالا! من هم اصولا روند خودم رو تو بالاآوردن سایت دارم و به همین دلیل این سایت هایی که برای خرید هستن اصولا روند جالبی ندارن!!! ولی دلیلت از اینکه میگی اولی چیه؟!من باشم اولی
چقدری میخواد بفروشه بهت حالا؟
میدونستم تو پسر خوبی هستی!نه به هیچ عنوان
اونم مربوط به یه شرکت تبلیغاتی بود:general705:
اتفاقا 10 هزار تا آی پی برای سایت تخصصی خیلی کمه10 - 12 هزارتا آی پی برای یک سایت تخصصی اونم تو 2 سال اصلا چیز عجیب غریبی نیست!!! اتفاقا خیلی هم آمار خوبیه! تازه باید خوب کار کرد تا تو این مدت به این آمار رسید!!! برای سایتی که از همه قلم مطلب بذاره هم اگر نخواد بک لینک های کیلویی بگیره یا لینک بیلدینگ کیلویی کنه، رسیدن به آمار 20-30 هزارتا در این مدت میشه گفت منصفانه هست اونم اگر درست کار کنه!!!
دست آدم بازتره قبول ولی خب درآمدی که از این سایت های معمولی در میاد هم اکثرا از پاپ آپ و همکاری در فروشه!!! که من اصلا نمیتونم با این نوع درآمد کنار بیام! نمیدونم چرا درآمدش برام جذابیتی نداره! از طرفی این ها پایدار هم نیستن!!! ولی اگر بشه یک برندینگ درست تو همین حوزه ها به وجود آورد مثل سایت برترین ها میشه کارهای خوبی رو کرد! که از اون طرف هم میشه گفت برند کردن این جور سایت ها واقعا کار سختیه چون باید متفاوت باشی و متفاوت بودن تو این جور سایت ها چیزیه که به راحتی نمیشه بهش رسید!!!
خرید یک سایت چیزیه که من اصلا بهش اعتقادی ندارم!!! آدم باید خودش سایتو با تمام اون پی ریزی هایی که میخواد بیاره بالا! من هم اصولا روند خودم رو تو بالاآوردن سایت دارم و به همین دلیل این سایت هایی که برای خرید هستن اصولا روند جالبی ندارن!!! ولی دلیلت از اینکه میگی اولی چیه؟!
میدونستم تو پسر خوبی هستی!
تو یه دونه بزن مثه نکس وان ماهی 7 8 تومن در بیارهفت تا سایت میزنیم ماهی 1 درمیاریم ازشون دیگه
(منظورم اینه که 1 ت کمه)
یه نکس وان برات میخرم گریه نکن )))تو یه دونه بزن مثه نکس وان ماهی 7 8 تومن در بیار
منم بدجور رفتم تو کار این نکس وان ها :general408:
شما منظورت از سایت های تخصصی دقیقا چیه؟! اگر منظورت سایت هایی مثل دانلود آهنگ و فیلم و نرم افزار هست من اصلا منظورم اینا نیست! مثلا من گفتم سایت بازی منظورم دانلود بازی نبود بلکه سایتی مثل Gamefa بود یا مثلا تو حوزه های تخصصی دیگه میشه زومیت و دیجیاتورو مثال زد! حالا جالبه که این سایت ها اکثر بازدیدشون دایرکت هستن و این نشون میده که گوگل و سئو نقش کمتری داره در بازدید و موفقیت این سایت ها!!! در حقیقت برند بودن این ها این بازدید رو براشون به ارمغان آورده!اتفاقا 10 هزار تا آی پی برای سایت تخصصی خیلی کمه
الان شما نگا کنی سایت هایی که به صورت تخصصی و حرفه ای دارن فعالیت میکنن همین الان 10 12 هزار تا آی پی رو رد کردن
بعدم شما داری میگی الان 2000 تاست و تا 2 سال دیگه 12 هزار تا میشه. منم دارم میگم الکسای زیر 1000 ایران دیگه الان چیز دست نیافتنی نیس
یعنی هرکسی اگه یکم از مسائل وب مستری و سئو در بیاره خیلی راحت میاد زیر 1000 که حدودا میشه بین 8 تا 12 هزار تا آی پی به بالا
درآمدزایی از سایت هم فعلا همون چیزاییه که گفتی. چون اینا جز راحت ترین راه های کسب درآمد از نت هستن. اگه شما نتونی از همینا پول در بیاری مطمئن باش از روش های دیگه هم نمیتونی
در مورد پایداری هم اینطور بگم که نه تنها بسیار پایدار هستن بلکه روز به روز آمارشون هم بیشتر میشه. قبلانا کی میدونست برای پخت غذا و کیک و اینا میشه رفت توی نت و آموزش های بسیار مختلفشو دید؟
الان ملت میخوان آب بخورن هم میرن تو نت سرچ میکنن بعد میخورن. گرچه هنوز خیلی خیلی با کشور های دیگه فاصله داریم ولی خب خیلی خیلی هم جا برای رشد سایت ها وجود داره مخصوصا اونایی که عموم مردم رو درگیر میکنه
خیلی جالب گفتیشما منظورت از سایت های تخصصی دقیقا چیه؟! اگر منظورت سایت هایی مثل دانلود آهنگ و فیلم و نرم افزار هست من اصلا منظورم اینا نیست! مثلا من گفتم سایت بازی منظورم دانلود بازی نبود بلکه سایتی مثل Gamefa بود یا مثلا تو حوزه های تخصصی دیگه میشه زومیت و دیجیاتورو مثال زد! حالا جالبه که این سایت ها اکثر بازدیدشون دایرکت هستن و این نشون میده که گوگل و سئو نقش کمتری داره در بازدید و موفقیت این سایت ها!!! در حقیقت برند بودن این ها این بازدید رو براشون به ارمغان آورده!
بذار مسئله رو روشن تر کنم! مثلا تو حوزه پوشش تکنولوژی، شما کلمات کلیدی خیلی محدودتری نسبت به سایتی که از همه چیز مطلب میذاره داری که به غیر از یه تعدادی از این کلمات، بقیشون بازدید آنچنان زیادی ندارن!!! مثلا یکی از اون پربازدید هاش "قیمت گوشی" هست! تو همچین کلمه کلیدی هم هر چقدر که از سئو سر در بیاری باز هم نیاز به خرج میلیونی هست چون رقبات فراتر از چیزی هستن که با ماهی چندصدهزارتومن کار کردن رو off page seo در صورتیکه حتی on page seo عالی هم داشته باشی بتونی بیای حتی تو صفجه اول چه برسه بیای تو دو سه تای اول اونم تو فقط کمتر از 1 سال!!! یا مثلا قیمت فلان گوشی پرطرفدار که باز هم رقبا تو این حوزه قوی هستن!!! همون دیجیکالا و موبایل.آی آر کافی هستن تا تورو تو این زمینه ناامید کنن!!!
پس نتیجه میگیریم اگر سایت تخصصی بخواد تو این حوزه ها بیاد کار بسیار سختی رو در پیش داره!!! مثلا شما برو تمام سایت های که زیر 1000 الکسا هستن و اخبار تکنولوژی و یا بازی رو پوشش میدن رو ببین! خودت متوجه میشی که چقدر قوی دارن کار می کنن و اصولا سابقه بالایی دارن!!! اگر خواستی بگو لیست همشون رو بدم!
در مورد درآمد پاپ آپ و همکاری در فروش هم از این نظر میگم پایدار نیستن که اگر به روند پاپ آپ نگاه کنی میبینی در اون اوایل کار، homepage سایت ها تو پاپ آپ باز میشد تا الکساشون بیاد پایین! بعد ها که دیدن این کار به سایت ضربه میزنه و ارزشی هم نداره! تبلیغات تبدیل شد به شما برنده شدید که ساعت و عینک و از همین چیزا میفروختن! الان هم که دیگه میبینن این چیزا فروش خوبی نداره رفتن تو کار کتاب های آموزش ... ... !!! دوره اینا هم بالاخره تموم خواهد شد! اون وقت رسما پاپ آپ چیز خیلی مسخره ای میشه! حالا بماند که کاربرو فراری میده!!! همکاری در فروش ها هم که حدودا همین روند رو دارن طی میکنن!!! برا همین میگم ناپایدارن! شاید از بین نرن ولی سود دهیشون فکر می کنم به مرور کم خواهد شد!!! بهترین کار، فروش جایگاه بنری هست که اونم طوریه گه تبلیغ دهنده به هر سایتی تبلیغشو نمیده مخصوصا که این تبلیغات کلیکی هم در اومدن!!!
شرمنده که زیاد شد ولی فکر کنم لازم بود!!!
من منظورم از سایت تخصصی هر سایته که داره به صورت تخصصی و حرفه ای توی زمینه ی کاری خودش فعالیت میکنهشما منظورت از سایت های تخصصی دقیقا چیه؟! اگر منظورت سایت هایی مثل دانلود آهنگ و فیلم و نرم افزار هست من اصلا منظورم اینا نیست! مثلا من گفتم سایت بازی منظورم دانلود بازی نبود بلکه سایتی مثل Gamefa بود یا مثلا تو حوزه های تخصصی دیگه میشه زومیت و دیجیاتورو مثال زد! حالا جالبه که این سایت ها اکثر بازدیدشون دایرکت هستن و این نشون میده که گوگل و سئو نقش کمتری داره در بازدید و موفقیت این سایت ها!!! در حقیقت برند بودن این ها این بازدید رو براشون به ارمغان آورده!
بذار مسئله رو روشن تر کنم! مثلا تو حوزه پوشش تکنولوژی، شما کلمات کلیدی خیلی محدودتری نسبت به سایتی که از همه چیز مطلب میذاره داری که به غیر از یه تعدادی از این کلمات، بقیشون بازدید آنچنان زیادی ندارن!!! مثلا یکی از اون پربازدید هاش "قیمت گوشی" هست! تو همچین کلمه کلیدی هم هر چقدر که از سئو سر در بیاری باز هم نیاز به خرج میلیونی هست چون رقبات فراتر از چیزی هستن که با ماهی چندصدهزارتومن کار کردن رو off page seo در صورتیکه حتی on page seo عالی هم داشته باشی بتونی بیای حتی تو صفجه اول چه برسه بیای تو دو سه تای اول اونم تو فقط کمتر از 1 سال!!! یا مثلا قیمت فلان گوشی پرطرفدار که باز هم رقبا تو این حوزه قوی هستن!!! همون دیجیکالا و موبایل.آی آر کافی هستن تا تورو تو این زمینه ناامید کنن!!!
پس نتیجه میگیریم اگر سایت تخصصی بخواد تو این حوزه ها بیاد کار بسیار سختی رو در پیش داره!!! مثلا شما برو تمام سایت های که زیر 1000 الکسا هستن و اخبار تکنولوژی و یا بازی رو پوشش میدن رو ببین! خودت متوجه میشی که چقدر قوی دارن کار می کنن و اصولا سابقه بالایی دارن!!! اگر خواستی بگو لیست همشون رو بدم!
در مورد درآمد پاپ آپ و همکاری در فروش هم از این نظر میگم پایدار نیستن که اگر به روند پاپ آپ نگاه کنی میبینی در اون اوایل کار، homepage سایت ها تو پاپ آپ باز میشد تا الکساشون بیاد پایین! بعد ها که دیدن این کار به سایت ضربه میزنه و ارزشی هم نداره! تبلیغات تبدیل شد به شما برنده شدید که ساعت و عینک و از همین چیزا میفروختن! الان هم که دیگه میبینن این چیزا فروش خوبی نداره رفتن تو کار کتاب های آموزش ... ... !!! دوره اینا هم بالاخره تموم خواهد شد! اون وقت رسما پاپ آپ چیز خیلی مسخره ای میشه! حالا بماند که کاربرو فراری میده!!! همکاری در فروش ها هم که حدودا همین روند رو دارن طی میکنن!!! برا همین میگم ناپایدارن! شاید از بین نرن ولی سود دهیشون فکر می کنم به مرور کم خواهد شد!!! بهترین کار، فروش جایگاه بنری هست که اونم طوریه گه تبلیغ دهنده به هر سایتی تبلیغشو نمیده مخصوصا که این تبلیغات کلیکی هم در اومدن!!!
شرمنده که زیاد شد ولی فکر کنم لازم بود!!!
:general607:یک ساعته دارم دنبال لوگوی برنامه ماه عسل میگردم
رفتم تو سایتش دیدم عه لوگوش هست :دی
احسان علیخانی جان دارم برا برنامه ت پوستر میزنم که سایت ها بیان عین چیز کپی کنن ازم و صلوات هم نفرستن :|
برای یه وبلاگ برای پست هاش چند تا کاور برای مطالبش زدم (ماه عسل) امروز اومدم دیدم عین چییییییییییزززز تو نت ریخته عکسا:general607: