بله حرفتون از این نظر که سافت 98 تخصصیه درسته ولی من منظورم از سایت های تخصصی تو همین حوزه هایی که گفتم بود!!!
دیجیاتو هم اگر با نارنجی آشنا باشید متوجه موفقیتش خواهید شد! این سایت فقط نزدیک 20 درصد بازدیدش از گوگله و اکثرش دایرکت هستن و مقدار قابل توجهی ریفر!!! بعد شما سایت های تفریحی و زرد و یا سایت های دانلود آهنگ رو با سایت به این پرمحتوایی همچون دیچیاتو مقایسه می کنی؟!
ببینید من تو این حوزه خیلی تحقیق کردم و با روند خیلی از این سایت ها آشنام!!! اینایی که تو این حوزه زیر 1000 الکسا هستن اکثرشون بازدید دایرکتشون رقم بالایی رو به خودش اختصاص میده!!!
حاضرم همینجا پا حرفم امضا کنم!
اومدن تو کلمه کلیدی مثل "قیمت گوشی" تو صفحه اول گوگل خیلی سحت تر از کلمه های دیگه حتی "دانلود آهنگ جدید" هست چون رقباش خیلی قدرتمندتر هستن با اینکه دانلود آهنگ جدید پرطرفدارتره!!!
من سایت شمارو که نمیشناسم ولی نکس وان میلیونی خرج کرده!
دیجیاتو هم یه مثال براش میزنم! کلمه کلیدی "آیفون 6" رو در نظر بگیرید! تو صفحه اول هم نیست چه برسه به لینک های 1 تا 3! شاید تعجب کنی ولی برای من تو صفحه دوم هم نیست!!! کلمه کلیدی یعنی این!! که تو این حوزه روش کار زیادی میشه!!!
تو رتبه زیر 1000 تو حوزه آی تی فقط دوتا سایت ترنجی و سخت افزارمگ هستن که زیر 3 سال عمرشونه!!! ترنجی هم که از آب گل آلود ماهی گرفت و بخاطر رفتن نارنجی اومد بالا و بازدید گوگلش چیزی در حدود 20 درصده کل بازدیدش هست!
حالا من حاضرم به شما قول بدم که اگر شما بالای 500 هزار تومان هم هر ماه برای بک لینک و لینک بیلدینگ خرج کنی و تولید محتوا هم کنی ظرف کمتر از 1-2 سال حتی خواب اومدن به لینک های 1 تا 3 گوگل تو قیمت گوشی رو نخواهی دید بعد از یکی دو سال هم باید دید چطوری کار میکنی ولی باز هم اومدن تو 3 تای اول نتایج گوگل تو این کلمه کلیدی احتمالش ضعیفه! از طرفی حتما میدونید که بیشترین نرخ کلیک گوگل تو لینک های 1 تا 3 هست!!! سئو سطوح مختلفی داره همینطوری نمیشه گفت من سئو میکنم میارم بالا!!!! سطح این کلمه کلیدی تو سطح 1 هست و خیلی از شرکت ها و سایت های تازه کار با بودجه های میلیونی روش کار میکنن!!! سایتی مثل دیجیکالا و موبایل. آی آر که با سابقه هستن هم نیازی به خرید بک لینک ندارن چون تو این کلمه کلیدی براشون به رایگان داره لینک سازی میشه!!! پس کار خیلی سخته!!!
حالا بحثمون کلا جهتش عوض شد! اصلا رفتیم تو یک داستان دیگه!!! من به سئو اصلا کاری نداشتما خودت هی دوست داری تو سئو بحث کنی!!!
من یه تجربه ای تو این بحثا پیدا کردم و اونم اینه که تو سئو نظر افراد رو نمیشه عوض کرد و فقط شاید بشه دیدشون رو بازتر کرد پس هر چقدر تو این حوزه بحث بشه بی نتیجس چون هر کسی بر اساس تجربه خودش از سئو تعاریف مختلفی داره که تو این تعاریف فقط یه اصولی هستن که پایه این و بقیشون طبق تجربه هر فرد متفاوته!!!! مثلا یادمه چند وقت پیش داشتی در مورد تاثیرِ بودن کلمه کلیدی در دامین بحث میکردی! میخواستم بیام تو بحثتون ولی گفتم ولش کن چون نمیشه نظر کسی رو عوض کرد و آخرش به بحث های حاشیه ای تبدیل میشه!
چقدر مینویسم من خدا!!!!:general509: