• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
دوزتان آیا با nodjs وقتی یه صفحه رو از ریموت میخونی , امکانش هست که javascript هاش رو هم اجرا کنه ؟ سر یک تیکه کد ساده از php نا امید شدم :D
@l3est
@aalireza439

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان یه سوال نیمه تخصصی
بعضی مواقع سایت من در حالی که مصرفش خیلی عادی و کمه (در حد 20 تا 60 مگ رم و حدودا 20 30 درصد سی پی یو)
یهویی مصرفش خیلی میره بالا به طوری که ارور 500 میده یا صفحه سفید میشه
این مقدار مصرفی هم که میگم توی ساعات اوج بازدیده. حدودا 150 تا هم آنلاین هستن توی سایتم
من خودم همه چیزشو بهینه کردم ولی هنوز علت اینو بفهمیدم
البته احتمال میدم از پلاگین کش هم باشه. تا حالا هم 4 5 تا پلاگین خیلی خوب رو تست کردم ولی اون چیزی که میخوام نیس

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
تیکه انداختم بابا
میگم برای بلاگ بیان میخوام که با پایتون نوشته شده (یه جوری با پایتون نوشته شده رو به عنوان قید در نظر بگیرید که میشه حذفش کرد و تاثیری به حال جمله نداره
:(
تا حالا اینجوری مورد هجمه دسته جمعی قرار نگرفته بودم :))
همیشه هر چیزی یه شروعی داره دیگه
حالا انشاالله در آینده بیشتر مورد هجمه قرار میگیری :general404:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
مینت که خیلی خوبه .از همه بهتره :D
باشه.
دوزتان آیا با nodjs وقتی یه صفحه رو از ریموت میخونی , امکانش هست که javascript هاش رو هم اجرا کنه ؟ سر یک تیکه کد ساده از php نا امید شدم :D
@l3est
@aalireza439
می خواهی یک پیجو اسکرپ کنی ؟
یک کتابخانه جاوا اسکریپت هست به نام PhantomJS ، باهاش میتونی یک سایت رو به طور کامل اجرا کنی ، دقیقا مشابه مرورگرهای وب کیت ، خیلی راخت میتونی باهاش DOM رو انگولک کنی ، هر چی بخواهی ازش بشکی بیرون.
حالا یک کتابخانه دیگه هست که به نام CasperJS میاد از همین فانتوم استفاده میکنه (البته از موتور Gecko هم میشه استفاده کرد ، اما فانتوم خیلی سریع تره)، کاسپر بهت یک API کاملی میده که هر بلایی که بخواهی سر سایت بیاری از کلیک کردن گرفته تا انواع ایوونت های مختلف ، برای مثال یک سایت هست ، باید بری روی یک دکمه کلیک کنی ، بعد از چند ثانیه یک پاپ آپ تو خود صفحه لود بشه و اطلاعات اون پاپ اپ رو بگیری با کاسپر ممکنه .
این هم یک آموزش خوب www.youtube.com/watch?v=Kefil5tCL9o

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
باشه.

یک کتابخانه جاوا اسکریپت هست به نام PhantomJS ، باهاش میتونی یک سایت رو به طور کامل اجرا کنی ، دقیقا مشابه مرورگرهای وب کیت ، خیلی راخت میتونی باهاش DOM رو انگولک کنی ، هر چی بخواهی ازش بشکی بیرون.
حالا یک کتابخانه دیگه هست که به نام CasperJS میاد از همین فانتوم استفاده میکنه (البته از موتور Gecko هم میشه استفاده کرد ، اما فانتوم خیلی سریع تره)، کاسپر بهت یک API کاملی میده که هر بلایی که بخواهی سر سایت بیاری از کلیک کردن گرفته تا انواع ایوونت های مختلف ، برای مثال یک سایت هست ، باید بری روی یک دکمه کلیک کنی ، بعد از چند ثانیه یک پاپ آپ تو خود صفحه لود بشه و اطلاعات اون پاپ اپ رو بگیری با کاسپر ممکنه .
انتقام :general507::general505:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
باشه.

اسکرپ نیست . دقیقا میخوام یه عملیات طولانی رو تو یه صفحه انجام بدم ولی خب یه بخشیش باید جاوا اسکریپت اجرا بشه تا نشونش بده .
با فانتوم یه try زدم . یه کم کند بود . ولی تقریبا چیزی که میخواستم رو داد . حتی جالب این که میشه از اون صفحه تصویر هم ذخیره کرد ! کلا خیلی حال کردم باهاش :D
حالا این کسپر رو هم باید تست کنم ببینم سرعت اجراش چه جوریه .

مرسی . :-x

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

ashk4n

Registered User
لایک‌ها
330
دوستان میشه یک کم روشن توضیح بدین که کاربرد node.js چیه؟
زبان سوکت نویسی هست؟؟

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
این گوگل ماله آلمانه و توی نتایج با گوگل کشور های دیگه فرق میکنه
سایت هایی رو بالاتر میاره که سرور هاشون تو آلمانه :eek:
فکر کنم کلا هر گوگلی با اون یکی فرق داره اره؟
g.de g.us و ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
دوستان کسی هست پوسته وردپرس rtl کنه ؟ فقط راستچین و فارسی سازی نیاز نیست
هفته ای 2 تا 3 مورد داریم و پوسته های رایگان انگلیسی هستند و میخوام رایگان برای دانلود قرار بدم

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
باشه.

جاوا اسکریپت مثه همین کاری که پی تی میکنه:D

انتقام :general507::general505:

https://instagram.com/maheasal1394.ir/
روند صعودیشو ببینید! :| ظرف چند ثانیه فالوورهاش از 9000 تا رسید به 20 هزارتا! فقط چندثانیه! همین که احسان علیخانی اعلام کرد! :|
#مردم #همیشه #در_صحنه

لینکی که تو پست قبلیم هست دقیقا از همین دوتا لایبرری استفاده کرده :D

پیش نیازش جاوا اسکریپت هست + آشنایی جزئی با http و socket

اسکرپ نیست . دقیقا میخوام یه عملیات طولانی رو تو یه صفحه انجام بدم ولی خب یه بخشیش باید جاوا اسکریپت اجرا بشه تا نشونش بده .
با فانتوم یه try زدم . یه کم کند بود . ولی تقریبا چیزی که میخواستم رو داد . حتی جالب این که میشه از اون صفحه تصویر هم ذخیره کرد ! کلا خیلی حال کردم باهاش :D
حالا این کسپر رو هم باید تست کنم ببینم سرعت اجراش چه جوریه .

مرسی . :-x
برنامه ای میشناسید بشه صدای بازی رو تغییر داد؟
همین حرفا و چیزایی که تو بازی میگن
میخواستم یه تست رو جنرال بزنم

بالا